Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Προσεκτικός οδηγός είναι εκείνος που κορνάρει όταν περνάει με κόκκινο.
Πέμπτη, 22 Απριλίου

Διάρκεια ζωής σπερματοζοάριου και πιθανότ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138380 από Stel94 στις 18 Δεκεμβρίου 2016, 3:39πμ

Stel94

μέλος από: 23/8/2011
μηνύματα: 6
αποδεκτές απ.: 0
Παιδιά, καλησπέρα και πάλι με μια απορία!
Χθες βρέθηκα με την κοπέλα και κατά την διάρκεια των πρωκαταρτικών μου ήρθε ξαφνικά να τελειόσω και χωρίς να το σκεφτώ πολύ εκείνη τη στιγμή, ανέβασα το εσώρουχό μου και τελείωσα εκεί (ακούγεται κάπως αστείο, αλλά ενστικτιοδώς αυτό σκέφτηκα να κάνω, δεν είχα χαρτί δίπλα μου!! :P ), αμμέσως πήγα στο μπάνιο και σκούπισα με χαρτί και νερό το σπέρμα από τα γενητικά όργανα και την τριγύρω περιοχή αλλά στο εσώρουχο είχε μήνει ότι είχε μουσκεφθεί από πριν (δεν άλλαξα εσώρουχο). Μετά από κάποια ώρα (περίπου 40-45 λεπτά) πήγαμε να έρθουμε σε σεξουαλική επαφή, πήρα από την αρχή προφυλάξεις και έγινε η πράξη κανονικά. Το θέμα είναι ό,τι μετά είχα την απορία μήπως κάποια από τα υπολοίματα σπέρματος που υπήρχαν στο εσώρουχο και στην περιοχή των γενητικών μου οργάνων (παρ' όλο που τα σκούπισα μήπως έμεινε κάτι) αν υπάρχει περίπτωση να έχουνε εισχορήση στον κόλπο και αν ναι, αν μπορούν να γονιμοποιήσουν.. από την άλλη, θα ήτανε ζωντανά τόσση ώρα που πέρασε ή είχανε νεκρώσει; και παρ' όλο που φορούσα προφυλακτικό, είναι δυνατόν ακόμα και αν ήτανε τα σπερματοζωάρια "ενεργά" να εισχόρισαν στον κόλπο κατά την επαφή καθώς θα ήρθε η περιοχή των γενητικών οργάνων κάπως κοντά στον κόλπο και με την εισχώρηση του πέους να μπήκαν κάπως και αυτά στον κόλπο;

Επίσης, τα σπερματοζωάρια πάνω στο σώμα ή σε ύφασμα π.χ εσώρουχο, πόσση ώρα μπορούν να μήνουν ενεργά;;

Ευχαριστώ!!
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #138381 από Surfer123 στις 18 Δεκεμβρίου 2016, 12:48μμ

Surfer123

Εικονίδιο
μέλος από: 16/9/2013
μηνύματα: 81
αποδεκτές απ.: 2

Αποδεκτή απάντηση

Απ όσο ξέρω φίλε μου γύρω στο 1 τέταρτο το πολύ είναι ενεργά τα σπερματοζωαρια εκτός σώματος, και πιστεύω πως δεν υπάρχει κάποιος λόγος να ανησυχείς.
Οι περιπτώσεις είναι ακραίες που περιγράφεις, αν ίσχυε αυτό, το Ότι κάποιος θα μπορούσε να νομιμοποιήσει τόσο εύκολα θα είχαμε γεμίσει ανθρώπους 'ατυχήματα καποτας' χΔ
Εσύ απ όσο λες πήρες και προφυλάξεις, πέρασε και αρκετή ωρα, οπότε αυτά τα υπολείμματα Δεν θα ήταν ικανά να νομιμοποιήσουν .
Αυτό επίσης το βλέπεις και στις εξωσωματικες, όπου αφαιρούν σπερματοζωάρια από τον άνδρα και πάνε όσο πιο γρήγορα μπορουνε να το βάλουν στο ωάριο καθώς αποδυναμώνονται πολύ γρήγορα με την πάροδο του χρονου. Στην περίπτωση σου δεν εισχωρισαν καν στον κόλπο απ όσο λες, απλά ήταν κοντα.
Πραγματικά πιστεύω Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138382 από Stel94 στις 18 Δεκεμβρίου 2016, 4:35μμ

Stel94

μέλος από: 23/8/2011
μηνύματα: 6
αποδεκτές απ.: 0
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login