Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Παπακωνσταντίνου να τραγουδάει Ζουγανέλη - Φοβάμαι
Παρασκευή, 19 Αυγούστου

Να κάνω το πρώτο βήμα ;!;!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #145272 από Angel_baby στις 08 Ιουλίου 2020, 7:48πμ

Angel_baby

Εικονίδιο
μέλος από: 8/7/2020
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
Καλησπέρα αναγνώστες και αναγνώστριες αυτού του άρθρου,

Είμαι καινούρια σε αυτή την πλατφόρμα οπότε μην μου πάρετε το κεφάλι αν υπάρχουν τυχόν προβληματάκια κατά την ανάγνωση του κειμένου.
Το λοιπόν είμαι 24 χρονών και πριν λίγους μήνες γνώρισα έναν άντρα διαμέσου κοινής παρέας . Στην αρχή δεν υπήρξε συμπάθεια από δικής μου μεριάς , καθώς ήταν αρκετά απόμακρος και κλεισμένος στο καβούκι του με αποτέλεσμα η συζήτηση μας να είναι του τύπου "Γεια τι κάνεις " και "Αντίο ". Με τον καιρό άρχισε να μου ανοίγεται περισσότερο και να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την καθημερινότητα μου και την ψυχολογική μου κατάσταση (διότι εκείνο τον καιρό ήμουν φρεσκοχωρισμένη) αλλά καθετί που με ρωτούσε το εξέλαβα καθαρά ως φιλικό ενδιαφέρον και μόνο . Όσο περνούσε ο καιρός σιγά σιγά άρχισα να τον μαθαίνω σαν άνθρωπο , τον τρόπο σκέψεις του, τις συνήθειες του και ούτω καθεξής έχοντας έτσι τα πρώτα "ερωτικά ερεθίσματα" από μεριάς μου . Με τον καιρό άρχισε και εκείνος να έχει έντονο ενδιαφέρον για τα ερωτικά μου , άμα βγαίνω με κάποιον και μία συγκεκριμένη φράση ακόμα με κυνηγάει "Με τον τάδε όλα καλά ; Μιλάς καθόλου μαζί του " (ο τάδε στην πραγματικότητα είναι ένας πολύ καλός μου φίλος από το γυμνάσιο που κάνουμε αν όχι κολλητή παρέα αρκετά στενή και δεν ξέρω γιατί πιστεύει ότι φλερτάρω μαζί του ) έχοντας ως αποτέλεσμα να με φέρνει σε σκέψεις άμα ενδιαφέρεσαι όντως ερωτικά είτε απλά να θέλει να ξέρει . Μάλιστα δεν γίνεται να μην υπάρξουν φορές που να μιλάω με αυτόν τον τάδε , ή με κάποιο άλλο άτομο (Αρσενικό για την ακρίβεια ) και να μην αντιδράσει . Συνήθως η αντίδραση του είναι είτε να μου κρατάει για λίγη ώρα μούτρα είτε να κάνει έντονα σχόλια όπως "Τα είπατε εντάξει ;" κρύβοντας πάντα ένα τόνο ζήλειας . Εντάξει αυτό το αναγνωρίζω . Αλλά γίνεται κάποιος που να ζηλεύει να μην κάνει κίνηση ; Δεν λέω υπάρχουν και οι άντρες που είναι πιο ντροπαλοί και πιο χαμηλών τόνων όπως εκείνος , άλλοι που φοβούνται την δέσμευση και άλλοι που απλά το κάνουν για να περάσουν καλά . Υπάρχει χημεία μεταξύ μας (άλλωστε κι οι δυο το έχουμε συνειδητοποιήσει) αλλά θα ήθελα να ξέρω τι θα πρέπει να κάνω ώστε να ξεδιπλωθεί επιτέλους και να νιώσει άνετα να μου εκφράσει τα συναισθήματα του. Θα ήθελα να πω κάπου εδώ πως και εκείνος χώρισε πριν αρκετό καιρό (πάει κάνα εξάμηνο σίγουρα ) και φαίνεται ότι την έχει ξεπεράσει ! Τέλος , για να μην μακρηγορώ και χάνεται η ουσία του προβλήματος και γίνεται κουραστικό , θα ήθελα να επισημάνω πως έχω μάθει από φίλους και γνωστούς ότι του αρέσει ερωτικά μια κοπέλα και από όσα μου έχουν πει , έχει παρθεί το συμπέρασμα πως αυτή η κοπέλα είμαι εγώ ! Εννοείται δεν αποκλείω το γεγονός ότι μπορεί να είναι κάποια άλλη κοπέλα αλλά πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να μην είμαι εγώ αφού το βλέπω ξεκάθαρα !
Τι μπορώ να κάνω πέρα από υπομονή ; Μήπως θα πρέπει να κάνω το πρώτο βήμα ;
Περιμένω τις απαντήσεις σας :)

