Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Είχα μια γκόμενα μέντιουμ αλλά με παράτησε πριν με συναντήσει καν.
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου

Περνάω μια πολύ δύσκολη φάση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #145187 από weirdo00 στις 22 Ιουνίου 2020, 7:08πμ

weirdo00

Εικονίδιο
μέλος από: 22/6/2020
μηνύματα: 1
αποδεκτές απ.: 0
Καλησπέρα στην παρέα,

αρχικά είμαι 20 χρόνων, μένω στο εξωτερικό εδώ και 6 χρόνια. Τον Δεκέμβρη του 2018, ξεκίνησε η πρώτη μου σχέση. Στις αρχές είχαμε αρκετούς τσακωμούς για ένα συγκεκριμένο άτομο, το οποίο ήταν τοξικό και αρνητικό. Επειδή είχαν περάσει αρκετά μαζί, (φίλος της) δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει. Ήμασταν πολύ ωραία μαζί αλλα είχαμε και αυτούς τους τσακωμούς, όπως κάθε φυσιολογικό ζευγάρι. Η αλήθεια είναι πως της έχω πει αρκετά ψεματα (όχι πονηρά όμως). Έχουμε χωρίσει αρκετές φορές αλλά αφού λύθηκε το θεμα με το άτομο αυτό, περάσαμε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι μαζί. Επειδή έχουν συμβεί αρκετά πράγματα αυτές τις 2 χρονιές, είχαμε μείνει μόνοι μας και είχαμε περάσει όλες της δυσκολίες μας μαζί. Το θεμα είναι, πως αρχές Μαρτίου ήμουν πολύ πιεσμένος (πανελληνιες) και έχω αρκετά θέματα υγείας, με σκοπό να μην της φέρομαι τόσο σωστά στο τέλος. Αρχές Μαΐου χωρίσαμε για έναν ανόητο λόγο, και είχα έρθει να τα βρούμε και στο τέλος με παράτησε μόνο να περιμένω 4 ωρες το λεωφορείο τα μεσάνυχτα. Είχα νευριάσει και νόμιζα πως θα ήταν οριστικό, και μόλις γύρισα σπίτι από αντίδραση κατέβασα το τιντερ. Μετά από 3 μερες μου έστειλε μήνυμα να βρεθούμε να μιλήσουμε. Μου ζήτησε συγνώμη και μου είπε ότι θέλει να τα βρούμε ξανά. Κάτι που το ηθελα και γω. Το θεμα είναι πως την έσβησα την εφαρμογή αλλά κρατησα το προφίλ (Όχι για κάτι πονηρο). Μετά από 2-3 εβδομάδες το ξανακατεβασα, αλλά όχι για να κάνω κάτι πονηρο, απλώς για να μιλήσω φιλικά, μιας και δεν έχω άλλο άτομο εδώ, (Έχω γνωρίσει άτομα από εκεί στο παρελθόν, φιλικά ομως) να μπορώ να εμπιστευτώ τα προβλήματα μου.
(Όπως σας είπα πριν, ήμασταν μόνοι μας). Το θεμα είναι πως με είδε μια μαθήτρια απτό σχολείο μου και της το είπε την Δευτέρα. Μου το κράτησε κρυφό (κάτι είχα καταλάβει όμως) και την Τρίτη το πρωί μου έστειλε μια κοπέλα απτό τιντερ. Ειχα την υποψία πως μπορεί να είναι η κοπέλα μου αλλά με ψεύτικο προφίλ, και όσο μιλουσαμε τόσο καταλάβαινα πως είναι αυτή. Το πρόβλημα είναι, ότι το είχα στο μυαλό μου, εφόσον με τεστάρει ας παίξω κι εγώ το παιχνίδι της. Και της έλεγα βλακείες και καλά να βγούμε να πάμε για ποτό κτλ (Χαζομάρα το ξέρω). Της είπα στο κανονικό προφίλ ότι δεν θέλω να έρθει επειδή θα την πέσω νωρις σήμερα, ενώ είχα κανονίσει με το «ψεύτικο προφιλ» να βρεθούμε. Την καληνυχτισα και ετοιμάστηκα να βρεθώ με την κοπέλα. (Ήξερα πως ήταν η κοπέλα μου) Μόλις εφτασα στο μέρος της συνάντησης, δεν είδα κανεναν και άρχισα να ανησυχώ ότι ίσως δεν ήταν η κοπέλα μου. Μετά από λίγο, ακουσα μια φωνή και όπως γύρισα είδα την κοπέλα μου. Εκείνη την στιγμή κατάλαβα το τι βλακεια έκανα και το τι δείχνουν όλα αυτά. Χωρίσαμε εκείνη την στιγμή και από τότε δεν είμαστε καλά μεταξύ μας. Την έχω πλησιάσει πόσες φορές να της εξηγησω, έχω ξεφτιλιστεί για χάρη της (και μου αξιζει). Το θεμα είναι πως βρεθήκαμε πριν λίγες μερες (αυτή μου το ζήτησε) και μου είπε πως με αγαπάει και πως με σκεφτεται, αλλά δεν μπορεί να υπάρξει κάτι μεταξύ μας πλέον, επειδή δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Της είπα, σε καταλαβαίνω αλλά δεν θέλω να σε χάσω, γιατί σημαίνεις πολλά για μένα και πως ποτέ δεν θα την απατούσα (ειδικά αυτή!). Μου είπε ότι επειδή δινει σε 2 μήνες πανελληνιες (ως ομογενής) δεν θέλει ενώ διαβαζει, να σκέφτεται το τι κάνω, που είμαι και με ποιον είμαι και πως φοβάται μην την πληγωσω παλι. Το ξέρω της είπα πως έκανα μια τεράστια χαζομάρα και πως της το έκρυψα, αλλά εφόσον αγαπιόμαστε και θελουμε ο ένας τον αλλον, γιατί να μην το προσπαθήσουμε τουλάχιστον; Καλύτερα να το προσπαθήσουμε και να δούμε που θα βγει, παρα να μείνουμε με την απορία και να το μετανιώσουμε και πως με τον καιρό θα ξαναέρθει και η εμπιστοσύνη και πως θα έκανα ότι μπορούσα. Μου είπε δεν μπορεί αλλά ίσως στο μέλλον να αλλάξει κάτι. Φιληθήκαμε αρκετές φορές εκείνη την ημέρα και αποχαιρετιστήκαμε. Το θεμα είναι πως δεν θέλω να την χάσω, και την θέλω δίπλα μου. Είναι ένα ιδιαίτερο άτομο για μένα και δεν θέλω να το χάσω. (Επίσης της είχα πει στο παρελθόν, γενικά μπορεί να απατούσα μια κοπέλα, αναλόγως πως θα το έβλεπα, αλλά σε αυτή ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, γιατί έχουμε περάσει πολλά μαζί και μου έχει φερθεί όμορφα). Έχω κάνει τόσα πολλά για αυτή την σχέση.

Τι να κάνω; Την θέλω, έχω και τα προβλήματα μου και έχω πέσει ψυχολογικά πολύ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #145277 από Angel_baby στις 08 Ιουλίου 2020, 10:02πμ

Angel_baby

Εικονίδιο
μέλος από: 8/7/2020
μηνύματα: 5
αποδεκτές απ.: 2
Καλησπέρα,
Θα μπω κατευθείαν στο θέμα ώστε να μην γίνομαι κουραστική. Πιστεύω πως θα πρέπει να σεβαστείς την άποψη της διότι όπως γνωρίζεις οι πανελλαδικές δεν είναι και η πιο ωραία εμπειρία να είμαστε ειλικρινείς. Αρχικά , ετούτη η πράξη σου ήταν άκρως απαγορευτική αλλά δεν θα επεκταθω πάνω σε αυτό το θέμα διότι ήδη έχει γίνει οπότε δεν θα αλλάξει κάτι . Θα σε συμβούλευα αφότου τελειώσουν όλα αυτά , άγχη , εντάσεις , εξετάσεις κλπ να ξεκινήσετε από το 0. Και τι εννοώ με αυτό...όταν τελειώσει το μαρτύριο θα πρέπει να βγείτε αλλά σαν φίλοι !! Να αρχίσετε από την αρχή και όχι από εκεί που τελειώσατε . Μια νέα αρχή βρε παιδί μου . Αυτό που πρέπει να αποκτηθεί είναι η απόλυτη εμπιστοσύνη ! Δεν χρειάζεται να της ξανά αναφέρεις τα παρελθοντικα γεγονότα που την πλήγωσαν γιατί πάλι θα ξυπνήσει η αμφιβολία μέσα της και θα δυσκολευτεί πάλι.
Αν δεις και κυλάνε τα πράγματα ομαλά έχε καλώς...να πηγαίνεις με αργά-σταθερα βήματα και όχι βιαστικά !! Τι θέλουν οι γυναίκες ; Οι σύντροφοι τους να είναι πιστοί σε αυτές ! Άμα το κερδίσεις αυτό, τότε είναι δική σου .(αυτό εννοείται ισχύει και για τα δύο φύλα αλλά τώρα μιλάμε για την δική σου περίπτωση). Καλή σου τύχη , παρέμεινε αισιόδοξος και όλα θα πάνε καλά στην τελική αν είναι το σωστό άτομο !
Ελπίζω να βοήθησα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login