Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η μεγάλη ληστεία του τρένου έιναι η τιμή των σάντουιτς στο μπαρ.
Κυριακή, 21 Απριλίου

Πρόβλημα με την παρέα μου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #158799 από panoss_panos στις 01 Αυγούστου 2022, 12:31μμ

panoss_panos

Εικονίδιο
μέλος από: 16/4/2021
μηνύματα: 46 αποδεκτές 0
Καλησπέρα. Έχει εδώ και κάνα μήνα που νιώθω ότι η παρέα μου με κάνει στην άκρη. Η παρέα αποτελείται από εμένα και αλλά 2 αγόρια ίδια ηλικία με εμένα. Τον έναν τον γνώρισα φέτος και με τον άλλον είμαστε μαζί απο το νηπιαγωγείο. Κανονίζουν και δεν με παίρνουν ή εκεί που καθόμαστε όλοι μαζί με παρατάνε και φεύγουν. Με προβληματίζει το ότι μέχρι πριν ένα μήνα πριν βγάλω δίπλωμα δλδ ερχόταν και με έπαιρναν συνέχεια, βγαίναμε βόλτες πηγαίναμε για καφέ, βόλτες με τα αμάξια κλπ και ξαφνικά ξέκοψαν. Όλο το χειμώνα κάθε μέρα όλη μέρα είμασταν στη γύρα. Τους ρώτησα αν έκανα κάτι και είπαν όχι. Μου είπαν απλά ότι τους στέλνω συνέχεια μηνύματα και τους πρήζω. Τι πιστευτέ ότι μπορεί να συνέβη κ τι με συμβουλεύεται να κάνω;;
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #158800 από Katee75 στις 02 Αυγούστου 2022, 2:12πμ

Katee75

Εικονίδιο
μέλος από: 4/10/2021
μηνύματα: 100 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Αυτό γίνεται αρκετά συχνά σε παρέες που αποτελούνται από τρία άτομα.Συνήθως οι δύο ταιριάζουν πιο πολύ,με αποτέλεσμα ο ένας να είναι ο περισσευόμενος.

Δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει με αυτά τα δυο παιδιά,μπορείς αν θες να τους πεις αυτό που γράφεις και εδώ,ανάλογα με την απάντηση θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις.

Προσωπικά προτείνω να ανοίξεις λίγο τον κύκλο σου.Οτι και να γίνει με αυτήν τη παρέα,δεν μπορείς να στηρίζεσαι από αυτά τα δύο άτομα, ειδικά από την στιγμήπου για ένα χρονικό διάστημα(αν όχι για πάντα) σε έχουν κάνει πέρα και δεν τους ενδιαφέρει πως νιώθεις και πως περνάς.

Γνώρισε καινούργια άτομα και άσε τους ανθρώπους που θέλουν να φύγουν από την ζωή σου να το κάνουν χωρίς παρακάλια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login