Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Οι Κούρδοι είναι αδελφός λαός. Τους αγαπούμε με όλη μας την καρδιά, φτάνει να μη μένουν στην γειτονιά μας.
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου

Φιλι και αγχος...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #133053 από apegnosmenossss στις 08 Απριλίου 2015, 12:33πμ

apegnosmenossss

μέλος από: 4/4/2015
Χαιρετω το φορουμ. Ειμαι 15 ετων , δεν εχω κανει ποτε ως τωρα σχεση και θελω αναλυτικες οδηγιες για το πρωτο φιλι. Επισης αγχονομαι υπερβολικα. Προκειται λοιπον για μια κοπελα , μαλλον με γουσταρει κ αυτη, αλλα δεν πιστευω οτι θα μπορω να της τα ζητησω απο κοντα , αρα ..φβ... Το αγχος πως να το αντιμετωπισω γρηγορα κ αποτελεσματικα ???
Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.
Παρακαλω πολυ καντε μου αποδεκτες τις απαντησεις, το ιδιο θα κανω κ εγω:)
προφίλάλλα...˵quote˶
5
Μήνυμα #133054 από yasiam στις 08 Απριλίου 2015, 12:41πμ

yasiam

Εικονίδιο
μέλος από: 8/4/2015

Αποδεκτή απάντηση

Καλύτερα απο κοντά. Σχέση θα κανείς ! Όχι φβ! Και σιγά το φιλί ! Απλα θα τη φιλήσεις κι αν δεις οτι κάθεται κουνά τα χείλη σ ή βάλε και γλώσσα. Αν σου αρέσει ξεπέρασε την ντροπή και κάνε ο,τι θέλεις απο κοντά
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133055 από apegnosmenossss στις 08 Απριλίου 2015, 2:30πμ

apegnosmenossss

μέλος από: 4/4/2015
Ευχαριστω για τον κοπο σ αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι απο κοντα δεν θα τα παω καλα. Λεω να της τω πω απ το φβ , να μ φυγει πρωτα καμποσο αγχος , και να της ζητησω μετα να βγουμε.Καμια συμβουλη για καταπολεμηση αγχους???
ΥΓ . Και αυτη μαλλον με γουσταρει αρα λογικα κι απ το φβ να της το πω θα δεχτει...Ευχαριστω και παλι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login