Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Είναι μέρες που είσαι περιστέρι, αλλά τις πιο πολλές είσαι το άγαλμα.
Κυριακή, 3 Αυγούστου

να κανω αντ η οχι?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #129761 από souavem στις 25 Αυγούστου 2014, 8:22μμ

souavem

Εικονίδιο
μέλος από: 6/9/2013
καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας σε ένα θεμα που με βασανιζει.Μενω σε παραθαλασια περιοχη μονιμος κατοικος και πριν 1 μηνα ηρθε μια κοπελα με τους γονεις της αγορασαν εξοχικο(η κοπελα 2 χρονια μεγαλυτερη μου),εγω την ερωτευτηκα κατευθείαν τελος παντων οποτε βλεπόμασταν στν παραλια λεγαμε γεια τι κανεις χαμογελο κλπ μια φορα πιασαμε και κουβεντα για 5-10 λεπτα μν φανταστείτε αλλα μετα δν μπορουσα γιατι ηταν συνεχως με δυο φιλες της,στην παραλια παιζαν κατι βλεματα αλλα στο σπιτι οποτε ημασταν με τα γονεις της στν αυλη και μιλούσαμε δεν με κοιτουσε κ δν μιλούσαμε καν.Λοιπον εγω δεν τν εχω αντ ουτε το κιν της ουτε τπτ κ ετυχε σε ένα κλαμπακι εδώ να τν κανουν ταγκ σε μια φοτο και πατησα λαικ αλλα μ ειπε ενας φιλος ότι δεν της ηρθε ειδοποιηση ότι πατησα επειδή δν τν εχω αντ(κλπ συστημα του φβ) κ τωρα αυτή εφυγε πισω εκει που μενει μονιμα και το πιθανοτερο να την δω του χρονου παλι σκέφτομαι να την κανω αντ..δν εχουμε κοινους ουτε τπτ και κωλωνω λιγο αλλα αξιζει να ''ξεφτιλιστω'' για την καψουρα? πειτε μ γνωμες
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129762 από Dieftharmenos στις 25 Αυγούστου 2014, 8:35μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Απο ποτε το add σημαινει "σε γουσταρω"???Συνελθετε ρεεεε!!!

Το πιθανοτερο παντως ειναι μεχρι του χρονου να μην την θυμασαι καν...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129763 από souavem στις 25 Αυγούστου 2014, 8:41μμ

souavem

Εικονίδιο
ισως να μην θελει να την κανω γτ εχει λιγα ατομα κ γενικα είναι σοβαρη κοπελα δν κανει οποιον κ οποιον δεν ειπα ότι σημαινει πως την γουστάρω απλως αυτό με προβληματιζει μν φανω καπως...και το αν την θυμαμαι με ολο τον σεβασμο το ξερω μονο εγω κανεις αλλος
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129764 από Dieftharmenos στις 25 Αυγούστου 2014, 10:04μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
Να φανεις σαν τι???Μεγαλη αξια δινετε στο φβ...καντην add να τελειωνεις...λες και θα την ξαναδεις συντομα.

ΥΓ.Πιστεψε με...θα την ξεχασεις...ισως οταν την ξαναδεις να ξανανιωσεις κατι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129765 από lenaki19 στις 25 Αυγούστου 2014, 10:18μμ

lenaki19

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2013
1. μην παρεξηγεις τον dieftarmeno δεν ειναι κακος απλα τα λεει πολυ χυμα και πολυ τον γουσταρω... γιατι? δεν τα λεει απο κακια τις πιο πολλες φορες εχει δικιο κι ετσι σε βοηθαει να δεις και πιο ρεαληστικα τα πραγματα. 2. καντην add στο fb το οτι εχει λιγα ατομα δε παει να πει κατι. μπορει να θελει να εχει μεσα μονο αυτους που ξερει ή μπορει να εχει κανει προσφατα προφιλ. τελος παντων απο τη στιγμη που εχετε γνωριστει εστω και λιγο καντην για να κρατησετε μια επαφη και κοψε αυτα του τυπου τι θα σκεφτει, τι θα νομιζει κτλ. κανε αυτο που γουσταρεις χωρις να σκεφτεσαι τι θα σκεφτει και πως θα το παρει. αααντεε κουνησουυυυ και μη σκεφτεσαι τπτ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129778 από souavem στις 26 Αυγούστου 2014, 2:21μμ

souavem

Εικονίδιο
ειμαι πολύ ντροπαλος για αυτό ειχα ενδιασμους όχι ότι είναι κατι για μενα το φεισμπουκ ισα ισα ουτε που το χρησιμοποιω..τελικα την εκανα ελπιζω να βγει σε καλο,σας ευχαριστω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129780 από lenaki19 στις 26 Αυγούστου 2014, 3:44μμ

lenaki19

Εικονίδιο
να μη ντρεπεσαι καθολου... σκεψου οτι δεν υπαρχει λογος να ντρεπεσαι... πισω απο μια οθονη εισαι οποτε ποιος ο λογος να ντρεπεσαι. οταν αποδεχτει το αιτημα σου αν οχι κατευθειαν, μετα απο μια δυο μερεσ στειλε της να της πεις ενα γεια και να πιασετε κουβεντουλα. μπορει να σου φαινεται βουνο ολο αυτο αλλα δεν ειναι ειδικα αμα σκεφτεις οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να κομπλαρεις εφοσον ουτε σε βλεπει ουτε τη βλεπεις εκεινη την ωρα που θα μιλατε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129781 από Dieftharmenos στις 26 Αυγούστου 2014, 3:49μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
lenaki σε ευχαριστω πολυ αλλα μου χαλας το προφιλ του κακου και κομπλεξικου ανθρωπου...κριμα

Μαγκα μου πρεπει να καταπολεμησεις τους ενδοιασμους σου γιατι αργοτερα θα εχεις μεγαλο προβλημα.Οτι σου λεμε πρεπει να το σκεφτεσαι απο μονος σου.Αν δεν ρισκαρεις δεν θα κερδισεις.Τελος...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129786 από lenaki19 στις 26 Αυγούστου 2014, 8:47μμ

lenaki19

Εικονίδιο
καλα σου λεει ο dieftharmenos εχει απολυτο δικιο. οσο για σενα dieftharmene i'm so sorry δε θα σου ξαναχαλασω το image συνεχισε να τα χωνεις και δε θα ξανα επεμβω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login