Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ο υπολογιστής δε θ' αντικαταστήσει ποτέ τις εφημερίδες. Τι μπορεί να τυλίξει κανείς με έναν υπολογιστή;
Δευτέρα, 4 Αυγούστου

αβολη συζητηση!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #127498 από mperdemenhtupis στις 25 Μαΐου 2014, 3:30μμ

mperdemenhtupis

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 25/5/2014
Με το αγορι μου ειχαμε σημερα αυτη την αβολη συζητηση για οταν προχωραει ενα ζευγαρι στην αλλη φαση της σχεσης του!!Εγω ειμαι 14 και αυτος 16 και δεν εχουμε κανει κατι ακομα ουτε μαζι ουτε με καμια αλλη σχεση μας!Για να μην σας τα πολυλογο μου πεταγε κατι σαν υποννοουμενα που ελεγε πως οταν η κοπελα θελησει κατι παραπανω το αγορι δεν θα της πει οχι ;) αλλα το αντιθετο!
1)θελω να κανω δαχτυλακι γιατι το δοκιμασα μονη μου και θα ηθελα και με το αγορι μου...ηδη εχω κ@υλωθει μαζι του 2 φορες!2)νομιζω πως θα του αρεσε και αυτπουνου αλλα σιγουρα αυτος δεν θα μου ζητησει τιποτα γιατι δεν εινια απο αυτους τους χαρακτηρες αλλα αν του το ζηταγα δεν θα ελεγε και οχι!3)το κακο ειναι ομως οτι δεν εχει καυλωθει ακομα μαζι μου αυτος αλλα λεει εινια καλο γιατι ετσι δειχνει οτι με αγαπαει πολυ και οτι δεν το εχει εκει το μυαλο του αλλα εγω πως θα του πω ή εστω να του δειξω οτι θελω και κατι αλλο??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127502 από Dieftharmenos στις 25 Μαΐου 2014, 4:38μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Έγραψε:(mperdemenhtupis@25 Μαΐου 2014)
3)το κακο ειναι ομως οτι δεν εχει καυλωθει ακομα μαζι μου αυτος αλλα λεει εινια καλο γιατι ετσι δειχνει οτι με αγαπαει πολυ και οτι δεν το εχει εκει το μυαλο του αλλα εγω πως θα του πω ή εστω να του δειξω οτι θελω και κατι αλλο??

Εεεε???Αρχικα η λεξη "αγαπη" ειναι φαουλ αλλα θα το καταλαβεις σε 2-3 χρονακια που θα εχεις ωριμασει παραπανω.Επισης,το οτι δεν καυλωνει μαζι σου ειναι γιατι ειναι λογικο να μην τον πολυαναβουν τα φιλακια κλπ.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι σαγαπαει.Δηλαδη εγω οταν κανω σεξ με την κοπελα μου επειδη μου σηκωνεται σημαινει οτι δεν την γουσταρω???

Τελος παντων...μπορεις να παρεις εσυ την πρωτοβουλια...την ωρα που ειστε οι δυο σας και φιλιεστε κανε καμια κινηση παραπανω.Πιαστου το πουλι του...θα του αρεσει και δεν θα πει οχι.Μετα απο μονος του θα κανει την κινηση πιστευω αλλα και να μην την κανει παρτου το χερι και βαλτου το κατω.
προφίλάλλα...˵quote˶
2
Μήνυμα #127505 από maria.maraki στις 25 Μαΐου 2014, 4:52μμ

maria.maraki

Εικονίδιο
banned

Αποδεκτή απάντηση

εχω δοκιμασει και εγω δακτυλακι ειναι κακο
? ειμαι και εγω 14
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127507 από mperdemenhtupis στις 25 Μαΐου 2014, 5:34μμ

mperdemenhtupis

Εικονίδιο
banned
Έγραψε:(maria.maraki@25 Μαΐου 2014)
εχω δοκιμασει και εγω δακτυλακι ειναι κακο
? ειμαι και εγω 14

εννοεις με το αγορι σου ή μονη σου??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127508 από mperdemenhtupis στις 25 Μαΐου 2014, 5:36μμ

mperdemenhtupis

Εικονίδιο
banned
κοιτα...κακο δεν ειναι αλλα ειναι λιγο επικυνδηνο γιατι μπορει να σπασει ο παρθενικος υμενας...ή απλως μπορει να γδαρθει λιγο και να δεις λιγο αιμα...και αν σπασει....δεν θα γιορταζεις πια με τις παρθενες ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login