Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ο τρόμος είναι ωραία αίσθηση, γι' αυτό προσπαθώ να τρομάξω τον αναγνώστη. Αν δω όμως ότι δεν μπορώ, θα προσπαθήσω να τον φρικάρω. Κι αν δεν μπορώ ούτε να τον φρικάρω θα τον κάνω να σιχαθεί. (Stephen King)
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου

χαμενο κινητο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #107488 από Tempelakos στις 18 Αυγούστου 2012, 3:44μμ

Tempelakos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 25/5/2012
καλημερα παιδιααα..χθες εχασα το κινητο μου και θελω να σας κανω μερικες ερωτησεις....αν παω στην κοσμοτε μπορουν να μου δωσουν σιμ με το ιδιο νουμερο;;;καρτοκινητο ητανε...και θελω να ρωτησω αν γινεται το υπολοιπο που ειχα να μπει στην καινουργια καρτα ειχα 20 ευρω μεσα....και επισης θελω να ρωτησω αν γινεται να απενεργοποιηθει η καρτα γιατι δεν ειχα κωδικο PIN και μπορει να το ανοιξουν και να με χρεωσουν..σας παρακαλω απαντηστε οσο πιο γρηγορα γινεται....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107493 από XxXGreGXxX στις 18 Αυγούστου 2012, 5:37μμ

XxXGreGXxX

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/7/2009
Γιατι δεν κανεις τον κοπο να πας να ρωτησεις? Πιο γρηγορα θα παρεις απαντησεις απο καποιον ειδικο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107495 από Tempelakos στις 18 Αυγούστου 2012, 5:39μμ

Tempelakos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 25/5/2012
δεν ειμαι σε πολη...οποιος ξερει ας μου πει...
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #107496 από ptheolo στις 18 Αυγούστου 2012, 5:40μμ

ptheolo

μέλος από: 19/10/2011

Αποδεκτή απάντηση

πληρωνεις 5€ και σου δινουν αλλη sim με τον ιδιο αριθμο και αυτοματως ακυρωνετε η αλλη. για το υπολοιπο ρωτα αν και δεν νομιζω να μπορουν να δουν ποσο εχεις και να στο βαλουν.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login