πως να τον γνωρισω
Μήνυμα #71411 από marionette στις 27 Ιανουαρίου 2011, 10:27μμ
γεια σας παιδια !το θεμα μου ειναι σχετικα το κλασικο θεμα για ολους. μου αρεσει πολυ ενα παιδι με περναει 1 χρονο (τριτη γυμνασιου). με κοιταει και τον κοιταω συνεχεια! φυσικα με την θεληση μου καρφωνομαι! εχουμε σιγουρα και κατι κοινο ... στην μουσικη, ακουμε και οι δυο ροκ ! και πιστευω οτι και αυτος το εχει καταλαβει. εχουμε και κοινους γνωστους , ξερω πολλα πραγματα γι 'αυτον . εγω περιμενω ... ητε να μου μιλησει ητε οτιδηποτε αλλο.μου προτεινεται κατι αλλο? ευχαριστω προκαταβολικα! ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71416 από VeTeRaNoS στις 27 Ιανουαρίου 2011, 11:02μμ
![]() |
Γεια σου. Για πόσο καιρό κοιτιέστε;Σε περίπτωση που τα "κοιτάγματα" έχουν υπερβεί το χρονικό όριο τις μιάς εβδομάδας ταπεινή μου γνώμη θα ήταν να πάς να μιλήσεις σε κάποιον από τους κοινούς σας γνωστούς ώστε να σπρώξει λίγο την κατάσταση και να κάνει πιο εύκολη την γνωριμία σας. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71418 από sintele στις 27 Ιανουαρίου 2011, 11:15μμ
![]() |
όταν τον δεισ με κάποιο κοινό γνωστό σας πήγαινε και εσύ εκεί και μπες στη συζήτηση!η ακόμα πιο εύκολο αφού δεν λέει να κάνει τίποτα αυτός στειλε κάποιον κοινό γνωστό να του μιλήσει για λίγη ώρα και μετά πετάξου κέσι εκεί και πες του να σε ρωτήσει πχ ρε θα πάμε απόψε εκεί για ένα ποτό με την παρέα που λεγαμε,τελικά θα έρθεις?και πες εσύ ναι και επί την ευκαιρία ρωτήστε τον και αυτόν,,άμα δει πως θα πας και δεν έρθει ε γα** το το θέμα δε φτάνει που δε λέει να κάνει κίνηση-άποψη μου πάντοτε-,,παντοσ με τόσα κίνα ενδιαφέροντα και φίλους δεν νομίζω να είναι δύσκολο να ξεκινήσετε μια συζήτηση και να πάνε όλα καλά! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71450 από marionette στις 28 Ιανουαρίου 2011, 6:35μμ
εχουμε περασει την μια εβδομαδα και εχουμε μπει σε εναν μηνα κοιταγματος! ![]() ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71456 από VeTeRaNoS στις 28 Ιανουαρίου 2011, 9:29μμ
![]() |
Ίσως είναι ντροπαλούλης μην σκάς αργά ή γρήγορα θα υποκύψει στον πειρασμό :-P και μην σε νοιάζει θα βλέπεστε και εκτός σχολείου σιγά το θέμα μην σου πώ ότι είναι και καλύτερα να μην είστε όλοι μέρα μαζί. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71469 από sintele στις 29 Ιανουαρίου 2011, 12:53πμ
![]() |
και του χρονου θα φυγει κιολας και μετα ? μην σκευτεσαι ποτε το μετα....ειδικα το τοσο μετα!¨) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71521 από marionette στις 29 Ιανουαρίου 2011, 9:07μμ
χαχα ![]() οκ θα κανω υπομονη.... ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |