Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Είδε ο γκαντέμης φως στο τούνελ κι ήταν το τρένο που τον πάτησε.
Σάββατο, 22 Ιουνίου

Ο φίλος μου θέλει μια κοπέλα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #155011 από Tzwnaa στις 24 Νοεμβρίου 2021, 10:37πμ

Tzwnaa

Εικονίδιο
μέλος από: 25/9/2021
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Λοιπόν γειά σας θέλω την βοήθεια σας ή έστω την γνώμη σας για θέμα ενός φίλου. Λοιπόν ένας φίλος του αρέσει πολύ μια κοπέλα από την παρέα μου , εκείνη όμως είναι λεσβια ( τώρα εδώ και 1 χρόνο έχει αποκτήσει και αυτοκτονικες τάσεις) ο φίλος μου Λοιπόν της το έχει πει ότι του αρέσει , εκείνη όμως δεν δείχνει κάτι συγκεκριμένο ούτε ότι δεν θέλει ούτε ότι θέλει. Εγώ θέλω να καταλιξω ότι θέλω την γνώμη σας και να μου πείτε τέλος πάντων ρι μπορεί να κάνει εκείνος για να την κερδίσει.
προφίλάλλα...˵quote˶
3
Μήνυμα #158629 από Kkka στις 10 Ιουνίου 2022, 6:06πμ

Kkka

banned
μέλος από: 9/6/2022
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Κοίτα σχετικά πάνω σε αυτό το θέμα είναι επικίνδυνο Ν δέχεσαι συμβουλές από άγνωστους δηλαδή μπορεί να γίνει οτιδήποτε θα σου έλεγα να μην προσπαθήσει να κάνει τίποτα αφού έχει αυτοκτονικες τάσεις γιατί τέτοιοι άνθρωποι δεν αντέχουν εξίσου ένα χωρισμό το ξέρω ότι προτρέχω αλλά πάνω από όλα η υγεία τής κοπέλας θα έλεγα να το πείτε στους γωνεις της ανώνυμα αν δεν το ξέρουν και να μην την προσεγγιση αφού έχει είδη έχει δηλώσει την σεξουαλικη της άποψη αυτά από εμένα εύχομαι να βοήθησα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #158633 από Katee75 στις 10 Ιουνίου 2022, 12:09μμ

Katee75

Εικονίδιο
μέλος από: 4/10/2021
μηνύματα: 100 αποδεκτές 0
Καταρχάς,εφόσον η κοπέλα έχει δηλώσει ότι είναι λεσβία και ισχύει κάτι τέτοιο,δεν νομίζω να βγει κάπου η προσπάθεια του παιδιού.Τώρα αν τελικά γουστάρει και είναι bi είναι άλλο θέμα.

Για τις αυτοκτονικές τάσεις δεν είμαι ειδικός,δεν ξέρω τι μπορειτε να κάνετε.Ωστοσο,πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να κάνει μια συζήτηση με τους γονείς της(όποτε αυτή νιώσει έτοιμη) και να δεχθεί βοήθεια από έναν ειδικό.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login