Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κυνικός είναι αυτός που ξέρει την τιμή όλων των πραγμάτων αλλά δεν ξέρει τη αξία κανενός.
Πέμπτη, 21 Αυγούστου

Σχετικα με την Vodafone

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #92938 από asap στις 12 Ιανουαρίου 2012, 1:07πμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
παιδια ειναι απιστευτοι οι άνθρωποι..!! πηρα τηλεφωνο να κοψω το καρτοσυμβολαιο μου και ξαφνικα μου πεταει οτι εχουμε εκπτωση 30% στο καρτοσυμβολαιο σας...(γιαυτο οποιος εχει ας παρει ενα τηλ. για διακοπη) :Ρ

πραγματικα ποσο γλιφτρονια παιζει να ειναι οι ^&#! εταιριες κιν.τηλεφ.?
ανεβοκατεβαζουν ολο την ελαχιστη χρεωση και εκει που μιλας 10 δευτερα σε παιρνουν 3 λεπτα απο τον υπολοιπομενο χρονο ...

επισης ο αδερφος μου πηγε να αλλαξει παροχεα(απο Voda- σε Wind) και τον επερνε τηλ. η vodafone και τον εδινε μεγαλυτερη επιδοτηση για να μην φυγει απο την εταιρια...!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92940 από XxXGreGXxX στις 12 Ιανουαρίου 2012, 8:18πμ

XxXGreGXxX

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/7/2009
Εμα τι περιμενεις φιλαρακι τα κανουν ολα για να μην χασουν πελατες. Εχω μια φιλη η οποια ειχε συνδεση και ηθελε να φυγει απο την Voda αυτη και η μανα της με τον πατερα της και της δωσανε 3 Xperia και εμεινε.. (Την χαζη..)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #93315 από makisiwan στις 16 Ιανουαρίου 2012, 7:28μμ

makisiwan

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/1/2012
ανταγωνισμος παιδια!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #93325 από asap στις 16 Ιανουαρίου 2012, 8:36μμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
ναι ανταγωνισμος οκ ... αλλα οχι οταν φευγεις να σου δινουν σημασια... δωσε σωστες υπηρεσιες οσο ειμαι σε ενα Χ προγραμμα για να κατσω...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login