Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Γιατί παρά την ελευθερία του λόγου υπάρχουν λογαριασμοί τηλεφώνου;
Σάββατο, 22 Ιουνίου

Πρόβλημα με κολλητό

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #163067 από panoss_panos στις 27 Δεκεμβρίου 2022, 4:22μμ

panoss_panos

Εικονίδιο
μέλος από: 16/4/2021
μηνύματα: 44 αποδεκτές 0
Γεια σας! Έχει τους τελευταίους 8 μήνες (από τότε δηλαδή που έχει σχέση ο κολλητός μου) έχουμε ψιλό χαθεί από την δίκη του πλευρά κυρίως. Ναι ίσως να διαβάσατε που πήγα διακοπές μαζί του το καλοκαίρι σε άλλο θέμα, αλλά μεχρι και τότε μιλούσε 24/7 με την κοπέλα του βιντεοκλήση. Είναι πολύ κολλημένος μαζί της και σ αυτό φταίει αυτή είναι αλήθεια, σε σημείο που ή δεν θα βγει μαζί μας γιατί είναι μαζί της ή αν βγει πρέπει να είναι κι αυτή. Του ζητάω να πάμε καμία βόλτα μου λέει δεν έχω λεφτά και τσουπ την επόμενη μέρα σε ακριβό εστιατόριο με την κοπέλα και πληρώνει αυτός, και δεν φτάνει που το κάνει μου το λέει και μετά ότι α πηγα εκεί και ξόδεψα τόσα. Το καλοκαίρι του είπα να πάμε θάλασσα και μου απάντησε ότι δεν τον άφηνε η κοπέλα του γιατί ζήλευε. Δεν ξέρω πλέον τι να κάνω. Γενικά την βλέπω ότι είναι πολύ τοξικός άνθρωπος αλλά ο κολλητός μου δεν το βλέπει. Θέλω να κάτσω να του μιλήσω αλλά δεν ξέρω αν πρέπει ή αν πρέπει να χαθώ και να τον αφήσω να με ψάξει ή να του μιλήσω και μετα να χαθώ! Είναι κολλητός μου και δεν θέλω να τον χάσω, αλλά έτσι όπως το πάει η άλλη που ακόμα και τουαλέτα πάνε μαζί δεν ξέρω αν θα τον αφήνει να βγαίνει με αγόρια. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #163075 από Katee75 στις 30 Δεκεμβρίου 2022, 7:13πμ

Katee75

Εικονίδιο
μέλος από: 4/10/2021
μηνύματα: 100 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Θεωρώ πως πρέπει όντως να του κάνεις μια συζήτηση, αλλά να μην μπλέξεις την κοπέλα του σε αυτό,διότι αν γίνει κάτι μπορεί να βρεις τον μπελά σου.

Πες του τα παράπονα σου όπως είναι,αλλά μην μπλεχτείς για να την χωρίσει.Θυμήσου πως όσο χειριστικη και να είναι η κοπέλα,αν δεν θέλει ο φίλος σου δεν θα την αφήσει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #163076 από panoss_panos στις 30 Δεκεμβρίου 2022, 4:04μμ

panoss_panos

Εικονίδιο
μέλος από: 16/4/2021
μηνύματα: 44 αποδεκτές 0
Έγραψε:(Katee75@30 Δεκεμβρίου 2022)
Θεωρώ πως πρέπει όντως να του κάνεις μια συζήτηση, αλλά να μην μπλέξεις την κοπέλα του σε αυτό,διότι αν γίνει κάτι μπορεί να βρεις τον μπελά σου.

Βγήκαμε μιλήσαμε, εγώ πάλι τα ίδια βλέπω ότι κάνει, την κουβαλάει παντού και πάντα αλλά και και αυτή πολύ επιθετική αν δεν την πάρει μαζί του. Πάμε μόνο σε μαγαζιά που αρέσουν σ αυτήν, δεν τον αφήνει να πάμε κάπου που θέλει αυτός, αρχίζει τα να πάτε μόνοι σας, πάνε με εμένα σπίτι και πατε οι άλλοι, εγώ δεν θέλω και τέτοια.
Δεν με πειράζει που τα έχουν, με πειράζει που δεν αφιερώνει μια μέρα τη βδομάδα ρε φιλε να βγούμε αντροπαρέα για μια μπυρα.
Ααα και το καλύτερο, εχει συνδεδεμένο το λογαριασμό του στο ινσταγκραμ στο κινητό της. Έχει δηλαδή πρόσβαση σε όλο το προφίλ του. Εγώ μετά από αυτό είπα δεν θα του ξανά στείλω μήνυμα μόνο τηλέφωνο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login