Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η γυναίκα μας εμπνέει να κάνουμε μεγάλα πράγματα, και μας εμποδίζει να τα πετύχουμε.
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου

Μαλάκια-πιπα από κολλητό

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #143490 από Pl7ftou στις 13 Ιουλίου 2019, 7:30πμ

Pl7ftou

Εικονίδιο
μέλος από: 20/12/2018
μηνύματα: 10 αποδεκτές 0
Λοιπόν παιδιά χθες βράδυ ήρθε ο κολλητός μου για sleepover και εκεί που αραζαμε στα κρεβάτια ( είναι κολλητά) με ρώτησε στα ξεφνικα αν έχω βαρέσει ποτέ με άλλους και του είπα όχι και μιλήσαμε για κάνα 3 λεπτό και μετά του πρότεινα αν ήθελε να βαρεσουμε. Δέχτηκε και λέω όλα καλά θα πάνε μετά καθώς βαρουσαμε μου λέει πόσο την έχω του λέω 17 τέλος πάντων μου λέει να σηκωθώ να τις μετρήσουμε ( αφού καταλήξαμε ότι τις έχουμε ίσες) ξαφνικά καταλήξαμε να βαράμε μαλάκια ο ένας του άλλου και δεν ξέρω πως έγινε η φάση που συμφωνήσαμε να πάρουμε πιπα ο ένας στον άλλον έκανα πρώτος μετά αυτός και αφού εχυσα νωρίτερα συνέχισε ( όχι μέσα στο στόμα)και μετά είπε σειρά σου αφού το έκανα ο μαλακάς έχυσε μέσα στο στόμα μου χωρίς να το καταλάβω τέλος πάντων αφού τελειώσαμε αυτός είχε πάθει αμοκ και του έλεγα έλα ηρέμησε σιγά δεν έχει γίνει κάτι σιγά και τώρα εγώ σας ρωτάω λέτε να ξεκοψουμε λέτε να μην θέλει να κάνουν παρέα ξανά απλά αυτό με αγχώνει όχι ότι έγινε γτ στην ουσία όλος ο κόσμος το έχει δοκιμάσει έτσι κι άλλως δεν ξετρελάθηκα κι ολας για όλο αυτό αλλά μην σπάσουμε γτ θα είναι βλακεια (είμαστε Κια οι δύο 18)
Σαν συμβουλή λέτε να του μιλήσω;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #143492 από Akis2000 στις 13 Ιουλίου 2019, 10:44πμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0
Σε πρώτη φάση μιας και ήταν αυτός ο οποίος έχει φάει την αρνητική φλασιά ίσως θα ήταν καλύτερα να του έδινες λίγο χώρο. Οποιαδήποτε προσέγγισή σου μπορεί να την εκ λάβει ως πίεση και να τον στρεσάρει ακόμα περισσότερο. Δεν ξέρω εάν νιώθει άσχημα για εσένα ή για τον ίδιο του τον εαυτό. Καταρχήν όταν σας δοθεί η ευκαιρία κάποια στιγμή να μιλήσετε καλό θα ήταν να εισπράξει δύο πράγματα από εσένα. Πρώτον ότι από πλευρά σου δεν έχει αλλάξει κάτι και ότι δεν είναι κάτι το οποίο θα επιδιώξει ξανά, και το δεύτερο ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να ξεφύγει από σένα κάτι προς τρίτο πρόσωπο. Όχι ότι αυτό θα σας ξαναφέρει και πάλι στη φάση που ήσασταν πριν συμβεί, ωστόσο όμως σε περίπτωση που το έχει μετανιώσει απόλυτα, θα του δώσεις λίγο χώρο στο μυαλό του να αισθανθεί κάπως καλύτερα. Είπαμε, το καλύτερο για αυτόν είναι να διαχειριστεί το όλο θέμα με όσο το δυνατόν λιγότερη συναισθηματική πίεση. Πες του μόνο αν θέλεις ότι για σένα δεν έχει αλλάξει κάτι από ότι ήσασταν πριν και ότι μόνο εάν αυτός θελήσει κάποια στιγμή θα είσαι εκεί να το συζητήσετε. Ελπίζω να βοήθησα λίγο!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #143493 από Pl7ftou στις 13 Ιουλίου 2019, 12:14μμ

