Γυμναστική Ακαδημία(ΤΕΦΑΑ)
Μήνυμα #116946 από άσχετος στις 02 Φεβρουαρίου 2013, 5:21μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Πόσα μόρια πρέπει να γράψω στις πανελλαδικές για να περάσω στην γυμναστική ακαδημία Θεσσαλονίκης;Και μπορείτε να μου πείτε,ποια μαθήματα έχει η Τεχνολογική κατεύθυνση σε γενικό λύκειο; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116948 από Gray στις 02 Φεβρουαρίου 2013, 5:40μμ
![]() |
η τεχνολογικη κατ. εχει : Μαθηματικα κ. , Φυσικη Κ. , Υπολογιστες , ΑΟΔΕ (Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων) τα μορια δεν τα ξερω , στο ιντερνετ αμα ψαξεις θα τα βρεις ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116957 από άσχετος στις 02 Φεβρουαρίου 2013, 8:12μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Οι υπολογιστές και ΑΟΔΕ τι σχέση έχουν με την Γυμναστική,εγώ θέλω να βγάλω μπω γυμναστική ακαδημία,και να δουλέψω ως προπονητής σε ομάδα ποδοσφαίρου ή γυμναστής σε σχολείο... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #116968 από panamas στις 03 Φεβρουαρίου 2013, 12:39πμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΟι σχολές ΤΕΦΑΑ είναι στο 1ο και στο 2ο πεδίο. Αυτό σημαίνει ότι είναι προσβάσιμες από όλες τις κατευθύνσεις χωρίς απώλεια μορίων.Συνολικά υπάρχουν 3 κατευθύνσεις: η Θεωρητική, η Τεχνολογική και η Θετική. Θα εξεταστείς πανελλαδικά σε 6 (ή 7 μαθήματα αν σε ενδιαφέρει και το 5ο πεδίο) μαθήματα οπου τα 2 από αυτά είναι γενικής παιδείας (κοινά για όλους) και 4 κατεύθυνσης ανάλογα με την κατεύθυνση που έχεις επιλέξει. Αναλυτικότερα: Μαθήματα Γεν. Παιδείας Έκθεση 1 επιλογής από: Ιστορία, Φυσική, Βιολογία, Μαθηματικά, ΑΟΘ Μαθήματα κατεύθυνσης ανά κατεύθυνση: θεωρητική: αρχαία, κείμενα λογοτεχνίας, λατινικά, ιστορία τεχνολογική: μαθηματικά, φυσική, ΑΕΠΠ (ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον), ΑΟΔΕ (αρχές οικονομικής διοίκησης επιχειρήσεων) θετική: μαθηματικά, φυσική, βιολογία, χημεία. Ποια κατεύθυνση θα επιλέξεις χρειάζεται στρατηγική και σκέψη ανάλογα με τα πεδία που θες να ανοίξεις αλλά και με τις δυνατότητες σου. Αν έχεις κάποια απορία, ρώτα ![]() Όλα τα παραπάνω ισχύουν με το υπάρχον σύστημα το οποίο αναμένεται να αλλάξει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |