Υπαρχει πιθανοτητα ασθενειας;;
Μήνυμα #141545 από MhtsakosRawr στις 26 Ιουνίου 2018, 1:13μμ
![]() |
Χαιρετε, λοιπον θα μπω κατευθειαν στο ψητο.Προσφατα με τον κολλητο μου ειχαμε παει θαλασσα οι δυο μας και με τον συγκεκριμενο ειμαστε αρκετα κοντα εχω γραψει και σε ενα θεμα για αυτο.Οχι οτι ειμαστε ομοφυλοφυλλοι απλα πειραματιζομαστε μαζι.Και στη θαλασσα κολυμπησαμε ως σε μια καβατζα που δεν υπηρχε ψυχη βγαλαμε τα μαγιο μας και ξεκινησαμε τον αυνανισμο ωσπου ο ενας επαιξε του αλλουνου και ο κολλ μου απλα πηγε κατω απο το νερο και ξεκινησε να μου κανει στοματικο αλλα δεν βολευε οποτε πηγαμε εξω στην αμμουδια μου πηρε το πολυ 2 λεπτα ωσπου τελειωσα και δεν προλαβε να τραβηχτει ετσι ωστε το σπερμα να παει στα χειλη του.Μετα για να ικανοποιηθει και ο αλλος ηθελε να αυνανιστει στην θεα μου μπρουμυτα αλλα το σπερμα του πηγε και μεσα στην πισω τρυπα μου συν που ημασταν στην θαλασσα, υπαρχει καποια πιθανοτητα μολυνσης ή μεταδιδομενης ασθενειας;;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
3
Μήνυμα #141547 από Kingzz στις 26 Ιουνίου 2018, 2:10μμ
![]() ![]() μηνύματα: 13 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηΦίλε γεια. Πρώτον συγχαρητήρια που πειραματίζεσαι μαζί με τον φίλο σου το οποίο δεν είναι κακό. Δεύτερον όταν ο φίλος σου αυνανιζόταν ο φίλος σου δεν υπάρχει ανησυχία να κολλήσεις τίποτα από το σπέρμα του εκτός αν φυσικά είχε κολλήσει ο φίλος σου κάποια αρρώστια από μια ερωτική στιγμή πρόσφατα. Ωστόσο όμως μπορεί να κολλήσεις σταφυλόκοκκο από την άμμο. Η μόλυνση στην αρχή μοιάζει με σπυράκι ή τσίμπημα εντόμου αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε απόστημα και να εισχωρήσει στα εσωτερικά όργανα. Για αυτό είναι σημαντικό όταν βγάζεις το μαγιό σου στην άμμο μετά να το πλένεις. Τέλος μπορεί να κολλήσεις και κάποια μικρόβια που υπάρχουν στην άμμο όπου μπορεί να προκαλέσουν ναυτίες και κράμπες. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #141551 από MhtsakosRawr στις 27 Ιουνίου 2018, 10:17πμ
![]() |
Ευχαριστω για την ενημερωση! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |