Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Τα γουρούνια που δαιμονίστηκαν και έπεσαν στη θάλασσα. Σε περιοχή χωρίς θάλασσα.
Παρασκευή, 24 Μαρτίου

Μου αρέσει ένα γκέι αγορι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #144306 από Georgebi στις 14 Δεκεμβρίου 2019, 3:28μμ

Georgebi

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/12/2019
μηνύματα: 16 αποδεκτές 0
Καλησπέρα,
Αρχικά θέλω να πω ότι είμαι 15 (αγόρι) και μένω στη Κρήτη..Πριν από λίγο καιρό άρχισα να μιλάω με ένα παιδί μέσω Messenger..Μετά από 3 μήνες ομιλίες άρχισα να αναπτύσσω κάποια αισθήματα για το άτομο αυτό..Τώρα βρισκόμαστε αρκετά συχνά λόγω του το ότι βγαινουμαι σε ίδια μαγαζια...Πλέον δεν μιλάμε ούτε από κοντά ούτε από μυνήματα αλλα εγω τον έχω ερωτευτεί..Δεν ξέρω έχουμε πει πολύ προσωπικά Πραγματα και ίσως ντρέπεται..Αρχικά θα ήθελα να μου προτείνετε πώς να τον προσεγγίσω και σε δεύτερο χρόνο που θα κάνω κίνηση (είμαι bi). Πώς θα το πω και να δω αν προχωράει...είναι αρκετά σημαντικό να μην πάει κάτι στραβά γιατί βρισκόμαστε αρκετά συχνά οπότε δεν θέλω να πάει κάτι λάθος... Από όσο ξέρω δεν έχει σχέση όμως έχει εμπειρία με αγόρια ενώ εγώ δεν έχω ούτε καν με κοριτσια - ποτε...Όποτε θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνει κάτι πώς να το Αντιμετωπίσω ..Πώς να γίνει όλη η φάση;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..Οποίος αντηχεί πρώτος και με καλύψει ΠΛΗΡΩΣ, αποδεκτή

προφίλάλλα...˵quote˶
5
Μήνυμα #144312 από krakras στις 15 Δεκεμβρίου 2019, 6:15πμ

krakras

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2019
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Λοιπόν. Πιστεύω πρέπει να του το πεις γιατί μπορεί και αυτός να νιώθει το ίδιο με εσένα και να ντρέπεται να σου το πει. Ετσι που τα εγραψες με μπερδεψες λιγο για το αν μιλατε τωρα η οχι. Αν μιλατε έχει καλώς αν δεν μιλάτε στείλε του μήνυμα η όταν συναντηθείτε χαιρετά τον και πες του κάτι για να ανοίξετε συζήτηση.
Μετά ζήτησε σου να βγείτε και να πατε κάπου που να είστε μόνοι σας κατα προτίμηση κάπου ησυχα και ρομαντικα και εκφρασε του τα συναισθήματα σου για αυτόν. Μην φοβάσαι αφού ξέρεις ότι είναι γκέι δεν έχεις πρόβλημα. Και μετά θα ακολουθήσει ότι είναι να ακολουθήσει. Ή μπορείτε να πάτε να δείτε ταινία αλλά δεν πιστεύω ότι το σινεμά είναι ο κατάλληλος χορός αλλά μπορείτε να δείτε ταινία σε σπίτι.
Δεν ξέρω αν σε βοήθησα γιατί δεν είμαι και ειδικός αλλά ελπίζω να σε βοήθησα.
Το πιο σημαντικό είναι να μην φοβάσαι όλα τα άλλα μπορείς να τα σκεφτείς κι εσύ ή να σκεφτείς και κάτι πολύ καλύτερο από αυτά που έγραψα.
ΥΓ: στείλε να πεις πως πήγε
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144431 από RozZouzounakiPowerRa στις 06 Ιανουαρίου 2020, 8:42μμ

RozZouzounakiPowerRa

Εικονίδιο
μέλος από: 6/1/2020
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
Καλησπέρα
και εγώ Κρήτη Ηράκλειο μένω btw αυτό xD θ συμφωνήσω με το παιδί από πάνω..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login