πονος στο σεξ
Μήνυμα #112427 από vrwmopodarou στις 11 Νοεμβρίου 2012, 4:09μμ
![]() |
καλησπερα. δεν εχω κανει πολλες φορες σεξ θα ελεγα 3 με ολοκληρωμενη τη 1 . δεν ξερω γιατι αλλα ποναω :/ ισως να φταιει επειδη αυτοι που παω την εχουν πολυ μεγαλη? την πρωτη δεν ειχαμε προφυλακτικο και δεν γλυστραγε. την δευτερη το ιδιο. και την τριτη ποναγα οταν ητανα υτος απο πανω αλλα οταν ειμουν εγω μου αρεσε. εβγαινε και καμια φορα απο εξω γτ δεν εμπαινε καλα. τι να κανω? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112436 από hippieman στις 11 Νοεμβρίου 2012, 5:26μμ
![]() |
ακομα δεν εχει ανοιξει ο κολπος σου ελενη,ειναι φυσιολογικο αυτο που σου συμβαινει.με την εξασκηση δε θα πονας καθολου μετα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112439 από aswtos στις 11 Νοεμβρίου 2012, 5:40μμ
ειναι λογικο. ειναι οι πρωτες σου επαφες και οπως λες το αγορι σου ειναι προικισμενο οποτε γι' αυτο και πονας. με τον καιρο θα νιωθεις πολυ καλυτερα και δεν θα πονας τοσο. για να περιοριζεις τον πονοο φροντιζε να εισαι οσο πιο υγρη και ερεθισμενη πριν μπει μεσα σου. δωστε εμφαση στα προκατακτικα και δοκιμαστε και αλλες στασεις ωστε να δεις ποια σε βολευει καλυτερα. ζητα απο το αγορι σου να μην κανει εντονες διεισδυσεις ειδικα στην αρχη μεχρι να συνηθισεις. αν θες δοκιμασε να χρησιμοποιησεις σε λιπαντικο. μπορεις να βρεις σε σουπερ μαρκετ και φαρμακεια. σιγουρα θα βοηθησει. σε λιγο καιρο θα ειναι ολα καλυτερα. καλη απολαυση! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112472 από petalouditsa στις 12 Νοεμβρίου 2012, 1:32πμ
![]() |
ετσι ποναγα κι εγω που ημουν πολυ στενη,αλλα περισσοτερο ποναγα με το προφυλακτικο(κουφο,το ξερω)καναμε στις αρχες χωρις,μεχρι που ανοιξα τελειως και επειτα το χρησιμοποιουσαμε....εβαζε λιγο σαλιο μπροστα και εμπαινε μια χαρα...καναμε ομως πολλα προκαταρκτικα και αρκετη ωρα ενα κ μετα δυο δαχτυλα,μεχρι να με προετοιμασει λιγο και σιγα σιγα προχωρουσε προς τα μεσα.......μεχρι να ανοιξω δεν εκανε γρηγορες κινησεις.....μετα οταν κοντευα να τελειωσω που ημουν πολλη υγρη ξεκινουσε κι εκεινος τα γρηγορα για να τελειωσει.....για αρχη η καλυτερη σταση εως να ανοιξεις ειναι η απο πανω,να ελεγχεις εσυ το ποσο θελεις....... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112485 από Rocknrolla στις 12 Νοεμβρίου 2012, 7:26μμ
![]() ![]() μηνύματα: 11 ![]() |
Πρεπει να πας με εμπειρο να σ φυγουν οι φοβιες. Στειλε μ εαν σε ενδιαφερει |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112491 από vrwmopodarou στις 12 Νοεμβρίου 2012, 8:43μμ
![]() |
αχαχαχαχαχαχαχ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112512 από petalouditsa στις 13 Νοεμβρίου 2012, 6:44πμ
![]() |
πλησιαζει το μπαν....σορρυ κιολας |