Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Δευτέρα, 16 Ιουνίου

Αγορα action camera

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #131914 από janni15 στις 13 Ιανουαρίου 2015, 4:31μμ

janni15

Εικονίδιο
μέλος από: 5/1/2015
Παιδια θελω να παρω μια action camera οχι τρομερα καλη επειδή θα την χρησιμοποιησω μομο για την σεζον του σκι.η ερωτηση μου ειναι πια μου προτεινετε να παρωπεριπου μεχρι 120€.Εχω ειμαι αναμεσα στην go pro hero και στην καμερα του πλαισιου http://www.plaisio.gr/fotografia-video/videocameras/action-cams/Turbo-X-Action-Cam-ACT-60-WDV5000.htm.Απο αυτες τις 2 πια προτεινετε η γενικα πια αλλη θα προτηνατε ?
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #132058 από Murrati στις 20 Ιανουαρίου 2015, 12:40πμ

Murrati

Εικονίδιο
μέλος από: 23/5/2014

Αποδεκτή απάντηση

GoPro Hero μακραν καλυτερη απο το πλαισιο εχω την GoPro Hero 4 Silver και επειδη απο ποιοτητα οι gopro μεταξυ τους ειναι ιδιες μπορω να σου πω ειναι η καλυτερη η αδιαβροχη θηκη που ειναι μεχρι τα 40μ ειναι τανκ δεν ανοιγει με τιποτα απο μονη της αντιθετα του πλαισιου ειναι ελατοματικες επεισης η gopro εχει περισοτερες επιλογιες οπως βαση για κρανος για ποδηλατο βεντουζα για αυτοκινητο τα παντα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login