Τροποι γυναικειου αυνανισμου
Μήνυμα #120043 από Blackferry στις 07 Μαΐου 2013, 8:53μμ
![]() ![]() μηνύματα: 16 ![]() |
Καλησπερα και χρονια πολλα με υγεια, Ειμαι 21 ετων και εχω ολοκληρωμενη σχεση.....ομως ειμαι ενα χρονο ελευθερη και εχω να κανω πολυ καιρο σεξ...... Μπορειτε να μου πειτε αλλους τροπους αυνανισμου,γενικα για τις γυναικες?Ή κατι που κανατε οταν ικανοποιησατε με χαδια το κοριτσι σας τα αγορια? Εχω βαρεθει μονο τριψιμο με το δαχτυλο εξωτερικα και λιγο μεσα και τελευταια με αυτο δεν τελειωνω.... Ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις!!!:) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120044 από M1k3y στις 07 Μαΐου 2013, 9:26μμ
![]() |
- Εκτόξευση νερού από το "τηλέφωνο" του μπάνιου κατευθείαν στην κλειτορίδα - Βούρτσα μαλλιών (ή οτιδήποτε άλλο ως dildo) - Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα (ή οτιδήποτε άλλο ως δονητής) - Humping? (μαξιλάρια, πετσέτες, στρώματα, κλπ.) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120050 από Blackferry στις 07 Μαΐου 2013, 10:12μμ
Θα μπορουσες να μου εξηγησεις πιο αναλυτικα τη βουρτσα μαλλιων και το humping σε πατακαλω??? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120055 από M1k3y στις 08 Μαΐου 2013, 1:44πμ
![]() |
Σιγά μη σ' τα εξηγώ κιόλας, γκούγκλαρε να μορφωθείς (πχ. "shared female masturbation techniques") |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120156 από giurimaxon στις 11 Μαΐου 2013, 2:12πμ
![]() |
σαν άντρας θα σου πρωτείνω να βρεις κάποιον άντρα να κάνει την δουλειά με κάτι που έχει φτιαχτεί για αυτή την δουλειά,η πάρε δονητή |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120173 από panostruckersma στις 11 Μαΐου 2013, 2:23μμ
![]() |
οταν κανεις τετοια πραματα χινεις κιολας δλδ εχεις χισει ?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120185 από Blackferry στις 11 Μαΐου 2013, 10:44μμ
Ναι εχω χυσει......η τουλαχιστον ετσι πιστευω,εφοσον εχω φτασει σε σημειο να τρεμω ολοκληρη και να μην μπορω να αγκιχτω αλλο...ωστοσο για τον αντρα δεν ειναι παντα διαθεσιμος μιας και ειμαι ελευθερη ενα χρονο και βαλε και δεν ειμαι φαν της ξεπετας,οσο μπορω να κρατηθω τουλαχιστον.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120206 από τραγικός στις 12 Μαΐου 2013, 3:38μμ
![]() |
Σίγουρα τα χέρια σου (η παλάμη και τα πολύτιμα δαχτυλάκια σου) αποτελούν βασικό εργαλείο του σόλο σεξ που μπορούν να σε οδηγήσουν στην ηδονή. Φυσικά, στην προσπάθεια της αυτοϊκανοποίησης δίχως όρια, μπορείς να φέρεις στο κρεβάτι σου και έναν ωραιότατο δονητή, λίγο λιπαντικό, ακόμα και η αγορά των διάσημων Geisha balls (οι μπάλες της Γκέισας) μπορούν να γίνουν σύμμαχοι στον οργασμό σου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |