Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Από την πόρτα σου περνώ κι έρχομαι τοίχο τοίχο, κι αν δε μ' ανοίξεις να σε δω, για σύνθημα θα βήχω...
Δευτέρα, 16 Μαρτίου

xerei kaneis kithara?

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #45389 από ksanthoulla στις 17 Δεκεμβρίου 2007, 9:29μμ

ksanthoulla

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/8/2007
Egw paidia ti na sas pw??
8a me 8ewrisete ili8ia,alla kai me t dikaio sas..

Afou kai o megalos m erwtas,epeze ki8ara,etsi kai egw eprepe na ma8w...(apo avti mtin epi8imia 3ekinisan ola)
Sta 12 m apofasisa na ma8w ilektroakustiki...kaietsi egine..6 mines ilektroakustiki..
sta 13 m sinexisa me klasiki...2 xronia...kai apo ta 15 m mexri ta 17 kai kati, ekana ma8imata ilektrikis....
alla avto t kalokairi otan eprepe na paw 2i ta3i g ilektriki t mono p ekana otan t akusa itan Xaxa..afou ipe8esa oti dn eimaste kollitouria me ekeinon,kai afou ypoferw me tin 8imisi t,kalytera na min 3anakanw ma8ima..edw kai 4 mines dn 3anagki3a tn ki8ara..twra ta xristougenna sigoura o 8eios m 8a arxisei t pri3imo pali,kai 8a prepei na 3anarxisw...
twra aplws vlepw 3 ki8ares ston toixo,kai ena enisxiti ton opoio prospa8w na poulisw kai gelaw...aplws t metaniwsa..alla kai ekeinosdn eprepe na m pei AFOUESI DN PAIZEIS KI8ARA,OUTE EGW DN 8A TIN 3ANAGKI3W..kai etsi kai egine...lol...5 xronakia xamena...
Etsi paidia pote na mn egkataleipete ta oneira sas,ta xompi sas,ekeino p sas aresei g kanena kai tipota..;p
προφίλάλλα...
Μήνυμα #45392 από martzi στις 17 Δεκεμβρίου 2007, 10:29μμ

martzi

Εικονίδιο
μέλος από: 19/10/2007
oupsSs..padws an s aresei mn to afiseis..an dn s aresei k einai kati pou s thimizei pragmata asto!
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login