Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η καθαριότητα είναι μια πλάνη, σκατά στα μούτρα του Παπουτσάνη.
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου

Tip.gr τέλος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #140021 από Webmaster στις 04 Οκτωβρίου 2017, 5:00πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
μηνύματα: 1871
αποδεκτές απ.: 89
Η εταιρεία hosting "tip.gr" που φιλοξενεί το ftou.gr εδώ και 15 χρόνια, φαίνεται πως διαλύεται ξαφνικά και χωρίς ειδοποίηση. Είχα το ένστικτο και την τύχη να μετατρέψω τη μορφή της database σε πιο διαχειρίσιμη και επίσης να έχω πλήρες και ενημερωμένο backup. Το ftou.gr τώρα που μιλάμε είναι online από το tip.gr αλλά δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Σήμερα μάλιστα έπεσε και το domain name τους.

Εάν πέθανε, ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Εάν έπαθε κάτι σοβαρό με την υγεία του, περαστικά του. Είχε μια ιδιαιτερότητα στην επικοινωνία, αλλά ήταν κάπως βολικός και δεν έπρηζε πολύ, αν εξαιρέσουμε τότε που τον βάλαμε να εγκαταστήσει SSL πιστοποιητικό και τα βρήκε σκούρα ή τότε που του ζητήσαμε SQL Server και μας έδωσε μια μπακατέλα του 2005 που ούτε η Microsoft πια υποστηρίζει.

Εν πάση περιπτώσει, τώρα στο παρόν:

Αναζητήσαμε και βρήκαμε καινούργιο hosting, αυτή τη φορά στη χώρα μας, την Αμερική και ελπίζουμε να το έχουμε έτοιμο πριν πέσει εντελώς το παλιό. Υπό ιδανικές συνθήκες δεν θα υπάρξει downtime. Στη χειρότερη περίπτωση που πέσουμε μαζί με το tip.gr, θα κοιτάξουμε να επαναφέρουμε το site από το νέο provider το συντομότερο.


-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login