Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κάτι έχω πάθει... Αντιδρώ στη Java που μου επιβάλλει το Σκωτσέζικο κατεστημένο και γράφω μανιωδώς asp! ©Nocturne, irc.ftou.gr
Σάββατο, 10 Μαΐου

Σχετικα με την Vodafone

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #92938 από asap στις 12 Ιανουαρίου 2012, 1:07πμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
παιδια ειναι απιστευτοι οι άνθρωποι..!! πηρα τηλεφωνο να κοψω το καρτοσυμβολαιο μου και ξαφνικα μου πεταει οτι εχουμε εκπτωση 30% στο καρτοσυμβολαιο σας...(γιαυτο οποιος εχει ας παρει ενα τηλ. για διακοπη) :Ρ

πραγματικα ποσο γλιφτρονια παιζει να ειναι οι ^&#! εταιριες κιν.τηλεφ.?
ανεβοκατεβαζουν ολο την ελαχιστη χρεωση και εκει που μιλας 10 δευτερα σε παιρνουν 3 λεπτα απο τον υπολοιπομενο χρονο ...

επισης ο αδερφος μου πηγε να αλλαξει παροχεα(απο Voda- σε Wind) και τον επερνε τηλ. η vodafone και τον εδινε μεγαλυτερη επιδοτηση για να μην φυγει απο την εταιρια...!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92940 από XxXGreGXxX στις 12 Ιανουαρίου 2012, 8:18πμ

XxXGreGXxX

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/7/2009
Εμα τι περιμενεις φιλαρακι τα κανουν ολα για να μην χασουν πελατες. Εχω μια φιλη η οποια ειχε συνδεση και ηθελε να φυγει απο την Voda αυτη και η μανα της με τον πατερα της και της δωσανε 3 Xperia και εμεινε.. (Την χαζη..)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #93315 από makisiwan στις 16 Ιανουαρίου 2012, 7:28μμ

makisiwan

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/1/2012
ανταγωνισμος παιδια!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #93325 από asap στις 16 Ιανουαρίου 2012, 8:36μμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
ναι ανταγωνισμος οκ ... αλλα οχι οταν φευγεις να σου δινουν σημασια... δωσε σωστες υπηρεσιες οσο ειμαι σε ενα Χ προγραμμα για να κατσω...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login