Συνταγες της γιαγιας
Μήνυμα #34653 από cyriacuc στις 08 Δεκεμβρίου 2005, 4:09μμ
μέλος από: 8/12/2005 μηνύματα: 11 0 |
Σιγουρα θα βλεπετε τηλεοραση και σιγουρα θα βλεπετε διαφημισεις. Πραγμα το οποιο σημαινει οτι βλεπετε και τις καταπληκτικες πρωτοτυπες διαφημισεις απο ορεκτικα, μπαμιες, γιουβαρλακια, σαλτσες, γλυκισματα, ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ. Δεν εχει σημασια οτι ειναι κονσερβοποιημενα, η συναταγη ειναι της γιαγιας. Κι εγω ρωταω λοιπον, ΠΟΙΑΝΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ? Ποια ειναι αυτη η γιαγια επιτελους ? Και εκανα ενα πειραμα. Πηγα στην γιαγια μου και την ρωτησα αν ξερει τι ειναι η φωσφαταση και το τριλαιθυλενικο οξυ και δε συμμαζευεται. Και συνεβη το εξης συνταρακτικο. Δεν ηξερε. Ενας κοσμος κατερευσε μπροστα μου. ΤΙ ???? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ????? ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ ?! Μετα απο μια βδομαδα καταθλιψης, δεν ηθελα να πιστεψω οτι ο κοσμος στον οποιο ζω ειναι μια ψευδαισθηση. Ετσι λοιπον, πηρα ολο το κουραγιο μου και πηγα στις γιαγιαδες του χωριου και αρχισα να τι ρωταω μια μια αν ξερουν τι ειναι η μεθυλαλκοολη, η καρμποσιναση κτλ, οτι εγραφαν οι ετικετες πανω με τις συνταγες της γιαγιας. Αντι ομως να βρω απαντησεις στα ερωτηματα μου, περισσοτερες ερωτησεις με βομβαρδιζαν καθημερινα. " Τιιι ειπες γιοκα μ ? " " Βρε εσυ δεν εισαι του Γρηγορ ο μικρος ? Αααα πως μεγααααααλωσες " " οχι παιδι μ, δεν ηρθε, απο χθες εχω να τον δω " Ομως οχι φιλοι μου, δεν τα παρατησα εκει. Ξεκινησα ενα μακρινο ταξιδι, σε οποιο χωριο εβρισκα και ρωτουσα τις γιαγιαδες. Ειχα βαλει στοχο να βρω αυτη την γιαγια με τις συνταγες των διαφημισεων. Ταξιδεψα σε ολη την Ελλαδα, πηγα στην Ιταλια, στην Γερμανια, στην Αργεντινη, στην Αλασκα, μεχρι να βρω την γιαγια. Μεχρι σημερα ψαχνω ακομη, αλλα δεν το βαζω κατω. Εγω αυτη την γιαγια θα την βρω, που θα παει. |
προφίλάλλα... |
4
Μήνυμα #34658 από palliroia στις 08 Δεκεμβρίου 2005, 4:37μμ
μέλος από: 26/10/2005 μηνύματα: 46 0 |
Αποδεκτή απάντησηtosh ereuna gia tis suntages ths giagias???eleos!dhladh otan ema8es oti den uparxei o agios vasilhs ti ekanes??????????????isa pou se prolavename apthn autoktonia??????? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #34934 από sessi στις 05 Απριλίου 2006, 1:43μμ
μέλος από: 3/4/2006 μηνύματα: 21 0 |
xaxaxaxaxa kalo..... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #41780 από kristianna στις 18 Αυγούστου 2007, 4:19πμ
μέλος από: 18/8/2007 μηνύματα: 8 0 |
ελεος ;) αρκετα καλο θα ελεγα xD |
προφίλάλλα... |