Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Η Ελλάδα με έξυπνους πολιτικούς, που έτρωγαν τα λεφτά αλλά δεν τους έπιανε κανείς — όχι όπως σήμερα που γίνονται ρόμπα
Τρίτη, 19 Μαρτίου

Straight με Bi διαθεσεις!

Απάντησε Γράψε θέμα
Μήνυμα #141187 από diamondmem στις 03 Απριλίου 2018, 4:05μμ

diamondmem

Εικονίδιο
μέλος από: 30/8/2017
μηνύματα: 8
αποδεκτές απ.: 0
Καλησπέρα

Αρχικά είμαι 21 χρονών και μέχρι πρότινος είχα σχέση με κοπέλα η οποία διήρκεσε 2 χρόνια. Αφότου χωρίσαμε με πήρε λίγο από κάτω αλλά μετά απο κάποιους μήνες κομπλέ. Ένας φίλος μου με στήριξε περισσότερο από όλους, και ήταν περισσότερο κοντά μου. Μου έφτιαχνε πάντα την διάθεση. Τον τελευταίο καιρό όμως έχω αρχίσει και τον βλέπω διαφορετικά, πολύ διαφορετικά όμως . Τον σκέφτομαι συνέχεια και σε περίεργες φάσεις, περνάμε αρκετό χρόνο μαζί και σκέφτομαι διάφορα.
Δείχνει κάποια δείγματα πως υπάρχει ενδιαφέρον από μέρους του αλλά δεν ξέρω τι να κάνω, και αν πω καμιά βλακεία και σπάσουμε από φίλοι;;;
Δεν αρνούμαι πως θέλω να δοκιμάσω κάτι με αγόρι μιας και παλαιότερα είχα προσπαθήσει να πειραματιστώ αλλά μάταια. Δεν ξέρω ,πως θα καταλάβω αν όντως αυτά τα δείγματα που βλέπω εγώ είναι ότι ίσως και εκείνος ενδιαφέρεται;;; πως μπορώ να κάνω κίνηση;;

Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο και ευχαριστώ για την οποιαδήποτε απάντησή σας
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #141188 από Akis2000 στις 04 Απριλίου 2018, 4:04πμ

Akis2000

Εικονίδιο
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 242
αποδεκτές απ.: 71

Αποδεκτή απάντηση

Γεια σου φίλε,
Καταρχάς να σου πω ότι πάνω κάτω στη δική σου ακριβώς περίπτωση είμαι και εγώ ο ίδιος εδώ και αρκετά χρόνια θα έλεγα. Στη ζωή μου έχω πάει μόνο με γυναίκες, ωστόσο όμως νιώθω να με εξιτάρει η ιδέα να κάνω κάτι (επιθυμία θες, πειραματισμός θες…) με άντρα. Στο θέμα σου τώρα. Το ότι έχει λίγο καιρό που χώρισες και μάλιστα για να λες ότι σε πήρε από κάτω δείχνει μάλλον δεν το επιδίωξες εσύ αλλά η πρώην κοπέλα σου είναι λογικό να σε βρίσκει σε μία ευάλωτη συναισθηματική φάση της ζωής σου. Στο σημείο αυτό ήρθε να δέσει η στενή σχέση και οικειότητα η οποία ανέπτυξες με τον φίλο σου που σου συμπαραστάθηκε στη δύσκολη φάση την οποία πέρασες. Δεν θα πω ότι η επιθυμία σου για κάτι μαζί του είναι απόλυτα από αντίδραση του χωρισμού σου καθώς όπως λες και παλαιότερα υπήρχε στο μυαλό σου μία τέτοια κρυφή επιθυμία (τι εννοείς όταν λες, προσπάθησες να πειραματιστείς αλλά μάταια; Παρουσιάστηκε ευκαιρία αλλά έκανες εσύ ή εκείνος πίσω;). Μη σου πω ότι η σχέση σου στην αρχή την είχε σβήσει εντελώς λόγω ενθουσιασμού που υπάρχει σε μία νέα σχέση, και στην πορεία όσο πλέον η σχέση σου έχανε το αρχικό ενδιαφέρον περνώντας πλέον στην φάση της καθημερινότητας αυτή η κρυφή σου επιθυμία ενώ ξανά ερχόταν, αναγκαστικά την ένιωθες να πνίγεται από τις σκέψεις ότι εντάξει, εγώ είμαι στραιτ και φωτογραφίζω την ζωή μου ως αυριανός οικογενειάρχης. Όταν όμως ήρθε ο χωρισμός, αυτή σου η επιθυμία βρήκε και πάλι ρόλο στην ζωή σου και ο πρώτος που ένιωσες να σου συμπαραστάθηκε στο χωρισμό σου ήταν αυτός για τον οποίο ένιωσες αυτά τα συναισθήματα. Σύμφωνα πάντα με την περιγραφή σου, και ο φίλος σου όμως δείχνει ότι ίσως εξαρχής και όχι στην πορεία, να σε έβλεπε με αυτό τον τρόπο. Πέρα δηλαδή του απλού φίλου που χρειάζεται συμπαράσταση. Αρκεί να μην έχεις παρεξηγήσει τα δείγματα ενδιαφέροντος τα οποία αναφέρεις. (εδώ ίσως θα βοηθούσε να ανέφερες κάποια από αυτά τα δείγματα για να σχηματίσουμε κάποια άποψη κατά πόσο μπορεί να είναι όντως ένδειξη ενδιαφέροντος απαντώντας έτσι και σε ένα από τα ερωτήματά σου).
Τελειώνοντας (αυτό ήταν μεγάλο κείμενο, όχι το δικό σου) ένας τρόπος να μάθεις πως σκέφτεται είναι και ο πιο κλασικός που θα έχεις διαβάσει ίσως και άλλες φορές εδώ μέσα. Κάποια μέρα που θα είστε μόνοι σας σπίτι του ή σπίτι σου, βάλε για πλάκα μία τσόντα στον υπολογιστεί, και μετά από κάποια ώρα, πες του ότι δεν αντέχεις και ότι θέλεις να την βγάλεις. Νομίζω ότι δεν είναι και τόσο παρεξηγήσιμο κάτι τέτοιο, ειδικά σε εσάς που έχετε πολύ οικειότητα μεταξύ σας. Και κόψε αντίδραση κατά την διάρκεια. Πίστεψέ με, η εικόνα κάποιου να την παίζει μπροστά του, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Το πιο πιθανό να την βγάλει και αυτός και έτσι θα έχετε περάσει σε ένα άλλο επίπεδο οικειότητας. Τα υπόλοιπα ψυχολογείς κατάσταση και πράττεις ανάλογα. Καλή τύχη φίλε μου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #141189 από diamondmem στις 04 Απριλίου 2018, 7:36πμ

diamondmem

Εικονίδιο
μέλος από: 30/8/2017
μηνύματα: 8
αποδεκτές απ.: 0
Αρχικά σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις! Όπως λες βιώνεις και εσύ πάνω-κάτω το ίδιο όποτε κατά κάποιο τρόπο με νιώθεις. Όσον αφορά την πρώτη προσπάθεια μου με άντρα ήταν πάλι με τον κολλητό μου από το σχολείο, στην πενταήμερη, όταν βγήκε από το μπάνιο ήταν φουλ καυλωμένος και του κάνω για πλάκα, "σιγά, θα μας βγάλεις κάνα μάτι με το ξίφος'' και μου λέει ''άσε, δεν ξέρεις πόσο θα γούσταρα μια πίπα τώρα'' και του απαντάω '' έλα να σε τακτοποιήσω'' μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντα, εεε εκείνος κάπως στράβωσε και χάθηκε η ευκαιρία μου. Τώρα, στο θέμα με τα δείγματα που θεωρώ εγώ πως δείχνει(γιατί κιόλας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα παρεξηγώ) είναι πως όταν θα βρεθούμε πάντα θα με αγκαλιάζει και θα με φιλάει(ξερω γω είναι κινήσεις που τα αγόρια δεν τις συνηθίζουμε να τις κάνουμε), ακόμα, θέλει να βρίσκεται συνέχεια μαζί μου,και όταν βγω με ακόμα ένα παιδί που κάνω παρέα κολλητή, εμφανίζεται είτε επιθετικός απέναντι μου ή με έμμεσο τρόπο θα μου την πει που βγήκα με εκείνον και όχι με αυτόν, επιπλέον, ξενερώνει όταν θα έρθει σπίτι μου και θα είναι κάποιος εδώ και δεν θα είμαστε μόνοι μας, όταν κάνουμε πλάκα στην σχολή,επειδή κάνουμε πολύ παρέα, πως κάτι παίζει μεταξύ μας εκείνος γελάει και συνεχίζει την πλάκα και λέει και πόσο καλός ήταν και κάτι τέτοια.

Δεν ξέρω ειλικρινά τι να υποθέσω

Τέλος,στον τρόπο που μου ανέφερες να ''κόψω'' κίνηση με την τσόντα το έχω σκεφτεί αρκετές φορές αλλά δεν ξέρω πως θα αντιδράσει καθώς είναι πολύ ντροπαλός και πολύ μαζεμένος.

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #141190 από Akis2000 στις 04 Απριλίου 2018, 9:14πμ

Akis2000

Εικονίδιο
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 242
αποδεκτές απ.: 71
Μεταξύ σοβαρού και αστείου λες, ωστόσο υποθέτω ότι στο μυαλό σου μόνο αστείο δεν ήταν για να λες για ευκαιρία που χάθηκε. Αν και ούτε ευκαιρία το κόβω. Ευκαιρία θα ήταν να ανταποκρινόταν θετικά αλλά εσύ να κώλωσες την τελευταία στιγμή. Οι σχέσεις μετά με τον κολλητό σου άλλαξαν καθόλου (εννοώ αν διέκρινες εσύ κάποια αλλαγή στην συμπεριφορά του προς εσένα) ή συνέχισαν σαν να μην συνέβη τίποτα; Στην σημερινή κατάσταση που λες, ναι όντως, όσο εκδηλωτικός και αν είναι ένας φίλος μας, αυτές είναι κινήσεις που σίγουρα δεν τις συναντάς συνέχεια από αγόρι προς αγόρι. Το ότι θέλει να περνάει συνέχεια χρόνο μαζί σου όπως και να στραβώνει που μπαίνει και 3ος στην παρέα εντάξει, δεν είναι ούτε σπάνια αλλά ούτε και εντελώς φυσιολογικά. Έχει την λογική που όπως λες ότι είναι ντροπαλός και δύσκολα ανοίγεται σε άλλους να υποθέσω και έτσι φοβάται μην χάσει αυτό που έχει δημιουργήσει μαζί σου. Επίσης σε αυτό που λες ότι είναι ντροπαλός και δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει, αυτό σίγουρα εσύ μπορείς να το κρίνεις αν και πως θα πρέπει να το φέρεις, και όχι εμείς που δεν ξέρουμε καθόλου εσένα, αλλά και κυρίως αυτόν. Αν υπάρχει πάντως ένας άνθρωπος που θα μπορέσει να τον ξεκλειδώσει σε αυτόν τον τομέα, αυτός είσαι σίγουρα εσύ. Πάντα εφόσον κρίνεις ότι σε παίρνει και ότι δεν τον φέρνεις σε δύσκολη θέση. Αν και χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου αλλά από όσα περιγράφεις βλέπω ότι έχει τόση εξάρτηση μαζί σου, που ακόμα και αν ήταν επιφυλακτικός σε μία τέτοια κίνηση, θα προτιμούσε να ακολουθήσει από το να ρισκάρει να σε χάσει από φίλο. Τι να πω, βλέπεις και πράττεις ανάλογα φιλαράκι. Πες μας αν και όποτε υπάρξει κάποια εξέλιξη μαζί του.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #141212 από diamondmem στις 10 Απριλίου 2018, 4:43μμ

diamondmem

Εικονίδιο
μέλος από: 30/8/2017
μηνύματα: 8
αποδεκτές απ.: 0
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

Όσον αφορά το σκηνικό στην πενθήμερη, καθόλου στο μυαλό δεν είχα το αστείο,χαχα, παρα μόνον το σοβαρό. Οι σχέσεις μέχρι και το τέλος του σχολείο παρέμειναν ως είχαν και μετά από αυτό.
Στην σημερινή κατάσταση, όπως προείπες, κώλωσα ''άγρια'' να το κάνω αυτό με την τσόντα, δεν ξέρω τι με έπιασε, και ενώ είχα την ευκαιρία μου και την συζήτηση την είχα πάει σε εκείνον τον τομέα. Ίσως πιστεύω κώλωσα γιατί φοβάμαι υπερβολικά την αντίδραση του σε αυτή την κίνηση ,καθώς επηρεάζομαι από την σκέψη πως έχω βγάλει λάθος συμπεράσματα και δεν θέλω για κανέναν λόγο να τον χάσω ως φίλο και να μην βλεπόμαστε.

Θα ήθελα να σου αναφέρω ένα ακόμη συμβάν που συνέβει , όταν ήρθε να με φιλήσει για τις ευχές όταν βρεθήκαμε ,κάπως μπερδευτήκαμε και σταματήσαμε και οι δύο και του λέω με γέλιο ''ας δώσουμε γλωσσόφιλο, δεν γαμιέται'' και μου απαντάει ''όχι εδώ μπροστά σε όλους, αργότερα όταν θα είμαστε μόνοι'' και σκάλωσα άσχημα αλλά και ενθουσιάστηκα, και απ'ότι είδα εκεί χαμηλά και εκείνος, και εκεί χαμηλά φαίνεται ενθουσιασμένος κάθε φορά που με αγκαλιάζει.

Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι πολύ επιφυλακτικός και ταυτόχρονα φοβάμαι. Δεν μπορώ να βρω και άλλο τρόπο να κόψω κίνηση, αλλά και πως να ανοίξω κουβέντα για το τι ακριβώς τον ενδιαφέρει.
Πφφφφ....

Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε απάντηση φίλε μου!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #141213 από Akis2000 στις 11 Απριλίου 2018, 7:58πμ

Akis2000

Εικονίδιο
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 242
αποδεκτές απ.: 71
Χρόνια Πολλά και σε σένα φιλαράκι,
Ε μα, άμα σου λέω εγώ ότι μόνο πλάκα δεν έκανες με την πρότασή σου στην εκδρομή ;)
Είναι λογικό πάντως να τρέμεις στην ιδέα όχι μόνο μιας αρνητικής αντίδρασης, αλλά πολύ περισσότερο μίας διαφορετικής συμπεριφοράς που μπορεί να συνοδέψει αυτή του την αντίδραση. Και το λέω αυτό γιατί από την μία το να μην δεχτεί μπορείς να το δεχτείς πιο εύκολα καθώς θα σκέφτεσαι «τι είχαμε, τι χάσαμε». Αλλά εκείνο που θα σε κάνει να χάσεις την γη κάτω από τα πόδια σου είναι η απώλεια της παρέας του γενικώς που δείχνεις να απολαμβάνεις. Επίσης η αναμονή μίας τέτοιας αμφίρροπης κατάστασης όσον αφορά το αν πραγματικά θα μπορούσε να γίνει κάτι είναι για την ώρα εξίσου ερεθιστικό καθώς εγκεφαλικά νιώθεις μία διέγερση όποτε περνάτε κυρίως προσωπικές στιγμές που και ο φίλος σου δείχνει όχι μόνο να τις απολαμβάνει, αλλά και να τις επιδιώκει και μάλιστα να στραβώνει όπως λες κάθε φορά που θα διαπιστώσει ότι δεν θα είστε μόνοι οι δυο σας.
Τι να πω ρε συ φίλε, και πάλι σου λέω ότι δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου αλλά το τυπάκι τόσο με τις πρώτες πληροφορίες, όσο και με τις τελευταίες που έγραψες, όπως αστεία για γλωσσόφιλα, ενθουσιασμό χαμηλά όποτε αγγίζεστε (αλήθεια, αυτό με τον ενθουσιασμό χαμηλά αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι σε φούσκωμα που τυγχάνει να παρατηρήσεις με το μάτι ή με επαφή; ), δείχνει να γουστάρει συναισθήματα μαζί σου παρόμοια με τα δικά σου.
Τώρα όσον αφορά πάλι στο θέμα «πως το φέρνουμε εκεί που θέλουμε», ο ένας τομέας είναι η συζήτηση, κάποια στιγμή με κάποιο άρθρο περί ομοφυλοφιλίας, ή κάποιας σχετικής ταινίας που θα επιλέξεις να δείτε, όχι απαραίτητα με αποκλειστικό θέμα ομοφυλικής σχέσης, αλλά που να περιέχει και τέτοιες καταστάσεις και πάνω εκεί μία ερώτηση για το ποια είναι η γνώμη του για αυτούς. Ο άλλος τομέας είναι και πάλι αυτό με την παρακολούθηση κάποιας τσόντας. Όχι απαραίτητα γκέι. Ας είναι str8 καλύτερα και πάνω στην παρακολούθηση η κλασική ατάκα, «πωωω δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ έχω καυλώσει τόσο που πεθαίνω να την βγάλω αλλιώς θα σκάσω».
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #141243 από diamondmem στις 12 Απριλίου 2018, 3:49μμ

diamondmem

Εικονίδιο
μέλος από: 30/8/2017
μηνύματα: 8
αποδεκτές απ.: 0
Καλησπέρα και πάλι φίλε!

Εννοείται πως τρέμω στην ιδέα να τον χάσω από φίλο μου. Μου κακοφαίνεται που δεν μου στέλνει μηνύματα φβ ή δεν μιλάμε και νευριάζω ,πόσο μάλλον να ξεκόψουμε. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.
Όντως είναι εξαιρετικά ερεθιστικό όσο σκέφτομαι ότι υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να γίνει κάτι μεταξύ μας, έστω και κάτι μικρό δεν εννοώ ολοκληρωμένα πράγματα( όχι ότι δεν θα ήθελα). Βασικά, στην περίπτωση του αστείου από μέρους μου με το γλωσσοφιλο φοβάμαι μήπως απλά καυλάντιζε, δεν ξέρω κιόλας,γιατί όπως έχω χιλιοπεί δεν δίνει ξεκάθαρα δείγματα ώστε να μπορώ να κάνω κίνηση.
Όσον αφορά τον ενθουσιασμό εκεί κάτω, είναι όντως ένα αρκετά μεγάλο φούσκωμα όταν κοιτάξω, που τις περισσότερες φορές κοιτάω και επίτηδες, όπως επίσης τον έχω πιάσει αρκετές φορές να κοιτάει και εκείνος, πράγμα που δεν με χάλασε καθόλου :p .

Σχετικά τώρα με τον άλλο τρόπο της συζήτησης περί ομοφυλοφιλίας και ποια είναι η άποψή του, δεν το είχα σκεφτεί καθόλου και για την παρούσα φάση είναι θα έλεγα μια καλή αρχή.

Την μια σκέφτομαι να κάνω ένα ''μπαμ'' και να είμαι ξεκάθαρος απέναντι του και να του τραβήξω και ένα φιλί :p και να δω/ακούσω τι έχει να μου πει και από την άλλη κωλώνω άσχημα για τους προαναφερθέντες λόγους απώλειας της φιλίας μας και επίσης να μην γίνω ξεφτίλα στα μάτια του. :/

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!προφίλάλλα...˵quote˶

Δεν μπορείς να απαντήσεις. Ο Guest δεν μπορεί να γράφει μηνύματα στο forum.
Εγγραφή - Login

Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα →|