συμβουληηηη σασ παρακαλωωω
Σελ. 3
Μήνυμα #67818 από panagiotiC στις 07 Νοεμβρίου 2010, 6:31μμ
![]() |
Μα ρε jimmas το λέει καθαρά η κοπέλα,στην σχέση τους πριν φύγει για στρατό είχαν πάρα πολύ έντονη σεξουαλική ζωή οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα,μόλις πήγε το παλικάρι στον στρατό και έπαψε να υπάρχει αυτή η ζωή άρχισε όλο αυτό που σημαίνει,εγώ ξέρω ότι όταν αγαπάς κάποιον κάνεις και υπομονή όπως έκανα εγώ στις σχέσεις μου.Α και αυτά τα περί κολλητιλίκια μεταξύ άντρα και γυναίκας δεν ισχύουν,άντε να ισχύει στο 1%.Ο κολλητός σου μόνο σαν κολλητός σου δεν φέρεται,είναι φως φανάρι ότι θέλει να σε πλευρίσει.Είχα κι εγώ μια κολλητή η οποία μου άρεσε αλλά επειδή είχα σχέση δεν έκανα τίποτα και μετά χαθήκαμε,προτίμησα αυτό από το να απατήσω την κοπελιά μου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67820 από panosx στις 07 Νοεμβρίου 2010, 7:20μμ
![]() ![]() μηνύματα: 720 ![]() |
εγω θα βραγα καμια μλκ να μου τελιωσουν οι ορμες κι αν δεν κρατιομουν θα χωριζα κι θα ξεκολιαζα μια αλλη.αν το κανεις πριν χωρισεις θα σαι μεγαλυ πουτανα κι δν θα σου ξαναμυλισει απλα.καλυτερ να περιμενεις να ερθει να τα πειτε να χωρισετε κι μετα ξεκολιασου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67824 από Aitherovamwn στις 07 Νοεμβρίου 2010, 8:32μμ
![]() ![]() μηνύματα: 421 ![]() |
α δηλαδη εισαι πουτανα αν κανεις πχ 1 one night stand και αν τον χωρισεις για να πας να ξεκολιαστεις δεν εισαι πουτανα!μαλακιες λετε πραγματικα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67826 από panagiotiC στις 07 Νοεμβρίου 2010, 8:54μμ
![]() |
Τουλάχιστον δεν θα έχει σχέση όταν το κάνει αυτό,δεν θα έχει λόγο να σκέφτεται αν αυτό που έκανε ήταν σωστό ή όχι αφο΄ύ θα ήταν ελεύθερη να κάνει ό,τι γουστάρει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67838 από Amelia στις 08 Νοεμβρίου 2010, 12:57πμ
![]() |
Πωπωπω πραγματικα δεν μπορουσα να πιστεψω ποτε οτι θα διαφωνουσα τοσο πολυ με τοσα ατομα εδω περα ποτε!!!! Οταν ενας αντρας ειναι μακρια απο την κοπελα του και ικανοποιει τις ορμες του με την οποιαδηποτε ειναι μαγκας και αντρας πολλα βαρης, ενω οταν συμβαινει το αντιστοιχο με τη γυναικα ειναι πουτανακι? Μα που ζουμε??? Αρχικα, να σου πω οτι διαφωνω με την ιδεα να πας με τον κολλητο σου, γιατι οι πιθανες συνεπειες θα ειναι πολυ περισσοτερες απο τη στιγμιαια ευχαριστιση στο κρεβατι... Να στις απαριθμισω?? 1. υπαρχει κινδυνος να το μαθει το αμορε και τρεχα να κρυφτεις 2. υπαρχει κινδυνος να χαλασει η φιλια με τον κολλητο σου... το θες?? 3. υπαρχει κινδυνος να του δοσεις το δικαιωμα να σε συκοφαντησει.. Και στο κατω κατω για περιμενε... ο κολλητος σου δεν το ξερει οτι εχεις σχεση? τι παει και κανει??? μηπως θα πρεπει να αναθεωρισεις λιγο και να ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου?? Η ταπεινη μου αποψη ειναι πως θα πρεπει να μιλησεις με το αμορε σου.. Στο κατω κατω αν σε αγαπαει οπως και εσυ οπως μας λες θα πρεπει να σε καταλαβει... Αλλα προς Θεου, μη κανεις τιποτα εν αγνοια του... ποσο μαλλον με κοντινο σας προσωπο! Και δεν σε βλεπω σαν πουτανα... ελεος που ζουμε! Ορμες παιδια... ορμες! Και φυσικα υπαρχουν και αντιστοιχα γυναικεια μπουρδ3λα! οπως και το one night stand! Αλλα προσεχε... μη χασεις τον εαυτο σου... Γιατι οταν ο καλος σου γυρισει δεν θα θελει να σε δει αλλαγμενη... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67841 από Jken στις 08 Νοεμβρίου 2010, 1:27πμ
![]() |
