Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πατέρας πωλεί εγκυκλοπαίδεια. Ο γιος ξέρει τα πάντα.
Κυριακή, 3 Μαρτίου

ΠΡΟΒΛΗΜΑΦΑ ΣΧΕΣΗΣ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #163136 από elenepap843 στις 23 Ιανουαρίου 2023, 6:19μμ

elenepap843

Εικονίδιο
μέλος από: 29/8/2022
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Γεια σας ειμαι εχω εδβ και 1μισο χρονο σχεση αλλα με το αγορι μ βρισκομαστε το πολυ 2 φορες την βδομαδα λογο οτι μενει με τους δικους του και γω μεν και δν περναμε ποιοτηκο χρονο ουτε κανουμε πολυ σεξ μια φορα την βδομαδα και αυτο με ξενερωνει ενω τον θελω πολυ αλλα αυτο με τρσβαει σεβομαι οτι δν μπορει να νοικιασει και καταλαβαινω αλλα εχω και γω τις αναγκες μου δεν θελω να τον χωρισω αλλα νομιζω οτι καποιες φορςς φντ οτι δν εχω ορεξη γτ του ακθρωνω συναντισεις γτ καταλαβαινω οτι παλι το ιδιο θα γινει και η σχεση μας μου φαινεται σαν μια ρουτινα ενα μοτυβο. Δεν ξερω τι να κανω δν θελω να τον πιεσω στο να νοικιασει γτ καταλαβαξνω πως ειναι και γω δν μπορω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #163137 από Panos888 στις 23 Ιανουαρίου 2023, 11:35μμ

Panos888

Εικονίδιο
μέλος από: 26/9/2022
μηνύματα: 63 αποδεκτές 1
Έλενα όλες οι σχέσεις, μετά από κάποιο διάστημα εξοικείωσης με την εικόνα του άλλου, δείχνουν να ρουτινιάζουν.

It takes two to tango, οπότε είμαστε συνυπεύθυνοι για την πορεία της σχέσης μας.

Στο θέμα σου, αν δεν υπάρχει εισόδημα, είστε φοιτητές, μαθητές, κλπ, καταλαβαίνεις ότι η επιθυμία σου να νοικιάσει εκείνος κάποιο χώρο για να βρίσκεστε, δεν μπορεί να ικανοποιηθεί.

Μπορείς να το συζητήσεις μαζί του και να βρεθεί από κοινού μία λύση. Ξενοδοχείο; Αμάξι; Κάποιο άδειο/διαθέσιμο σπίτι (φίλου, συγγενή); Αποθήκη; Αυτό εσείς θα το βρείτε.

Το να θέλεις όμως να διακόψεις τη σχέση για αυτό το λόγο, προσωπικά θα το εκλάμβανα ως έλλειψη πραγματικού ενδιαφέροντος οπότε ίσως πρέπει να δεις λίγο βαθύτερα.

Αυτά από εμένα και ελπίζω να μη σε ξενέρωσα, αλλά καλό είναι να βλέπουμε καθαρά για το καλό όλων και πρωτίστως το δικό μας.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login