Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Οι Κούρδοι είναι αδελφός λαός. Τους αγαπούμε με όλη μας την καρδιά, φτάνει να μη μένουν στην γειτονιά μας.
Τρίτη, 10 Μαρτίου

αιμα και πετσακι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #119757 από eftapsyxos στις 21 Απριλίου 2013, 10:45μμ

eftapsyxos

Εικονίδιο
μέλος από: 21/4/2013
Γεια σας ειμαι καινουργιος στο forum και ειπα να γραψω και γω το προβλημα μου μπας και καποιος με βοηθησει.Εχθες καθως μου εκανε στοματικο η κοπελα μου,βλεπω παντου αιμα,πολυ αιμα,στο προσωπο της,στα σεντονια,παντου.Ηταν απο το πεος μου αλλα δε ξερω γιατι.Μαλλον απο τη πιεση υπηρξε καποια αιμοραγια στη " κλωστη " που ενωνει το κεφαλι με το υπολοιπο μερος.Τωρα ποναω λιγο και θα ηθελα να ρωτισω.Πρεπει καποια στιγμη αυτη η κλωστη να κοπει?Θα κοπει μονη της?Μηπω πρεπει να παω σε γιατρο?και αν θα μου ξανασυμβει την επομενη φορα.
Ευχαριστω,περιμενω απαντησεις!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120261 από Angus19 στις 14 Μαΐου 2013, 6:40μμ

Angus19

Εικονίδιο
μέλος από: 23/10/2012
Μπορει καποιος να δωσει μια απαντηση παρακαλω ?? !
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120263 από art23 στις 14 Μαΐου 2013, 6:50μμ

art23

Εικονίδιο
μέλος από: 14/5/2013
κοπηκε ι "κλωστη" ? ή εχει ενα απλο σκισιμο? αυτο σε καποιους σκιζεται σε καποιους αλλους οχι.λογικα σε τραυματισε με τα δοντια η κοπελα η κατεβασε το πετσακι πολλη αποτομα.
να σου ξανασυμβει ειναι λιγο δυσκολο εκτος και αν προκλη8ει τραυματισμος,με τον ιδιο τροπο.δεν ειναι κατι ανησυχιτικο παντως.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120300 από vasileios1 στις 17 Μαΐου 2013, 9:36πμ

vasileios1

μέλος από: 2/12/2012
Ακου.Η κλωστη οπως την λες σε πολλους ειναι αρκετα ελαστικη και δν εμφανιζει προβληματα.Οπως λέει και ο art23 κατι αυτη εκανε και στην τραυματισε.Αυτο που εχεις να κανεισ ειναι ή να πας σε γιατρο και να σου την αφαιρέσει ή απλα περιμενεις να επουλωθεί η πληγη πληρως και μετα προσεχτικα στοματικο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login