Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το Linux είναι φιλικό προς τον χρήστη. Δεν είναι φιλικό σ' αυτόν που αγνοεί και στον ηλίθιο.
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου

φάση να με κολλητή

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #133459 από nikitaskef στις 04 Μαΐου 2015, 12:07πμ

nikitaskef

μέλος από: 3/5/2015
Καλησπέρα παιδιά . έχω φάει κόλλημα με μια φίλη μου απίστευτο. Για να μην πολυλογώ φασωθηκαμε 2 φορές και αφού μου είπε ότι δε θέλει σχέση αλλά μόνο φάση μετά δε μου μίλαγε και τελικά μου είπε ότι με βλέπει σα φίλο . εγώ όμως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να ξαναπροσπαθησω αλλά δεν... Ήμουνα ο πρώτος της και φιλαγε με πολύ πάθος. Η φάση τώρα είναι ότι δε μιλάμε και δε ξέρω τι να κάνω καμία ιδέα κανείς;;
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #133469 από stratel στις 04 Μαΐου 2015, 1:36πμ

stratel

Εικονίδιο
μέλος από: 24/3/2015

Αποδεκτή απάντηση

Καλά τώρα σου λέει πως θέλει μόνο να φασοθειτε και μετά δεν σου ξαναμιλαει? Άμα ήμουν στην θέση σου θα καταλάβαινα ότι η φίλη σου είναι μια πουτ@ν@. Καλύτερα άσε την και μην την σκέφτεστε καθόλου. Αστην να φύγει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133475 από nikitaskef στις 04 Μαΐου 2015, 5:19μμ

nikitaskef

μέλος από: 3/5/2015
Δεν είναι Ρε απλά επειδή είμασταν κολλητοί ντράπηκε πολύ ..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133533 από gina_trella στις 07 Μαΐου 2015, 7:14μμ

gina_trella

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/3/2015
Πηγενε και μιλα της οσο πιο ξεκαθαρα και ντομπρα μπορεις, πες της πως την θες και δεν πιστευεις αυτα που σου λεει πως και καλα σε βλεπει σαν φιλο , φιλα την και δες πως θα αντιδρασει, λιγο θαρρος χρειαζεται ουτως η αλλως δεν χανεις τιποτα. Ελπιζω να βοηθησα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login