Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όλα τα κουτιά είναι ενδιαφέροντα. Μέχρι ν' ανοίξουν.
Παρασκευή, 2 Μαΐου

Ειμαι ερωτευμενος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #66844 από Epipoleos στις 02 Οκτωβρίου 2010, 6:38μμ

Epipoleos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 25/8/2010
Παιδια αγαπάω ενα κοριτσι. Ομως την αγαπω εδω και 2,5 χρονια.. Και δεν μιλαμε καθολου,γιατι πάμε σε διαφορετικα σχολεια και μενει σε χωριο. Ομως μαθαινω νεα της και εχω προσπαθησει πολλες φορες να την ξεχασω. Και εκει που περναει καμια περιοδος που νομιζω την ξεχναω,την ξαναθυμαμε. Ειμαι πολυ ερωτευμενος μαζι της. Νομιζω οτι ειναι το μοναδικο κοριτσι που αγαπησα. Ειναι μοναδικη για μενα. Αλλα δεν ημαστε φιλοι.

Καταρχας,το βρισκετε φυσιολογικο ή παραλογο να ειμαι ερωτευμενος με μια εδω και 2,5 χρονια?

Δευτερον τι να κάνω?
Τριτον,πριν την γνωρισω δεν πιστευα στον ερωτα. Και μαλιστα κοροιδευα οσους ητανε ερωτευμενοι. Τελικα υπαρχει ερωτας!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #66846 από jimmas στις 02 Οκτωβρίου 2010, 6:49μμ

jimmas

Εικονίδιο
μέλος από: 29/5/2010

Αποδεκτή απάντηση

Το άσμα που λέει "ο έρωτας με έρωτα περνάει" ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις! Εφόσον δεν έχεις βρει κάποια άλλη κοπέλα μέχρι τώρα που να σου κάνει το "κλικ" τότε είναι λογικό να παραμένεις κολλημένος με εκείνη...

Η απάντηση είναι προφανής, πρέπει να της το πεις. Για να το κάνεις όμως θα πρέπει πρώτα κάπως να την προσεγγίσεις... Αν της πεις κατευθείαν πως είσαι ερωτευμένος τότε το πιο σίγουρο είναι να σου μιλήσει για φιλίες κ.λπ. Θα πρέπει να περάσεις χρόνο μαζί της πριν της κάνεις την εξομολόγηση. Δεν ξέρω βέβαια και ποια ήταν η σχέση σας πριν χωριστείτε, εκτός αν υπήρχε πάντα αυτή η απόσταση και έτυχε να βρεθείτε σε μια κοινή παρέα...

Μπορείς να αρχίσεις να της μιλάς μέσω facebook, msn ώστε να κανονιστεί και ένας καφές πιο μετά. Σε καμία περίπτωση όμως να μην το αφήσεις έτσι γιατί δεν πρόκειται να σου περάσει και θα σου μείνει και απωθημένο! Να θυμάσαι πως ακόμα και να μην νιώθει όπως νιώθεις εσύ τότε τουλάχιστον θα ξέρεις και θα μπορείς να προχωρήσεις στην ζωή σου. Θα πάψεις επιτέλους να την σκέφτεσαι και θα ανακουφιστείς, θα λυτρωθείς!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66848 από Epipoleos στις 02 Οκτωβρίου 2010, 7:09μμ

Epipoleos

Εικονίδιο
banned
Μια περιοδο περσυ τα ειχα με μια Στελλα,μετα τον χωρισμο ομως παλι αυτην που θελω σκεφτομουνα. Ποτε δεν ημασταν μαζι σαν φιλοι. Απο πάντα ημασταν μακρια. Προσπαθω να την βρω να γινουμε φιλοι,αλλα δεν την βρισκω. Μενεις σε χωριο,ενω εγω στην πολη. Facebook δεν την εχω φιλη,με εκανε αποκλεισμο επειδη δεν με ηξερε.Και ειχα κανει ενα σχολιο στον τοιχο της και με εκανε διαγραφη και αποκλεισμο. Βεβαια τοτε που την ειχα φιλη για μια μερα,δεν μπορεσα να γινουμε φιλοι. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Οντως μπορει να μου μηνεις απωθημενο. Αλλα επειδη ειναι ο πρωτος μου ερωτας,θα την θυμαμε παντα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66850 από boyka13xania στις 02 Οκτωβρίου 2010, 7:17μμ

boyka13xania

Εικονίδιο
μέλος από: 1/10/2010
να σε ρωτησω κατι??? με την κοπελα εχετε μιλισει ποτε ή την εχεις ερωτευτει απο φωτογραφιες??? συνηθως οταν αγαπας καποια την αγαπας για τα υπερ και τα κατα της!! εσυ ξερεις τιποτα για αυτη??
σε ρωταω γιατι ανεφερες οτι δεν υπηρξατε ποτε φιλοι!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66851 από Epipoleos στις 02 Οκτωβρίου 2010, 7:21μμ

Epipoleos

Εικονίδιο
banned
Την ειχα παλιά στο σχολειο μου. Ειναι 2 χρονια μικροτερη μου. Και ημασταν μαζι στο Γυμνασιο. Εχω και ενα φιλο που ειναι συγχωριανος της και μαθαινω για αυτην. ξερω πολλα για αυτην αλλα οχι και 100%. Στο γυμνασιο δεν τολμησα να την πλησιασω ομως!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66886 από Epipoleos στις 03 Οκτωβρίου 2010, 6:58μμ

Epipoleos

Εικονίδιο
banned
Φιλοι μου,εμαθα απο καποιους οτι ο ερωτας ειναι αμαρτια

Δεν νομιζω να αληθευει. Αμα ειναι και αυτο αμαρτια τι στο διαολο!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66887 από boyka13xania στις 03 Οκτωβρίου 2010, 7:41μμ

boyka13xania

Εικονίδιο
μέλος από: 1/10/2010
δεν ειναι αμαρτια ρε συ!!!
απλα δεν υπαρχει!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login