Σας ευχαριστώ πολύ

(ΥΓ ελπίζω να μην κούρασα )
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #145278 από nicetinkebell στις 09 Ιουλίου 2020, 4:32πμ

nicetinkebell

Εικονίδιο
μέλος από: 9/7/2020
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
Φενεται ξεκαθαρα ότι του αρέσεις. Κι αυτός τι ηλικία έχει;
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #145532 από Akis2000 στις 02 Σεπτεμβρίου 2020, 1:32πμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Εσύ από πλευρά σου τι να κάνεις; Να του ριχτείς στα ίσια; Κανονικά αυτός πρέπει να κάνει κίνηση μιας και από όλα όσα μας περιέγραψες δείχνει ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πλευρά του για σένα. Εντάξει, δεν ανήκω στην κατηγορία που λένε ντε και καλά ότι ο άντρας πρέπει να είναι ο κυνηγός. Κανονικά αυτά τα πράγματα πρέπει να βγαίνουν ανάλογα με τον χαρακτήρα του καθενός. Όπως είπα και πριν ο τύπος δείχνει να σε θέλει. Ωστόσο όμως δεν ξέρουμε τον δικό του χαρακτήρα για να ξέρουμε αν σε βλέπει σοβαρά ή για μία περιπέτεια. Από αυτά που λες και από τις αντιδράσεις του δείχνει να του έχεις προκαλέσει το ενδιαφέρον για κάτι παραπάνω από μία απλή φάση. Αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις. Δεν προχωράς όμως έτσι στις σχέσεις. Δεν λέω, καλό είναι να ήμαστε λίγο προσεκτικοί προκειμένου να αποφεύγουμε να τρώμε συνεχώς τα μούτρα μας, αλλά μην φτάνουμε στην άλλη άκρη και υπερ αναλύουμε τα πάντα με αποτέλεσμα να φοβόμαστε και τον ίσκιο μας σε μία ενδεχόμενη σχέση. Στο ερώτημά σου τώρα τι να κάνεις εσύ στην περίπτωση που θέλεις να κάνει κίνηση; Αυτό θα βγει μόνο του κάποια στιγμή από την στιγμή που θα θέλετε και οι δύο. Μέχρι τότε εσύ ή που θα του δίνεις όσο το δυνατόν μηνύματα ότι ενδιαφέρεσαι (να περνάς μαζί του όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του δείχνοντάς του ότι περνάς καλά ή να μιλάς με κάποιους προκειμένου να τον φέρεις στο αμήν της ζήλιας του και να κάνει επιτέλους κίνηση). Βέβαια με αυτό το τελευταίο κινδυνεύεις να του δημιουργήσεις και απωθημένο που τον παίδεψες τόσο)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #145534 από JimmysLarissa στις 02 Σεπτεμβρίου 2020, 12:49μμ

JimmysLarissa

μέλος από: 2/9/2020
μηνύματα: 4 αποδεκτές 0
Παρτο μια πίπα και θα δεις θα φτιάξουν τα πράγματα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login