Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τα λεφτά είναι σαν το σεξ. Δε σκέφτεσαι τίποτα άλλο αν δεν έχεις και σκέφτεσαι όλα τ' άλλα αν έχεις.
Παρασκευή, 19 Ιουνίου

Σεξ στα 15 και επιπτώσεις ;;;ΣοΣ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #139450 από Wormeer στις 10 Ιουλίου 2017, 2:41πμ

Wormeer

Εικονίδιο
μέλος από: 7/5/2017
Είμαι 15 και πρόκειται άμεσα να κάνω σεξ με το αγόρι μου και γενικά υπάρχει αυτήν η επιθυμία και από τίς δύο πλευρές όμως έχω κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με το θέμα ''της μάνας''. Επειδή αργά ή γρήγορα θα ξαναπάω σε γυναικολόγο με τη μητέρα μου φοβάμαι αν ο γοατρος της το πει καο γενικα την αντίδραση της. Μήπως είμαι πολύ μικρή και το πάρει στραβά; Και έαν προχωρήσω θα πρέπει να της το πω από μόνη μου για να κάνω τον επόμενο χρόνο τεστ παπ; Αν το αμελησω για πάνω από 1 χρόνο και το κάνω στα 16-17 μπορεί να συμβεί κάτι η είμαι ακομα μικρή γι αυτό το τεστ; ακόμη και με προφυλάξεις υπάρχει κίνδυνος να πάθω ή να κολλησω κατι;
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #139453 από starboy στις 10 Ιουλίου 2017, 11:51πμ

starboy

μέλος από: 15/6/2017

Αποδεκτή απάντηση

Εγω λεω να μην κανεις σεξ απο τα 15,θα ντροπιασεις τους γονεις σου,κρατησου 3 χρονια μεχρι να γινεις 18,φυσικα και θα το πει και θα το καταλαβει,εσυ τι λες;πως θα αισθανθουν οι γονεις σου που το 15χρονο παιδι τους ηδη μεταχειριστηκε;Θα ντροπιαστουν και στεναχωρεθουν.Λεω να περιμενεις γιατι θα το μετανιωσεις σιγουρα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login