kapsoura...
Σελ. 1
Μήνυμα #92476 από takatoukas στις 05 Ιανουαρίου 2012, 1:06πμ
![]() |
paidia sorry gia ta greeklish alla to pliktrologio mou dn exei ellinika... mou aresei poly ena koritsi pou den kanoume katholou parea exoume omos polous kinous filous.drepome na tis miliso ... nomizo oti me exei dei na tin koitaw... ti na kanw..?? aaa kai kanw poli parea me tinkoliti tis .. an voithaei se kati afto... plz help me.. ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #92517 από LittleMonster στις 05 Ιανουαρίου 2012, 7:28μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΛοιπόν, αν έχετε και οι δύο facebook, μπορείς να της στείλεις ένα μήνυμα "καταλάθως" και καλά, και να της πείς ότι ήθελες να το στείλεις σε κάποιον άλλο. Μετά ξεκίνα συζήτηση "γεια σου, τι κάνεις, και τέτοια".Αφού θα έχει περάσει αρκετός καιρός που θα μιλάτε στο facebook (μια εβδομάδα το πολύ), πες της κανένα γεια και έτσι από κοντά, πλησίασέ την μέσω της κολλητής της, και αφού γνωριστείτε και περάσει στάνταρ ένας μήνας, γίνεστε φίλοι, και αν δεις ότι ενδιαφέρεται, ζήτησέ της να τα φτιάξετε. Αν δεν βλέπεις κάτι τέτοιο, πες στον εαυτό σου ότι προσπάθησες τουλάχιστον, και ότι δεν θα σε πειράξει αν φας χυλόπιτα. Αυτά από εμένα :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #92521 από takatoukas στις 05 Ιανουαρίου 2012, 11:27μμ
![]() |
Εχουμε και οι δυο facebook... Εφχαριστώ...(τι να λεει το μνμ στο fb??) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #92522 από takatoukas στις 05 Ιανουαρίου 2012, 11:29μμ
![]() |
Άλλες γνώμες;;;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #92558 από Hetfield στις 06 Ιανουαρίου 2012, 3:41μμ
![]() |
ποσο ετων εισαι,κατ'αρχας?γιατι αλλιως κανεις σχεση στα 13-14 σου,και αλλιως στα 16 και πανω π.χ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #92618 από takatoukas στις 06 Ιανουαρίου 2012, 8:05μμ
![]() |
Είμαι 14... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #92808 από takatoukas στις 09 Ιανουαρίου 2012, 9:13μμ
![]() |
Αλλες γνωμεσ??? βοηθηστε ρε παιδια |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #92810 από Hetfield στις 09 Ιανουαρίου 2012, 9:51μμ
![]() |
Ειναι απλο φιλε,πρεπει να βρεις τροπο να την γνωρισεις..και να αρχισετε να κανετε παρεα...το οτι εχετε κοινους φιλους,βοηθαει,γιατι δημιουργει πολλους τροπους για να κανετε παρεα...Μην πας χωρις να την ξερεις καλα καλα,και της τα ζητησεις...ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.Και Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ να σαι,80% τρως χυλοπιτα.Το κοριτσια θελουν να γνωριζουν το αγορι...να ξερουν με τι εχουν να κανουν,διοτι,οι περισσοτερες τουλαχιστον σαυτη την ηλικια,δεν αρκουνται στο να σαι εμφανισιμος και ομορφος,αλλα και εξυπνος,cool και με ιδιαιτερο χιουμορ...Τελως παντων,εγω,αυτο που σου λεω,ειναι να την γνωρισεις πρωτα,και μετα βλεπεις..Αν κανετε παρεα,θα σου δειξει και η ιδια αν της αρεσεις...Αν οχι δεν χαλαστηκε και ο κοσμος,μικρος εισαι ακομα,θα βρεις κατι καλυτερο,μην κανεις το λαθος και κολλησεις...Φυσιολογικο ειναι,μην απογοητευτεις..ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #93251 από takatoukas στις 15 Ιανουαρίου 2012, 11:06μμ
![]() |
Κοιτα ρε μεγαλε αφτο ειναι το θεμα πως θ τιν γνωρισω???? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #93274 από stella_vsv στις 16 Ιανουαρίου 2012, 3:08μμ
![]() |
να σου πω εγω που ειμαι και κοριτσι..αν τσ στηλεις μνμ στο fb θα σε περασει για βλακα...τα κοριτσια θελουν τα αγορια να κανουν το πρωτο βημα πανταα!!θελουν να τους αποδιξεις οτι εισαι αντρας!!γι'αυτο κανε το πρωτο βημα και μιλισε της!!!!βασικα αφου κανεισ κολιτη παρεα με την φιλη της θα μπορουσες να της πεις να της πει κανενα καλο λογο για εσενα ή μπορεις να την ψαρεψεισ και αν βλεπεις οτι ενδιαφερεται η κοπελα τοτε κανονισε με την κολιτη της να βρεθειτε "τυχαια" σε μια παρεα και παρτην να πατε βολτα!!!και αν μαθεις οτι δεν θελει δεν χαθηκε και ο κοσμος!!!ειμαι σιγουρη θα βρεις ανετα αλλη!!! ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |