Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Ο Αδάμ και η Εύα στις αγιογραφίες με αφαλούς.
Πέμπτη, 13 Ιουνίου

έκανα βλακία! τη θέλω πίσω!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #145664 από Aquadestro στις 23 Οκτωβρίου 2020, 4:52πμ

Aquadestro

Εικονίδιο
μέλος από: 23/10/2020
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Γεια σας

Όπως διαβάσατε και από τον τίτλο έχω κάνει μεγάλη βλακία.
Λοιπόν ακούστε τι έγινε.
Πριν από 8 μήνες γνώρισα μια κοπέλα με την οποία ερωτευτήκαμε από τη πρώτη στιγμή.Εγώ 23 αυτή 25, πήγαιναν όλα τέλεια παιρνούσαμε φανταστικά χωρίς καυγάδες και ταιριάζαμε σε όλα.
Ποιο ήταν το πρόβλημα?
Ότι η κοπέλα ήθελε σχέση ενώ εγώ είχα άλλα πράγματα που ήθελα να κάνω focus εκείνη τη περίοδο με αποτέλεσμα να την απομακρύνω συνεχώς από αυτό το θέμα. Η ζωή μου εκείνη τη περίοδο είχε γίνει άνω κάτω και φοβόμουν ότι αν έκανα σχέση μαζί της θα την απογοήτευα.Αυτή προσπαθούσε συνεχώς και εγώ δεν ανταποκρινόμουν.
Μετα χωρηστήκαμε λόγω δουλειάς για 3 μήνες αλλά είχαμε κάποια επαφή.
Σε αυτό το διάστημα όπου έλειπε και αφού πλέον η ζωή μου άρχισε να παίρνει καλή πορεία και άρχισα να λύνω τα προβλήματα μου, έκατσα και σκέφτηκα με καθαρό μυαλό ότι έκανα μαλακία που δεν έκανα σχέση μαζί της.
Της ζήτησα να βγούμε αφότου γυρησε από το μέρος το οποίο δούλευε και δέχτηκε.Πήγαμε για καφέ και της είπα ότι έχω αναγνωρήσει το λάθος μου,ότι είμαι πολύ ερωτευμένος ακόμα μαζί της,ότι η ζωή μου πλέον έχει έρθει στα ισα της και το μόνο που λείπει είναι αυτή.Μου είπε ότι φυσικά αναγνωρίζει τι γινόταν στη ζωή μου και το κατανοεί αλλά μου έδωσε πολλές ευκαιρίες και ότι ήθελε να ζήσει εκείνη τη στιγμή και πλέον έχει κλήσει το ερωτικό κομμάτι μέσα σε ένα κουτί.Επίσης όταν βγαίνει από κάτι δεν ξανά γυρνάει πίσω είπε .Βέβαια είναι ακόμα σε φάση εγκλιματισμού λέει γιατί ήρθε από πολύ μακρυά και δεν ξέρει τι της γίνεται και δεν έχει χρόνο για τέτοια. Της είπα ότι δεν πρόκειται να κάνω πίσω και ότι θα την διεκδικήσω γιατί αυτό που νιώθω για εκείνη είναι κάτι πολύ δυνατό. Χαμογέλασε και μου απάντησε ''μην μπεις στην ίδια διαδικασία με μένα''.Μετά φύγαμε και μου είπε επειδή έχουμε και τις ίδιες παρέες ότι θα με πάρει τηλέφωνο να βγούμε.

Τι να κάνω;; Τη θέλω παρά πολύ.Σκέφτηκα να την αφήσω λίγο καιρό να σκεφτεί και μετά να της στείλω ένα μήνυμα
Τι λέτε?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #151613 από Harry0000 στις 20 Ιουλίου 2021, 6:59πμ

Harry0000

Εικονίδιο
μέλος από: 18/7/2021
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
Απ' ότι βλέπω έχει πολύ καιρό που γράφτηκε αυτό το μήνυμα. Εάν μπορείς και αν έχει προχωρήσει το πράγμα πες τπτ επί αυτού.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login