Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Η θρησκεία της υπακοής στο ιερατείο, με ήρωα τον ανυπάκουο στο ιερατείο γιο του Θεού.
Δευτέρα, 16 Μαΐου

Δεν έχω ιδεα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #145279 από nicetinkebell στις 09 Ιουλίου 2020, 4:38πμ

nicetinkebell

Εικονίδιο
μέλος από: 9/7/2020
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
Καλημεραα! Λοιπόν πρώτη φορά μπαίνω στο σάιτ και εύχομαι να μου απαντήσει κάποιος.. Είμαι 17 χρόνων και έχω σχέση με ένα παιδί κοντά στους τρεις μήνες. Αυτός είναι ντροπαλός γενικότερα αλλά έχει προχωρήσει. Εγώ από την άλλη όχι:/ Δεν έχουμε κάνει κάτι παραπάνω και απλά ξερω ότι επειδή αυτός δεν θα πάρει την πρωτοβουλία κάτι πρέπει να κάνω. Θέλω απλά να τον αγγίξω πάνω από το μποξεράκι για αρχή αλλά δεν ξερω τι ακριβώς να κάνω. Υπάρχει κανεις έμπειρος;
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #145291 από Angel_baby στις 10 Ιουλίου 2020, 5:25πμ

Angel_baby

Εικονίδιο
μέλος από: 8/7/2020
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Γεια σου ,
Θα σε συμβούλευα γενικώς να μην πιέζεις καταστάσεις όλα θα έρθουν στην ώρα τους . Άμα νιώθετε και οι δύο έτοιμοι να προχωρήσετε τότε έχε καλως . Αν βρισκόμουν στην θέση σου ίσως να του έκανα μια μικρή συζήτηση πάνω σε αυτό το τομέα ώστε να τον κάνω να νιώσει ασφάλεια μαζί μου και να μπορεί επιτέλους να ξεδιπλωθεί. Είναι ανάλογα την ιδιοσυγκρασία καθενός οπότε ίσως του πάρει λίγο χρόνο μέχρι να αποφασίσει . Μην τον αποπάρεις αν δεν νιώθει έτοιμος ! Ίσως να βλέπει όντως σοβαρά την σχέση και δεν θέλει απλά να το κάνει επειδή έτσι του ήρθε (να το πω πιο κόσμια ) . Οπότε εν ολίγοις το κλειδί είναι η συζήτηση . Βρεθείτε κάπου οι δυο σας χωρίς να σας ενοχλεί κανείς (ακόμα και σπίτι σου /σπίτι του αρκεί να μην είναι κανείς εκεί ) και να το συζητήσετε! Άκου τι έχει να σου πει και πράττεις αναλόγως την περίσταση .
Ελπίζω να βοήθησα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login