Το μέρος που κολλήσαμε όλοι είναι στο σημείο οπού λέει ότι τον αγαπάει αλλά θέλει σεξ με κάποιον οπωσδήποτε. Αγάπη δεν υπάρχει, και μην το ρίχνεται το φταίξιμο στις ορμές, και άλλοι έχουν ορμές πολύ περισσότερες αλλά αγαπάνε και δεν σκεύτοντε έτσι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67842 από Aitherovamwn στις 08 Νοεμβρίου 2010, 1:34πμ
![]() ![]() μηνύματα: 421 ![]() |
απ οσους γραψαν εδω μεσα μονο η Amelia και αλλη μια κοπελα πιο πριν τα ειπαν σωστα! τεσπα,η αποψη μου ειναι να περιμενεις το αγορι σου!εφωσον τον αγαπας (οπως λες)μην τον χωρισεις,ειναι κριμα και για τους δυο σας! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67843 από panosx στις 08 Νοεμβρίου 2010, 1:52πμ
![]() ![]() μηνύματα: 720 ![]() |
ναι γιατι εισαι ελευθερη κι ετσι δν πληγωνεις καποιον.κι οσο για τν κοπελια που εγραψε λιγο ποιο κατο πως κι κλ αν το κανει ενας αντρας θα λεμε πως ειναι μαγκας ειναι πολη ηλιθια.εγω προσοπικα μλκ θα τν ελεγα κι οχι μαγκα κι ολες αυτες τις μλκ με τα στερεοτυπα τις βγαζετε απο το μυαλο σας |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67847 από berdemenios στις 08 Νοεμβρίου 2010, 3:46πμ
![]() |
Οχι ηλιθιο και βλαμενο θα τον ελεγα καποιον αντρα αν κερατωνε την κοπελα του επειδη ειχε οπως λες ορμες δεν κανω τετοιες διακρισεις...δεν το καταλαβαινω δηλαδη επειδη εχεις ορμες μπορεις να τα φορας στην εκαστοτε σχεση σου δηλαδη amelia? και οταν λεω σχεση λεω για κανονικη σχεση οχι να τα ειστε με τον αλλο μια εβδομαδα μαζι... αυτο με τις ορμες ειναι τεραστια μαλακια και απλα δεν υπαρχει...για σκεψου να γυρναγε το αγορι σου και να σου ελεγε " μωρο μου ειχα καυλωσει και επειδη δεν ησουν εδω πηγα με μια αλλη" ωραιο ετσι?? θα σου αρεσε? πες μας πως θα τον καταλαβαινες κιολας!!..Λες να του μιλησει και αν την αγαπαει θα την καταλαβει..δηλαδη τι περιμενεις να της πει? "Ενταξει καρδια μου αφου εχεις ορμες πηγαινε με οποιον σου αρεσει καταλαβαινω" εισαι σοβαρη ρε κοπελια???? ...οπως ειπε ο jken κολησαμε επειδη λεει οτι τον αγαπαει!! Αν αγαπαει ετσι φατσασου να μην το αγαπουσε κιολας τι θα γινοταν!!!!!! Και πολυ ωραιος κολλητος αυτος..απο τους λιγους ![]() ![]() ![]() ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67848 από jimmas στις 08 Νοεμβρίου 2010, 9:16πμ
![]() |
Παιδιά δεν είναι σεξιστικό το θέμα... Αν δεν έχετε να πείτε κάτι επί της ουσίας τότε καλύτερα μην γράφετε γιατί δεν νομίζω πως το να επικαλούμαστε τι κάνουν οι άντρες ή τι θα κάναμε εμείς χρησιμεύει στην υπεράσπιση της κοπέλας. Μην έχοντας κάποια σοβαρή δικαιολογία αρχίζουμε να κατηγορούμε τους άλλους όπως κάνουν οι πολιτικοί μεταξύ τους... Νομίζετε πως αν ένας άντρας έγραφε τα ίδια τότε δεν θα ξεκηνώνταν το αντρικό κοινό; Ελάτε τώρα... Όπως ξαναείπα, το ότι η πλειοψηφία των ανδρών/γυναικών ή και γενικά των ανθρώπων μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο ή ότι μπορεί να είναι ένα συχνό φαινόμενο δεν αποτελεί ελαφρυντικό στοιχείο... Ο καθένας έχει την γνώμη του φυσικά αλλά στην ζωή υπάρχουν και αντικειμενικές αξίες... Αν θες να κάνεις σχέση πρέπει να είσαι πιστός αλλιώς χώρισε. Μόνο τα ζώα απαλλάσσονται λόγω των ορμών τους γιατί δεν έχουν λογική και το συγκεκριμένο αίσθημα απέναντι στο ταίρι τους.
Δηλαδή μην πάει μαζί του μόνο και μόνο για μην το μάθει το αγόρι της; Με κάποιον άλλον τότε γιατί όχι! Αρκετά πονηρό, δηλαδή μόνο τις συνέπειες πρέπει να σκεφτεί μετά και όχι την ίδια την πράξη... Πάντως το κλειδί είναι να βάλετε τον εαυτό σας στην θέση του παιδιού. Θα σας άρεσε μια τέτοια συμπεριφορά από την σχέση σας και πόσο μάλλον μετά, θα τον συγχωρούσατε και από πάνω; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |