Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν πεις σε κάποιον ότι υπάρχουν 300 δισεκατομμύρια αστέρια θα σε πιστέψει. Αν του πεις ότι μόλις έστρωσες το τσιμέντο, θα πατήσει για να βεβαιωθεί!
Σάββατο, 29 Νοεμβρίου

Παρτουζα με κολλητό 😉

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #140742 από Georgepapas στις 25 Ιανουαρίου 2018, 1:45μμ

Georgepapas

Εικονίδιο
μέλος από: 25/1/2018
Καλησπέρα μάγκες!Είμαι 20 και θέλουμε με τον κολλητό μου να κάνουμε παρτουζα αλλά επειδή δύσκολα θα κάτσει γκόμενα μάλλον θα καταλήξουμε σε studio/μπούρδελο... Έχει κάνει κανείς; Πως ήταν? Να προσέξουμε κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
ΘΑ δώσω αποδεκτή.. 😉
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #140744 από Sotiris97 στις 25 Ιανουαρίου 2018, 1:50μμ

Sotiris97

μέλος από: 20/1/2018
Είναι ωραία φάση αλλά προέρχεται να μην της μπλέκεται
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #140748 από Cottoneyejoe στις 26 Ιανουαρίου 2018, 12:06πμ

Cottoneyejoe

Εικονίδιο
μέλος από: 11/1/2018

Αποδεκτή απάντηση

Με δυο αγορια και ενα κοριτσι ειναι σιγουρα λιγοτερο αδεξια απο το αντιθετο. Αφου θα πατε και σε στουντιο ακομα καλυτερα. Η συμβουλη μου ειναι να φτιαξετε ενα συστημα, οπως κανουν στο ποδοσφαιρο, για να μην υπαρχει η αμηχανια. Επισης να εχετε καμποσα προφυλακτικα γιατι στις αλλαγες στασεις ισως χρειαστει να αλλαξεις. Μην κολωσεις να πεις στον μπρο οτι κοντευεις να τελειωσεις, η το αναποδο βεβαια. Καλυτερα να το κανετε ταυτοχρονα για να μην μενει ο ενας απ εξω στο τελος. Χμμμ τι αλλο; Αν ψηνεστε για "σαντουιτς" ο καλυτερος τροπος ειναι ο ενας ξαπλωτος, η γκομενα απο πανω με το προσωπο στον 1ο και ο αλλος απο πισω, για να αποφυγετε το αβολο face to face χαχαχα. Παρτουζες τωρα εμενα δεν μου πολυαρεσουν γιατι νομιζω χανεται η συγκεντρωση και ειναι λιγο πιο ατσαλες. Αν με τον μπρο βεβαια ειστε ανετοι μεταξυ σας και δεν σας νοιαζει να ερχεστε κοντα λεει πολυ. Γιατι τετοιες φασεις θα παιξουν στανταρ. Η τα αρχιδια σας θα τριβονται η θα μπλεχτουν οι προπελες, γενικα να εισαι προετοιμασμενος και στο τσακιρ κεφι ριξε και ενα κρυο στον κολλητο ετσι για τα ρεστα χαχαχα. Καλη τυχη μαγκες
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144117 από Alexisdf στις 05 Νοεμβρίου 2019, 4:44πμ

Alexisdf

Εικονίδιο
μέλος από: 4/11/2019
Εχω κάνει παρα πολλές παρτουζες σε μπουρδέλα στο Μεταξουργείο με κολλητο φιλαράκι
ειχε πλακα, επεσε γελιο
28χρονων ειμαστε και οι δυο, απολυτα straight. Ειναι πολυ καυλωτική και ομορφη εμπειρία.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login