Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Να φοβάσαι τα πισινά του γαϊδάρου και τα μπροστινά του καλογέρου.
Κυριακή, 14 Ιουλίου

Μοναξιά

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #149303 από Violet στις 03 Μαΐου 2021, 12:57μμ

Violet

Εικονίδιο
μέλος από: 3/5/2021
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Γειά σε όλους, είμαι 22 ετών, ήρθα εδώ για να μοιραστώ τον καημό μου, ας πούμε. Λοιπόν, δεν υπάρχουν άτομα που να αποκαλώ πραγματικούς φίλους, είναι κάτι το όποιο σκέφτομαι μερικές φορές και στεναχωριέμαι. Είμαι ένα άτομο όχι πολύ κοινωνικό, οπότε καταλαβαίνετε ότι αυτό το κάνει πιο δύσκολο να προσεγγίσω άτομα και το αντίθετο. Επιπλέον, είμαι επιλεκτικό άτομο, που σημαίνει ότι θέλω να είμαι γύρω από συγκεκριμένα άτομα, άτομα που θα νιώθω καλά και άνετα μαζί τους. Είχα φίλους από σχολείο και από πανεπιστήμιο, αλλά έχουμε σπάσει. Καιι βρίσκομαι στο τώρα που νιώθω αυτή τη μοναξιά. Αυτό ήταν που ήθελα να βγάλω από μέσα μου και ο λόγος που έκανα εγγραφή εδώ.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #149304 από Akis2000 στις 03 Μαΐου 2021, 1:36μμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Καλώς όρισες στην παρέα του φάτσα. Καταρχήν είναι πολύ καλό νομίζω που δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι ένα δύο πράγματα γύρω από εσένα. Όπως για παράδειγμα το ότι δηλώνεις όχι και τόσο κοινωνικό άτομο (εσωστρεφής θα το έλεγα εγώ με μία λέξη) και ότι λες πως είσαι επίσης επιλεκτικό άτομο. Βέβαια αυτό το τελευταίο δεν θα έλεγα πως είναι απαραίτητα κακό. Λίγο πολύ νομίζω οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε την ανάγκη να μας περιβάλλουν άτομα τα οποία μας κάνουν με την παρουσία τους δίπλα μας να νιώθουμε άνετα και ευχάριστα. Το να νιώθει κανείς την ανάγκη να τον περιβάλλουν άτομα ανεξαρτήτως εάν θέλουν την παρέα τους ή όχι προκειμένου να είναι με κόσμο νομίζω αυτό ότι είναι ανησυχητικό. Οι φίλοι με τους οποίους έκανες παρέα από το σχολείο και το πανεπιστήμιο που ανέφερες έχουν εξαφανιστεί από την ζωή σου λόγο απόστασης ή για άλλους λόγους; Αν οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν με την απόσταση και εφόσον θα ήθελες να ξανά βάλεις κάποια από αυτά τα άτομα στη ζωή σου δεν έχεις παρά να προσπαθήσεις να λύσεις αυτά τα οποία σας έκαναν να χωρίσετε. Αρκεί βέβαια να το θέλουν και τα ίδια. Αν τώρα αυτό θεωρείτε μη ανατρέψιμο θα πρέπει ίσως να περάσεις μία περίοδο κάποιας περισυλλογής στην οποία θα πρέπει να ανακαλύψεις μόνη σου τι μπορεί να έφταιξε και κυρίως με λάθη που έχουν να κάνουν με σένα. Στο διάστημα αυτό σίγουρα θα τύχει να γνωρίσεις νέα πρόσωπα στα οποία θα πρέπει να δώσεις μία ευκαιρία τόσο σε σένα όσο και σε αυτά να σε γνωρίσουν καλύτερα. Βιασύνη δεν πρέπει ίσως να υπάρχει. Ξέρεις μία σχέση μπορεί να εξελιχθεί πολύ πιο γρήγορα από ότι μία πραγματική φιλία. Εύχομαι σε αυτό το φόρουμ να καταφέρεις να βρεις κάποιες απαντήσεις γύρω από κάποια ζητήματα που σε απασχολούν. :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #149313 από Violet στις 05 Μαΐου 2021, 11:39πμ

Violet

Εικονίδιο
μέλος από: 3/5/2021
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Ευχαριστώ πολύ, η αλήθεια είναι ότι άρχισα να απομακρύνομαι από την παρέα μου, από το δεύτερο έτος της σχολής μου, αν θυμάμαι καλά. Υπήρχε μια συγκεκριμένη φίλη η οποία έστελνε για να κανονίσουμε να βγούμε, μαζί με την υπόλοιπη παρέα, όμως δεν ήθελα να βγαίνω όποτε ήθελαν τα παιδιά, οπότε κάπως έτσι αρχίσαμε να απομακρυνόμαστε, σιγά-σιγά. Είχα προσπαθήσει και εγώ να προσεγγίσω πίσω βέβαια, αλλά γενικά τα παράτησα και όχι δεν θέλω να προσπαθήσω ξανά, δεν αισθάνομαι ότι θέλω να προσπαθήσω. Στο πανεπιστήμιο επίσης υπήρχαν άτομα που γνώρισα, πολύ καλά άτομα, αλλά και από αυτά απομακρύνθηκα. Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει, υπάρχουν στιγμές που θέλω να είμαι απομονωμένη, ίσως και αυτό να στοιχίζει φιλίες, αλλά δεν πειράζει.
Τελοσπάντων, σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login