Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η τχαχτύττηα είνια το υοππκταάσατο της αρκίβιεας.
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου

Κριτηρια ελκυστικου αγοριου

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #103359 από tuxh-vouno στις 18 Ιουνίου 2012, 3:50μμ

tuxh-vouno

Εικονίδιο
μέλος από: 18/3/2012
ΤΟ αγόρι δεν εκπέμπει ασφάλεια όταν είναι μέσα σε όλα, ή αν είναι δημοφιλής...σου δίνει ασφάλεια με τον τρόπο που σου φέρεται...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103363 από Pro Gamer στις 18 Ιουνίου 2012, 4:14μμ

Pro Gamer

Εικονίδιο
μέλος από: 2/2/2012
Αφηστε τις μαλακιες.Τον πουτσο κοιτατε
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103365 από tuxh-vouno στις 18 Ιουνίου 2012, 4:30μμ

tuxh-vouno

Εικονίδιο
μέλος από: 18/3/2012
Την άποψή μου λέω απλά...δεν κοιτάμε τον π****ο γιατί δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως και γιατί κάποιες τυχαίνει να μην σκεφτόμαστε το σεξ κατευθείαν γιατί είμαστε παρθένες...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103404 από Noir Désir στις 18 Ιουνίου 2012, 9:14μμ

Noir Désir

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2012
Και παρθενες να μην ειμαστε, αν ο τυπος ειναι γλοιωδης, πεταει συνεχεια μαλακιες και σε κανει να νοιωθεις αβολα με τον εαυτο σου, πιστεψε με και 30 μετρα να την εχει δεν θα κατσει καμια να ασχοληθει..απλα θα τον κραξει και θα πει κριμα τα προσοντα.
Τωρα γενικα, νταξ, αν απλα καθεσαι και κοιτας, προφανως θα κοιταξεις καποιον π ειναι ωραιος εμφανισιακα, απο τη στιγμη π δεν τον ξερεις για να σε ελκυσει με τον χαρακτηρα..αλλα προσωπικα σταματαω εκει, αν δεν τον ξερω τον αλλον κομπλαρω πολυ. Αν ειναι πολυ ωραιος, για να νοιωσω ανετα πρπει να μου αποδειξει οτι αξιζει σαν χαρακτηρας κ οτι η εμφανιση δεν εχει σημασια. Επισης, το μεγαλυτερο κολλημα μου αντικειμενικα ηταν μπαζο και σιγουρα δεν ηταν μεσα σ ολα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103795 από Lugano στις 25 Ιουνίου 2012, 2:48μμ

Lugano

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 24/5/2012
προσωπικά θεωρώ πως το βασικό σε έναν αντρα ειναι αν είναι ομορφος ή ασχημος ρε παιδια. και εκει τελιώνει η υποθεση. τα αλλα ειναι δευτερεύοντα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103799 από Periptero στις 25 Ιουνίου 2012, 3:52μμ

Periptero

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 29/4/2012
συμφωνω,αλλα ξερω πολλες φιλες και γενικα κοπελες της ηλικιας μου (17 χρονων)που σιγουρα κοιτανε κιαλλα σε ενα αγορι...Πολλες π.χ. που τις θεωρω πολυ ομορφες ,εχουν κανει φασεις και σχεσεις με αγορια που εγω τα θεωρω ουτε καν ψιλοεμφανισιμα,αλα ασχημα...(οχι τελειως μπαζα,αλλα...νταξ)..Οποτε δεν γινεται ,για μενα,να μετραει μονο το αν ειναι ομορφος καποιος εξωτερικα...σιγουρα μετραει ΠΟΛΥ το αν εχει ομορφα και εκφραστικα ματια,το αν εχει γενικα ωραια μαπα με περιποιημενο μαλλι και καλο σωμα,αλλα δεν παιζει να μετραει μονο αυτο,ειδικα στις περιπτωσεις που προανεφερα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103964 από vaggelis1994 στις 28 Ιουνίου 2012, 7:27μμ

vaggelis1994

Εικονίδιο
μέλος από: 20/6/2012
Το ύψος το λαμβάνεται υπόψη κοριτσάκια;;;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103967 από Amlet στις 28 Ιουνίου 2012, 7:42μμ

Amlet

μέλος από: 25/6/2012
Στις συγκεκριμένες ηλικίες πάντως τα κορίτσια κοιτάνε πρώτα την ηλικία και την εμφάνιση και τα υπόλοιπα πάνε περίπατο. Απλά αναλογιστείτε τις συμμαθήτριες-φίλες σας και πείτε μου τι ποσοστό δεν τα έχει με μεγαλύτερους. Προσωπικά δεν θα έλεγα ούτε το 10% και ειδικά αν είσαι του γυμνασίου τότε οι συνομήλικες σου ψάχνουν μεγαλύτερους και οι άλλες εναλλακτικές είναι πραγματικά μικρές για σχέσεις κλπ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103968 από Noir Désir στις 28 Ιουνίου 2012, 7:44μμ

Noir Désir

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2012
Δε νομιζω οτι το υψος ειναι κριτηριο..θελω να πω, δεν πιστευω οτι μετραει γενικα, θετικα ή αρνητικα.. νταξει φανταζομαι αρεσει να ειναι ο αλλος πιο ψηλος γιατι δινει μια αισθηση ασφαλειας, αλλα και παλι, δεν ειναι κριτηριο, ξερω ας πουμε 2 περιπτωσεις που ειχαν φαει μεγαλο κολλημα με 2 τυπους που ηταν κοντους (ενω γενικα ηθελαν να ναι ψηλο το αγορι τους)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104047 από Vasilis13 στις 29 Ιουνίου 2012, 3:53μμ

Vasilis13

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/5/2012
Αφηστε τις χαζομαρες ψιλος-κοντος , ασχημος-ομορφος , φουσκωνει το παντελονι - δεν φουσκωνει...αν ξερεις να φερθεις σε μια κοπελα δεν παει να εισαι και ο κουασιμοδος θα της κανεις το κλικ και αυτη δεν θα ξεκολλαει απο πανω σου.Οσο για τα υπολοιπα υπαρχουν διαφορετικα γουστα κλπ...για παραδειγμα εμενα μπορει να μου φαινεται ομορφο κοριτσι μια που θα συναντισω στο δρομο ενω για τους φιλους μου μπαζο σε μπαζοκαδο εξω απο το δυστυχημα της 11ης Σεπτεμβριου.Καλα για το φουσκωνει το παντελονι - δεν φουσκωνει να μην μιλησω...στο 2012 ειμαστε και εχουν γινει τοσες ερευνες που δειχνουν οτι το μεγεθος δεν μετραει παρα μονο για δολοφονικο οπλο...τι να την εχεις 15 τι 115...η διαφορα ειναι οτι στην δευτερη περιπτωση παιζει να την σκοτωσεις την κοπελα αλλα τελος παντων.Αφηστε που καθε κοριτσι εχει το δικο της γουστο.Pολλες φορες δεν λεμε ολοι μας "πως τα εφτιαξε με αυτον αυτο το μ***ι?"...τα εφτιαξε με αυτον γιατι ξερει πως να της φερθει και να την κανει να νιωσει ανετα και ωραια μαζι του.Μην ψαχνετε τι αρεσει στις γυναικες γιατι δεν θα το βρειτε ποτε...σε εμας μπορει τα γουστα ΣΥΝΗΘΩΣ να συνηπαρχουν γιατι κοιταμε κολο,βυζια,φατσα και καποιοι τον χαρακτηρα και την προσωπικοτητα την γραφουν στα φρυδια τους.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login