πως να του το φέρω να το καταλάβει μόνος
Μήνυμα #127481 από mperdemenhtupis στις 25 Μαΐου 2014, 4:22πμ
![]() ![]() μηνύματα: 13 ![]() |
Έχω ένα πρόβλημα εδώ και λιγο καιρό...δεν ειμαι από τα κορίτσια που το κάνουν αυτό καΙ αλλα πολλα αλλα τωρα το σκέφτομαι συνέχεια... Ειμαι 14 ετών και τα έχω με ένα αγόρι που τον ξερω 10 μήνες...εμείς πάμε για 3 μήνα σχέσης όπου να'ναι και..άρχισα να σκέφτομαι να προχωρήσω αλλα οχι σε θέμα σεξ και τέτοια...μόνο σε κατι ως δαχτυλάκι,πεξιμο και τέτοια..(οχι πίπα όμως γιατί φοβάμαι και αηδιαζω) Το θέμα ειναι οτι...ντρέπομαι να του το πω...πως να του το φέρω πιο μαλακά να το καταλάβει?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127490 από pi8hkos97 στις 25 Μαΐου 2014, 1:18μμ
![]() |
Καταρχάς μην ντρέπεσαι καθόλου. Ίσα ίσα που αν του το πεις θα τον απογειώσεις. Πίπα αν αηδιάζεις δεν χρειάζεται να κάνεις, ζήτησέ του να κάνετε κάτι προκαταρκτικό και αυτός σίγουρα θα δεχτεί. Δεν χρειάζεται να του το φέρεις κατάλληλα και τέτοια, πες τα όπως αισθάνεσαι και όλα θα πάνε μια χαρά. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #127492 από άσχετος στις 25 Μαΐου 2014, 1:37μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηΆλλοι παρακαλάνε,οι κοπέλες τους να θέλουν να προχωρήσουν και εσύ ντρέπεσαι να του το πεις...Πέτα κάνα υπονοούμενο ή εκεί που φιλιέστε,χούφτωσε του το εργαλείο..Απλά πράματα.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127499 από mperdemenhtupis στις 25 Μαΐου 2014, 3:33μμ
ναι ε?? θα δοκιμασω ευχαριστω πολυ!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127500 από mperdemenhtupis στις 25 Μαΐου 2014, 3:34μμ
ποτε δεν ηταν το μυαλο μου εκει και απο την μια μερα στην αλλη το σκεφτομαι συνεχεια...μαζι του εχω καυλωσει 2 φορες και του το εχω πει! Το θεμα εινια οτι αν τον χουφτωσω στο εργαλειο του οπως το λες κι εσυ,φοβαμαι την αντιδραση του! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |