Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Ένα μήλο την ημέρα, τον Παράδεισο κάνει πέρα.
Τετάρτη, 14 Μαΐου

Πως να πλησιασω ενα αγορι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #73956 από Sophie99 στις 16 Μαρτίου 2011, 3:44μμ

Sophie99

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/3/2011
Ρε παιδια ειναι ενα παιδι απο το σχολειο μου που μου αρεσει παρα πολυ.Εσεις που ξερετε το μυστικο πειτε μου πως να τον πλησιασω πλζζ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74241 από drogbach στις 22 Μαρτίου 2011, 8:10μμ

drogbach

Εικονίδιο
μέλος από: 21/8/2010
Κανε του καποιο σχολιο τελειως στο ακυρο για να σπασει ο παγοσ(π.χ στο κυλεικιο αμα ειναι πιο μπροστα σου πες χαριτωμενα παντα "αντε βρε ομορφο αγορακι μου πειναμε!!" η μια μερα που θα κανει κρυο βγες χωρις μπουφαν στην αυλη-θα ξεπαγιασεις λιγο και οπως θα περνας με μια φιλη σου απο διπλα πες "ωριστε να εξυπνο αγορακι με το μπουφαν του οχι σαν εμενα..." δεν κανω πλακα ειναι καλοι τροποι)Ε αφου σπασει λιγο ο παγος πιασε ου λιγο την συζητηση και αμα εχει φβ πες του "α ρε μας πεινασες σημερα"(αναλογως τι παιχτηκε...)Και ετσι θα ξεκινησετε να μιλατε να ερχεστε πιο κοντα κτλ...Hoped I helped!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74245 από Μανοςςςςςς στις 22 Μαρτίου 2011, 8:48μμ

Μανοςςςςςς

Εικονίδιο
μέλος από: 21/3/2011
Συμφωνω εν μερει με τον αγαπητο προγραψαντα.Η πρωτη ιδεα με το κυλικιο ειναι οτι πρεπει...με αυτον τον τροπο αν δεν σε ειχε προσεξει θα το κανει...η δευτερη ιδεα μοιαζει λιγο σαν κινηση ειρωνιας οποτε αποφυγεε την :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74292 από drogbach στις 23 Μαρτίου 2011, 10:07μμ

drogbach

Εικονίδιο
μέλος από: 21/8/2010
Η αληθεια ειναι πως τωρα που το ξαναδιαβαζω ενα δικιο το εχεις Μανοςςςςςςςςςςςςςς(βαριομουν να κανω copy-paste και να μετραω "ς" :PPPP)οποτε ναι απεφυγε την...Αλλα γενικα τετοια τεχνασματα χρησιμοποιησε
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75124 από blackkatia στις 06 Απριλίου 2011, 11:45μμ

blackkatia

Εικονίδιο
μέλος από: 6/4/2011
συμφωνω με ολους.Και γω ειμαι σε μια παρομοια φαση.Αυτο που εχεις να κανεις ειναι να βρισκεις ευκαιριες και να του μιλας.καλη ιδεα με το κυλικειο πιο πανω.επισης θα μπορουσες να του κανεις καποιο "κοπλιμεντο" π.χ. ωραια η μπλουζα που φορας σημερα,ωραιο το αρωμα,κ.λ.π..Ακομα θα μπορουσες να του ζητησεις να σε βοηθησει για παραδειγμα σε μια ασκηση.τελος ρωτα τον για τα ενδιαφεροντα του,τι μουσικη ακουει , πως περναει τον ελευθερο χρονο του, ετσι στο φλου και στο φιλικο και ειμαι σιγουρη πως ετσι θα δεις κιολας ποσο ταιριαζεις μαζι του.Ελπιζω να βοηθησα!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125251 από Μαρια Σιδερη στις 09 Φεβρουαρίου 2014, 12:41πμ

Μαρια Σιδερη

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/2/2014
Κι εγω συμφωνω μαζι σας!Εμενα ομως μου αρεσει ενα αγορι που το εχω γνωρισει εκτος σχολειου και με περναει 2χρονια...δεν τον βλεπω πολυ συχνα αλλα οταν συναντιομαστε μπορω να πω οτι ασχολητε μαζι μου καπος,αλλα επειδη ειναι μεγαλυτερος ασχολειτε περισσοτερο με τους φιλους του..τι μπορω να κανω για να κερδισω την προσοχη του??(πλιζζ απαντηστε μου γρηγορα)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login