Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ακόμα και μία κοινωνία ηλιθίων είναι ταξική. Έτσι ένας ηλίθιος πλούσιος είναι απλά πλούσιος ενώ ένας ηλίθιος φτωχός είναι απλά ηλίθιος.
Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου

Τον θελω τρελα αλλα τ εχω κανει χαλια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #122432 από Maria-maraki στις 16 Αυγούστου 2013, 1:24πμ

Maria-maraki

banned
μέλος από: 16/8/2013
Γεια σας!καταρχας ειμαι καινουργια στο φορουμ..!διαβασα αρκετα θεματα π με απασχολουσαν κ πηρα απαντησεις!ΟΜΩΣ εχω εγω ενα σοβαρο προβλημα..ειμαι 15 χρονων κ εδω κ 8 μηνες θελω πολυ παρα πολυ ενα αγορι..αυτο ειναι 2 χρονια μεγαλητερος μ..λοιπον αρχικα μ εστειλε μνμ στο φβ τον ιανουαριο π ολα τοτε ξεκινησαν..μιλουσαμε κ ετσι αλλακ οχι πολυ!φεβρπυαριο μ τ ζητησε (αλλα εγω ηξερα πως τ εχει με αληη) κ με φιλησε αρκετες φορες!εγιναν αρκετες φασεις μεταξυ μας αλλα δεν τ ειπα ναι :'( πριν περιπου ενα μηνα τον ειδα παλι κ μ ειπε πως θελει να μηλισουμε!μ ειπε πως με θελει κ τετοια!εψαξε κ βρηκε τον αριθμο κ μ εστειλε μνμ!καθε μερα!μ μιλουσε γλυκα κ τον ερωτευτηκα ακομα πιο πολυ.. :( μετα απο μια βδομαδα βρεθηκαμε κ με πηρα αγγαλια στα ποδια τ (οσο κ αν τ ελγ οτι δεν ηθελα) μτ πηγαμε λγ απομερα κ με φιλουσε κ με ρωτουσε αν θελω ν γινω δικια τ αρκετες φορες..εγω ομως δεν απαντουσα..μ εβαλε κ δαχτυλο αλλα παλι τπτ εγω!!μετα εφυγα..τις επομενες μερεςς περιμενα κανα μνμ τπτ τπτ!!εε αποφασησα κ τ εστειλα εγω μνμ..μ απαντησε 2φορες αλλα μτ σταματησε!τρ τ να κανωω??εχω τρελαθει!θελω πολυ ν τ πω τ ναι αλλα θελω ν τ παιξω κ δυσκολη κ ετσι!τον θελω πολυ!λιωνω γ αυτον!!τι να κμ τρ?να του πω πως τον θελω η οχι?? Να τ το κρυψω?τον θελω πολυ πολυ κ θελω ν μιλαμε κ μα δωκιμασουμε να ειμαστε μαζι!!τι νακανω??να τ στειλω μνμ??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122440 από Dimitris2 στις 16 Αυγούστου 2013, 8:20πμ

Dimitris2

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 15/8/2013
Γιατι τοσο καιρο δεν του ελγες ναι?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login