Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Βασικά όλα τα επαγγέλματα - η δουλειά αυτή καθεαυτή κουράζει και αρρωσταίνει. Να ληφθεί υπόψη στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Δευτέρα, 25 Μαΐου

Πρώην και πισωγυρισμα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #141368 από Maraki40 στις 28 Μαΐου 2018, 6:05μμ

Maraki40

μέλος από: 5/1/2018
μηνύματα: 11
αποδεκτές απ.: 1
Ήμουν με ένα παιδί 1.5 χρονο και πριν 3 μήνες χωρισαμε ξεκάθαρα για μλκιες ενώ αγαπιόμαστε οσο δεν πάει. Αρχίσαμε να μιλάμε από εχθές και είπαμε πολλά ανάμεσα σε αυτά και για τα όσα είχαμε κάνει τον καιρό αυτον που ήμασταν χωριστά. Και εγω ήμουν αλλου και αυτός. Να προσθέσω ότι οι ηλικίες μας είναι εγω 17 και αυτός 18. Επίσης είχαμε ολοκληρώσει. Εμαθα λοιπόν από τον ίδιο ότι με μια κοπέλα που ηταν τον τελευταίο καιρο ολοκλήρωσαν ενώ δεν είχαν συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. Πληγώθηκα και τα έχασα γτ δεν το περίμενα. Και εγω αλλα και αυτός δεν είχαμε επαφές πριν την σχεση μας. Από εχθές πήγαινε καλά το πράγμα και ίσως ξανα έκανα την προσπάθεια να ήμουν μαζί του αλλα με αυτό που έμαθα τον σιχάθηκα. Ίσως είμαι υπερβολικη αλλα νιωθω οτι δεν θα μπορέσω να έρθω ξανα σε επαφή μαζί του μετα απο αυτος λογω και της κοπέλας που είναι ένα τσολι. Πείτε μου τις γνώμες σας γιατι αλήθεια βρίσκομαι σε αδιέξοδο
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #141371 από τραγικός στις 29 Μαΐου 2018, 8:23πμ

τραγικός

Εικονίδιο
μέλος από: 26/3/2013
μηνύματα: 76
αποδεκτές απ.: 2

Αποδεκτή απάντηση

Λοιπόν το θέμα ξέρεις ποιο είναι?Ότι εμείς οι άντρες ως αντίδραση και εφόσον έχουμε τελειώσει μια σχέση,είναι λογικό πιστεύω κατά την γνώμη μου να πάμε με άλλες κοπέλες,το ίδιο ισχύει και για εσάς τις κοπέλες,τώρα εφόσον δεν είχατε σχέση αυτόν τον καιρό που ο πρώην σου έκανε κάτι με άλλη κοπέλα δεν παίζει κάποιο ρόλο,δεν σε "απάτησε".Τώρα απο κει και πέρα είναι εσύ τι θέλεις,αν νιώθεις ότι θέλεις να είσαι μαζί του τότε μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια,αλλιώς άστα και πάνε για άλλα,μικρή είσαι ακόμα έχεις καιρό :P.Χάρηκα αν σε βοήθησα έστω και λίγο,μπορείς να πατήσεις μια αποδεκτή αν θέλεις,άντε καλή τύχη!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login