Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δεν πίνουμε ποτέ καφέ νωρίς το πρωί γιατί θα μας κρατήσει ξύπνιους ως το μεσημέρι.
Κυριακή, 11 Μαΐου

Βραχύς χάλινος και Pearly Penile Papules.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #139066 από Pacman17 στις 09 Μαΐου 2017, 10:58μμ

Pacman17

Εικονίδιο
μέλος από: 9/5/2017
Καλησπέρα...
Από μικρός είχα βραχύ χάλινο.Πρίν χρόνια πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι η λύση είναι η αφαίρεση του χαλίνου για να εμφανιστεί ολόκληρη η βάλανος του πέους.Όμως είχε πει να μην βιάζομαι για την αφαίρεση καθώς είμουν μικρός(15) και ότι με τον καιρό μπορεί να χαλαρώσει.Τώρα 2 χρόνια μετά μπορώ να κατεβάσω το δέρμα γύρω από την βάλανο αλλά μερικές φορές νιώθω μια μικρή ενόχληση στον χάλινο.Τώρα μπορώ να κάνω την επέμβαση αλλά δεν ξέρω αν χρειάζετε ή αν θα χαλαρώσει ακόμη περισσότερο στο μέλλον.Εσείς τι προτείνετε;
Και το δεύτερο θέμα είναι ότι έχω λίγα σε αριθμό Penile Papules που ευτυχώς όταν το πέος μου είναι σε στύση δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου.Υπάρχει κάποια θεραπεία ή πιστεύετε ότι είναι περιττό για την κατάσταση μου;
Ευχαριστώ για τις απαντήσης και για τον χρόνο σας !!!
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #139096 από grigoristhess στις 12 Μαΐου 2017, 1:43μμ

grigoristhess

Εικονίδιο
μέλος από: 14/12/2014

Αποδεκτή απάντηση

θεραπεια για τον χαλινο κανε την εαν σε ενοχλει(πχ εγω εκανα με λειζερ γτ δ ηθελα ραματα κ βλακειες)οσο για τα αλλα ειναι θεμα αισθητικης...δεν ειναι καποιο νοσος κλπ...και αυτα αφαιρουνται...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login