Όνειρο ότι είμαι έγκυος
Μήνυμα #71024 από 123lolita456 στις 20 Ιανουαρίου 2011, 6:38μμ
![]() |
είδα το ίδιο όνειρο για τρίτη φορα χθες.και με έχει προβληματίσει.στο όνειρο μου βλέπω ότι είμαι έγκυος.χθες μάλιστα το μωρό με κλοτσούσε(δεν ξέρω αν έχει καμια σημασία άντο) επίσης έχω μικρή κοιλια. επίσης να σας πω ότι δεν έχω καμια ανησυχία στη πραγματικότητα μήπως μείνω έγκυος γιατί με το αγόρι μου(τώρα πια) έχουμε σχέση από απόσταση και έχουμε να βρεθούμε καιρό. έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71025 από panosx στις 20 Ιανουαρίου 2011, 6:48μμ
![]() ![]() μηνύματα: 720 ![]() |
απλα διαβαζειςς πολλα ποστ με εγκυμοσινες εδω κι σου εμεινε δδν συμαινει κατι αναγκαστικα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71026 από 123lolita456 στις 20 Ιανουαρίου 2011, 6:51μμ
![]() |
όχι καμια σχέση..δεν διαβάζω κανένα post.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71028 από panosx στις 20 Ιανουαρίου 2011, 7:41μμ
![]() ![]() μηνύματα: 720 ![]() |
ε ασχολεισαι με τετια θεματα η απλα στα ξεμπαρκα.αυτα που λενε τα ονειρα ειναι μυνηματα για το μελλον ειναι μλκ απλα ξεχν το κι ουτε που θα θυμασαι οτι το ειδες |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71030 από marionette στις 20 Ιανουαρίου 2011, 9:26μμ
μην ανησυχεις ... απλα αγνοησε το και θα σε αγνοηει και αυτο! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71053 από ntinaki_lactaki στις 21 Ιανουαρίου 2011, 5:58μμ
![]() |
Εγώ εδώ και μια εβδομάδα βλέπω στον ύπνο μου ότι έχω ένα δικό μου νεογέννητο κοριτσάκι. Επίσης βλέπω και μαυροντυμένες γυναίκες να με κινάγανε για να μου πάρουν το παιδί μου και μετά τις κυνηγώ και εγώ. Δεν θυμάμαι τι γίνετε στο τέλος αν τα καταφέρνω να σώσω το παιδί μου. Δεν δίνω σημασία γιατί αυτά που σκάφτομαι και παθαίνω στην καθημερινότητα μου επηρεάζουν τον ύπνο μου. Μη δίνεις ούτε εσύ σημασία σε τέτοια όνειρα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71054 από ntinaki_lactaki στις 21 Ιανουαρίου 2011, 6:00μμ
![]() |
σκεύτομαι* ηθελα να πω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |