Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Γιατί έχουνε λυσσάξει όλα τα sites να στρογγυλεύουν τις γωνίες;
Σάββατο, 10 Μαΐου

Μου αρέσει αλλά αρέσει και στο φίλο μου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #38394 από Paras στις 25 Φεβρουαρίου 2007, 9:26μμ

Paras

Εικονίδιο
μέλος από: 25/2/2007
Λοιπον παιδια χρειάζομαι την βοήθεια σας για καποιο προβλημα που εχω.Είμαι 16 και εδω και ενα μήνα μου αρέσει καποια που αρέσει ομως και σε έναν φιλο μου. Αυτος την ήθελε πρωτα αλλα μετα την ερωτευτηκα τρελα και δεν μπορω να την ξεχασω. Αυτος δεν εκανε τιποτα μαζι της ακομα αλλα και δεν νομιζω να γινει κατι. Της εχω εκδηλωσει τα αισθηματα μου και πιστευω οτι και αυτη με θελει. Τωρα το θέμα είναι οτι θέλω να κανω σχέση μαζί της αλλά νιωθω τυψεις για τον φιλο μου. Την αγαπώ τρελα, την σκεφτομαι ολη μερα, μου χει παρει τα μυαλα. Πείτε μου σας παρακαλώ τι να κανω. Δεν μπορω να την βλεπω απλα και να μην κανω κατι. Ευχαριστω που ασχοληθήκατε...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38404 από Paras στις 26 Φεβρουαρίου 2007, 2:33μμ

Paras

Εικονίδιο
Κοίτα φιλε το θέμα δεν είναι αν θα το κανω... Απλά θελω να ξέρω τι συνεπειες φαντααζεσε οτι θα εχει αυτο. Καποια στιγμή ειπε σε έναν επίσης φίλο μου: ''Κοίτα το παιξε π@υστια". Αυτο έγινε καθώς είμασταν σε κλαμπ και χορευα εγω με αυτη την κοπελα. Αυτη πιστευω μου εδινε περισσοτερη σημασια απο οτι σ αυτον. Πριν να αρχίσουμε να χορευουμε εγω καθομουν και μιλουσα με την κοπελα και αυτος επιασε την φιλη της για να μην μείνει μπάκουρας. Οπως έγινε η φάση φαινόταν να του αρέσει και η φίλη της και να ασχολείται με αυτη. Πιστεύω λοιπον οτι αυτός δεν είναι ερωτευμένος με την κοπέλα που μου αρέσει γιατί αυτος συνέχεια κολλαει σε κάποια χωρισς να σημαίνει κατι, απλά για την κ@υλα του. Εγω από την μεριά μου βιάζομαι να κανω κάτι γιατι θα βαρεθει στο τέλος η κοπέλα και θα με παρατήσει. Το θέμα αυτό δεν θέλω να το συζητησω μαζί του γιατί ερχομαι σε δυσκολη θεση. Είναι περίπλοκη η κατάσταση και εγω αγαπώ τρελά την κοπέλα, δεν μπορω να την βγάλω απο το μυαλό μου. Να της τα ζητήσω και σαν συνέπεια να κοντραριστω με τον φίλο μου ή να περιμένω να βαρεθεί αυτος και να δράσω τοτε με κινδυνο να βαρεθεί η κοπέλα και να με αφήσει?? Αυτός απο οτι κατάλαβα μονο και μονο απο πείσμα μπορεί να κάνει οτι την θέλει...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38405 από Paras στις 26 Φεβρουαρίου 2007, 3:18μμ

Paras

Εικονίδιο
Αναφορά: (Paras@26 Φεβρουαρίου 2007)
Καποια στιγμή ειπε σε έναν επίσης φίλο μου: ''Κοίτα το παιξε π@υστια".

Αυτό το είπε ο φίλος μου σε εναν αλλο φίλο μου και όχι η κοπέλα. Η κοπέλα δεν γνωρίζει αυτη την κατασταση. Φυσικα ξέρει οτι την θέλω εγώ και το καταλαβαίνει συνέχεια απο τις συζητήσεις μας και τα υπονοούμενα που της πεταω.
προφίλάλλα...
4
Μήνυμα #38410 από tsoupritsa στις 27 Φεβρουαρίου 2007, 12:01μμ

tsoupritsa

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/12/2006

Αποδεκτή απάντηση

Χα αχαχααχαχχαχα!

Θα συμφωνησω με τον akatonomasto!
Μπορεις και να κανεις βεβαια και κατι αλλο...
Να μιλησεις ανοιχτα στον φιλο σου,οποτε εσυ θα εισαι ενταξη με την συνηδειση σου.
Και ειλικρινεις απεναντι στον φιλο σου.Οποτε....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38411 από Paras στις 27 Φεβρουαρίου 2007, 2:13μμ

Paras

Εικονίδιο
Παιδια σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Συγχαρητηρια ακατανομαστε για το παραδειγμα με το εκατοσταρικο... Μου άρε σε τρελα και με βοήθησε να καταλαβω την κατασταση καλύτερα. ΟΟΟΟΟυυυφ ήδη νιώθω καλύτερα που τα είπα σε κάπιον.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38480 από Astraxan16 στις 04 Μαρτίου 2007, 12:02πμ

Astraxan16

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/1/2007
Μου έτυχε και σε μένα πριν από μια εβδομάδα με ένα φίλο μου..Μου άρεσε πρώτη και μου ζήτησε να του κάνω κονέ μιας και μιλούσα εγώ με αυτήν..Του λέω φίλε αυτήν την θέλω εγώ αλλά δεν έκανε στην άκρη..Από μαλακία μου όμως έκανα εγώ πίσω μιας και είχα καβάτζα!!Χθές έμαθα ότι έφαγε πίτα και καθόμουν και γελούσα!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38498 από evoulini στις 05 Μαρτίου 2007, 3:49μμ

evoulini

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2006
ΕΜΕΝΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ... ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Η ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ..!!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38572 από annetta στις 14 Μαρτίου 2007, 6:39μμ

annetta

Εικονίδιο
μέλος από: 27/1/2007
επισης "μαθε τεχνη κι ασ'τηνε και στην κορφη κανελλα"
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38904 από .OBLIVION στις 03 Απριλίου 2007, 3:56μμ

.OBLIVION

Εικονίδιο
μέλος από: 2/4/2007
Καλυτερα μιλα στον φιλο σου και πες του τα.Οτι η   θα κανετε και οι διο κινηση κι οποιον   διαλεξει.Η , αν ντρεπετε ,αστον να   αγναντευει τον εναστρο ουρανο , και παρε ΕΣΥ το κοριτσι.Θα σε καταλαβει νομιζω.
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login