Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν αληθεύει ότι πολλά κορίτσια έχουν την τάση να παντρεύονται άντρες που τους θυμίζουν τον πατέρα τους, τότε εξηγείται το γιατί τόσες πολλές μητέρες κλαίνε στους γάμους.
Παρασκευή, 20 Μαρτίου

Εξετάσεις στο στρατό

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #114438 από tragical στις 15 Δεκεμβρίου 2012, 8:04μμ

tragical

Εικονίδιο
μέλος από: 14/10/2012
Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει πάει στρατό ή ξέρει τι συμβαίνει, τι ακριβώς γίνεται στις εξετάσεις πριν μπεις για να υπηρετήσεις το στρατό;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114441 από pantelis20 στις 15 Δεκεμβρίου 2012, 9:27μμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
Ε σου κάνουν τυπικά κάποιες ιατρικές εξετάσεις για να δουν και τη Ι θα είσαι. Τυπικές νομίζω είναι αίμα, ούρα, σπονδυλική στήλη, μάτια κτλ

Μη φανταστείς ότι αφιερώνουν χρόνο, από ότι ξέρω ζήτημα να αφιερώνουν 5 λεπτά στον καθένα. Αν βρουν κάτι που μπορεί να σε ρίξει Ι σε παραπέμπουν αλλού για περαιτέρω εξετάσεις.

Τι σημασία έχει τι εξετάσεις κάνουν; Ότι εξετάσεις και να κάνουν απλά δε μπορείς να τις αποφύγεις άρα ποιος ο λόγος να αγχώνεσαι;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115275 από Αντωνης Ανταν στις 02 Ιανουαρίου 2013, 8:07πμ

Αντωνης Ανταν

Εικονίδιο
μέλος από: 2/1/2013
εγω που ειχα παει πριν 1 χρονο αυλωνα . μου εκαναν κατι εμβολια στο χερι μου εκανα κατι ερωτησεις για ψυχολογια ειδαν αν εχω δυο α@@@@ .. και μια ακτινογραφια θορακα . δν θυμαμαι κατι αλλο
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login