Pl7ftou

Εικονίδιο
μέλος από: 20/12/2018
μηνύματα: 10 αποδεκτές 0
Καταρχάς να σου πω ότι δεν του φαινόταν ότι θα έκανε τέτοια πράγματα. Δεύτερον το πρωί που ξυπνήσαμε βάρεσε μια μαλάκια μπροστά μου πάλι και πέταξε του τύπου για πιπα. Τέλος πάντων απλά θα τσεκάρω κάποιες κινήσεις πχ αν μου ακυρώνει συναντήσεις κλπ αν τα κάνει αυτά τότε θα του μιλήσω που προσ το παρόν δεν τα κάνει. Επίσης μου φάνηκε ότι το ήθελε ο ίδιος γτ πρότεινε και πράγματα που δεν το περίμενα όπως 69 κλπ που αρνήθηκα εγώ αλλά αυτό που μου έκανε αντιπωση ήταν ότι φρικαρε ενώ τα ήθελα. Για αυτό έχω μπερδευτεί. Όχι ότι είμαι gay αλλά με μπέρδεψε
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #143500 από manlokou στις 14 Ιουλίου 2019, 3:25πμ

manlokou

Εικονίδιο
μέλος από: 13/11/2018
μηνύματα: 22 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Γεια σου φίλε .Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτός να είναι γκέι. Και ίσως το βρήκε σαν μια καλή ευκαιρία να κάνει κάτι μαζί σου γιατί από ότι κατάλαβα επειδή είπες ότι δεν του φαινόταν να προτείνει αυτά που πρότεινε καταλαβαίνω ότι είναι υπιων τόνων. Πάντως αυτό που είπες να κάνεις να προσέχεις την συμπεριφορά του ειναι καλο αλλα να προσεξεις όχι μόνο αν σου ακυρώνει συναντήσεις αλλά και τον τρόπο που σου μιλάει και αυτά που σου λέει κλπ. Αν δεις κάποια αλλαγή μιλά του αλλά μην τον φέρεις σε δύσκολη θέση γιατί αν πράγματι είναι γκέι λογικά θα είναι πολύ καταπιεσμένος και αν θες (γιατί δεν ξέρω και τι αντιλήψεις έχεις )στήριξε τον ψυχολογικά γιατί είναι δυσκολο να το περνάει μονος του. Τώρα αν δεν είναι γκέι ξεκαθάρισε του ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα μεταξύ σας και ότι συνεχίζεις να τον θεωρείς κολλητό σου και καν τον να νιώσει εμπιστοσύνη.
ΥΓ:Πάντως ασε του λίγο χρόνο όπως είπε και ο προλαλησαντας.
Η συζήτηση πάντως θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική.

Δεν μας είπες αν είχε ποτέ κοπέλα η όχι και αν έδειξε ποτέ ότι είναι γκέι η αν δειχνει στρ8...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #143501 από Akis2000 στις 14 Ιουλίου 2019, 3:30πμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0
Είστε και οι δύο σε μία ηλικία που οι ορμόνες σας βαράνε κόκκινο. Και είναι λογικό μιας και υποθέτω ότι αυτό το διάστημα είστε ελεύθεροι από άποψη σχέσεων και προσπαθήτε να ξεδώσετε σεξουαλικά στην πρώτη ευκαιρία που σας παρουσιάζεται και που νιώθετε οικειότητα. Από τον τρόπο αντίδρασης και των δυο σας όπως είπαμε και στη αρχή δείχνει αυτός να το έχει πάρει πιο τρελαμένα την όλη φάση. Πάντως είπες ότι το πρωί που ξυπνήσατε, οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν έχει γίνει ακόμα κάποια διακοπή επαφής μεταξύ σας. Τώρα να σου πω κάτι το οποίο το παθαίνουν αρκετοί άνδρες μεταξύ αυτών και εγώ και προφανώς και ο φίλος σου. Η διαφορά μάλιστα πριν ξεκινήσω μεταξύ εμένα και του φίλου σου είναι ότι εγώ αν και επιθυμώ, δεν έχει τύχει να κάνω κάτι με άντρα, μόνο με γυναίκα έχω πάει, ωστόσο όμως δεν κρύβω ότι δεν είναι στην επιθυμία μου κυρίως για να διαπιστώσω κατά πόσο το θέλω πραγματικά μιας και διαδικτυακά ερεθίζομαι και έχω τελειώσει αρκετές φορές συνομιλώντας (κάμερα ή και εκτός) με άτομα του δικού μου φύλλου. Ενώ είμαι σε φάση που καυλώνω με άντρα, αμέσως μόλις τελειώσω μου βγαίνουν πάρα πολλές ενοχές σαν να έκανα το μεγαλύτερο έγκλημα του κόσμου και θέλω αμέσως να φύγω (στην δική μου περίπτωση να κλείσω την συνομιλία). Μέχρι την επόμενη φορά βέβαια που θα μου ξανά έρθει και θα θέλω να το ξανακάνω. Ε νομίζω ότι κάτι τέτοιο έχει συμβεί στον φίλο σου. Νομίζω ότι η καλύτερη στιγμή να του μιλήσεις και να τον καθησυχάσεις είναι σε κάποια φάση που θα έχει περάσει αρκετό διάστημα από την στιγμή της κορύφωσής του και σίγουρα όχι αμέσως μετά που θα έχει τελειώσει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #143505 από Pl7ftou στις 14 Ιουλίου 2019, 8:19πμ

Pl7ftou

Εικονίδιο
μέλος από: 20/12/2018
μηνύματα: 10 αποδεκτές 0
Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει από κοντά. Ένα αυτό. Δεύτερον είχε κοπέλα και χώρισε πριν 1 μήνα γενικά είχε κοπέλες αυτός εγώ από την άλλη πλευρά δεν προέκυψε κάτι να κάνω με πολλές κοπέλες σχεδόν καθόλου (μόνο μια) και γενικά δεν είχα ποτέ την επιθυμία να κάνω κάτι με άντρα αλλά όλη η φάση δεν μπορώ να το παραδεχτώ ότι ήταν καυλωτικη αλλά μέχρι εκεί. Τώρα δεν ξέρω αν όντως είναι γκει η όχι γτ όπως είπα είχε πολλές στο παρελθόν. Το μόνο που μπορώ να καταλάβω από αυτά είναι ότι ήθελε να τα δοκιμάσει και μέχρι εκεί και αντε να ξανά συμβεί. Γτ όπως ανέφερε μετά το συμβάν ( το πρωί) βάρεσε κανονικά μαλάκια μπροστά μου Κια πέταξε και καλά την σπόντα τι τρεπεσαι τώρα να βαρέσει και εσύ. Που μου έδωσε να καταλάβω ότι του άρεσε η φάση αλλά ως εκεί. Το μόνο που εύχομαι να είναι να μην σπάσουμε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #143507 από Akis2000 στις 14 Ιουλίου 2019, 11:11πμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0
Απλά, εκτός από το ότι η έννοια σου είναι μήπως σταθεί όλο αυτό αφορμή και χαλάσει η φιλία σας, εκείνο που δεν κατάλαβα εγώ πάλι είναι εάν σε περίπτωση που όχι μόνο δεν χαλάσει, αλλά σου προτείνει να το επαναλάβετε, ίσως κάνοντας και κάτι παραπάνω κάποια από τις επόμενες φορές, εάν εσύ θα ανταποκρινόσουνα ή θα σε έκανε εσένα ίσως να αρχίσεις να κρατάς κάποιες αποστάσεις. Γιατί από ότι λες, ο φίλος σου όχι μόνο τελικά δεν ξενέρωσε, αλλά δείχνει να επιδιώκει και να επαναληφθεί. Άσχετα λοιπόν με τον φίλο σου, εσένα που ασχέτος επίσης λες ότι δεν τρελάθηκες την πρώτη φορά, πιστεύεις ότι εάν βρεθείτε σε παρόμοια στιγμή η αντίδρασή σου ποια θα είναι;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #143508 από Pl7ftou στις 14 Ιουλίου 2019, 1:31μμ

Pl7ftou

Εικονίδιο
μέλος από: 20/12/2018
μηνύματα: 10 αποδεκτές 0
Αν προτείνει να το ξανά κάνουμε δεν είναι ότι θα αρνηθώ αλλά θα του τονίσω ότι τις ίδιες ανωμαλίες (κατά εμένα,) δεν κάνω όπως η πιπα και το να με χυσει γτ νταξ όσο νανε δεν το θεωρώ και φυσιολογικό για δύο στρ8 άτομα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #143509 από Akis2000 στις 14 Ιουλίου 2019, 1:45μμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0
Κοίτα, η ηλικία των 18 την οποία αναφέρεις ότι είστε, δεν θεωρείτε ιδιαίτερα μεγάλη αλλά δεν θα την έλεγα και ηλικία που προσπαθείτε να ανακαλύψετε των σεξουαλικό σας προσδιορισμό. Ειδικά για τον φίλο σου που λες ότι είχε και σχέση με κοπέλα. