Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Τα υιοθετημένα παιδιά είναι μεγάλος μπελάς. Πρέπει να τα μάθεις να σου μοιάζουν εμφανισιακά. (Gilda Rander)
Πέμπτη, 26 Μαρτίου

τι λες?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #124750 από Vickeui στις 14 Ιανουαρίου 2014, 7:36μμ

Vickeui

μέλος από: 14/1/2014
Μου αρέσει ένα αγόρι το οποίο δε ξέρω αν του αρέσω αλλά έχουμε αντάλλαξει πολλές φορές βλέμματα καθημερινά κ στο σχολείο κ στην τάξη ,(από όσο λένε κ μερικά άτομα που έχω ρωτήσει αν έχουν παρατηρήσει ότι με κοιτάει)αν κ σε μένα συμπεριφέρετέ λίγο παράξενα σε σχέση με τουσ άλλους συμμαθητές μου δε ξέρω αν όντως του αρέσω ή απλά δε με πάει...τέλος πάντων τ ερώτημα μου είναι πωσ μπορώ να του δείξω ότι ενδιαφερομέ χωρισ να γίνω ρεζίλι σε εκείνον (γιατί μπορεί να μη με γουστάρει) η στουσ ΦΙΛΟΥΣ του (που μπορεί να τουσ τ πει)
ΥΓ.θα προτιμούσα κάτι ευδιάκριτο γιατί είμαι λίγο ντροπαλή!
εσύ λοιπον μέλος του φτου τι πιστευεισ ότι θα μπορούσα να κάνω!
ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124770 από kalakalatom@@to στις 15 Ιανουαρίου 2014, 2:09πμ

kalakalatom@@to

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2011
λοιπον φιλη μου μπορεις πολυ απλα να αρχισεις να του μιλας λιγο περισσοτερο και , απο κοντα φυσικα αλλα αμα θελεις και μεσο του διαδυκτιου , με τον καιρο θα δεις πως σου συμπεριφερετε .. μαθε πραγματα για αυτον κτλπ και θα φανει στην πορεια απλα οταν του μιλας να δειχνεις το ενδιαφερον σου , το ξερω οτι ειπες οτι εισαι λιγο ντροπαλη αλλα μπορει να ειναι και αυτος οποτε μιλα του εσυ πρωτη :) Τελως μια συμβουλη που θα ηθελα να σου δωσω ειναι να μην τον αφησεις να σε δει για ''καλη φιλη '' και οχι για τιποτα παραπανω . Aυτα απο εμενα ελπιζω να βοηθησα :D
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login