Μικρό στήθος
Σελ. 2
Μήνυμα #68124 από stella_28 στις 16 Νοεμβρίου 2010, 7:32μμ
![]() |
Βασικά δεν ξέρω αν είμαι παρθένα. Μάλλον οχι. Αλλα δεν το έχω κάνει ποτε. Απλώς μάλλον έχω ξεπαρθενιαστεί απο δαχτυλάκι.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #68130 από boy_18 στις 16 Νοεμβρίου 2010, 11:49μμ
![]() |
Κοίτα μπορει αμα του το πεις να ξενερωση( αν το πεις εκεινη την στιγμη) τωρα αν το πεις σε καπια αλλη φαση δεν ξερω πως ακριβως θα αντιδράσει αλλα αμα σε θελει θα το είχε προσεξει απο την αρχη και δεν θα σε ειθελε... ;) οποτε εγω σου λεω να αφισεις τα κομπλεξ και να μην ανησυχείς καθε φορα για το στηθος σου απλα να σκεφτεσαι οτι αφου σου κολαει σε θελει αλλιως θα προσεχε το στηθος σου απο την αρχη... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #68131 από stella_28 στις 16 Νοεμβρίου 2010, 11:54μμ
![]() |
Μμμ..απλα σκέφτηκα να του το πω καμία μέρα που θα μιλάμε γι'αυτο το θέμα. Όχι πριν γίνει βέβαια. Και βασικά με είχε δει και στη παραλία..οπώτε δεν νομίζω να τον ενοχλεί και πολυ που έχω μικρό στήθος.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #68145 από boy_18 στις 17 Νοεμβρίου 2010, 8:41πμ
![]() |
Αυτο σου λεμε... :) και εφοσον σε εχει δει και στην παραλια κανενα προβλημα δεν θα εχει!! Γιαυτο συνέχισε γιατι αμα δεν σε ειθελε θα στο ελεγε απο την αρχη ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #68147 από Page στις 17 Νοεμβρίου 2010, 11:12πμ
![]() |
και εγω εχω το ιδιο προβλημα με σενα.. στην αρχη σκεφτομουν πωσ δεν θα αρεσει στο αγορι μου... ειμαι 18,5 χρονων... μ αυτον που εκανα κατι δεν το σχολιασε αρνητικα.. ισα ισα που του αρεσε η ολη εμπειρια μαζι μου.. αλλα ηξερα πως με ηθελε.. κ επειδη λογικα κ εσενα σε θελει αλλιωσ θα βρισκε καμια αλλη που μπορει να του καθοταν κ αμεσως προφανως δεν παιζει ρολο.. θα το καταλαβεισ οταν μεγαλωσεισ πιο πολυ.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74165 από νίκη δρ στις 20 Μαρτίου 2011, 6:13μμ
![]() |
ξερεις κ εγω εχω το ιδιο προβλημα...ειμαι 16 και εχω κανει καποια πραγματα αλλα δν εχω ολοκλρωσει με το αγορι μου γιατι κ εγω φοβαμαι το ιδιο πραγμα....οτι και να λενε οι υπολοιποι ειναι δυσκολο να το ξεπερασεις....σκεφτεσαι οτι οι ανθρωποι αλλαζουν κ αν καποια στιγμη χωρισετε αυτοσ ισω μπει στην διαδικασια να κανει συγκρηση η με να σου πεταξει καποιο υπονοουμενο...ομως δεν πρεπει κοπελια να σθνεχιζουμε ετσι...ας κανουμε τις ατελειες μας πρωτερημα μας και ας μην αγχωνομαστε για τετοιου ειδους πραγματα...που ξερεις ισως κ αυτος να νιωθει ασχημα για κατι πανω του ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74171 από blackroseeir στις 20 Μαρτίου 2011, 8:10μμ
![]() |
εμμ εχω ακριβως το ιδιο θεμα και ειχα ακριβως τον ιδιο φοβο με εσενα.. ξερεις τι καταλαβα... αδικα αγχονεσαι και το σκεφτεσαι... ενεργεια χανεις ... οπως προειπαν ολοι απο παραπανω το στηθος σου θα το εχει ηδη προσεξει... μια ερωτηση μονο... γιατι αγχονεσαι τοσο.. μηπως φορας σουτιεν με ενυσχηση και δεν γινεται αντιληπτο το πραγματικο σου μεγεθος ωστε ν μην ξερεις την αντιδραση του?? κοιτα.. εγω τα εσωρουχα που φοραω εχουν λιγη ενισχηση χωρις ομως να φενεται ουτε υπερβολικο ουτε ψευτικο...εγω μονο για αυτο ανχονομουν και του τιο ειπα σε μια συζητηση που καναμε... μην φοβασαι την αντιδραση του..εμενα οχι μονο δν ξενερωσε αλλα που ειμαι να φοραω πιο συχνα γιατι του αρεσε στο σωμα μου... απλα στο λεω για να καταλαβεις οτι και να φταιει κατι τετιο που μπορει να θεωρηθει ελαχιστα περισσοτερο λογος αγχους, δεν χρειαζεται να τρελενεσαι.. χαλαρωσε... απλα ακου τους παραπανω... ![]() ![]() ![]() ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94913 από kapioa :) στις 19 Φεβρουαρίου 2012, 12:36πμ
θα σου δωσω εγω μια λυση... αφου φορας σουτιεν με προσθηκη,γιατι δεν το κανεις με το σουτιεν!! καντο με μια μπλουζα...(ειναι σεξυ) :) | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95015 από dancer89 στις 21 Φεβρουαρίου 2012, 10:55μμ
![]() |
ειναι δυνατον την ωρα που θα παει να της βγαλει την μπλουζα να του πει αστην κατω? δεν ειναι sexy ειναι φουλ ξενερωτο.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95023 από sTeV στις 22 Φεβρουαρίου 2012, 12:08πμ
![]() |
Χωρις να εχω διαβασει τις απαντησεις των απο πανω επιφυλασομαι και σου απανταω.. Προσωπικα δεν δινω "μια" στο μεγεθος του στηθους στη γυναικα.. Mου αρεσει να παιζω με τις ρογες και μου ειναι υπερ αρκετο.. Συνηθως οι αντρες που δινουν σημασια σε αυτο κατα τη γνωμη μου ειναι περισσοτερο των περιστασιακων σχεσεων και πραγματικα το βλεπουν σαν αντικειμενο συγκρισης αναμεσα σε αντροπαρεες.. Μην κολας αν εισαι οραιο κοριτσακι και μετραει το σωματακι σου προχωρα χωρις κανενα προβλημα.. Το παν ειναι να μην του δειξεις πως εχεις κομπλεξ.. Αφησε τον εαυτο σου ελευθερο και ευχαριστησου το.. Το να εισαι χαλαρη θα σε βοηθησει και σε αλλα πραγματα πιστεψε με.. Ελπιζω να βοηθησα! ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |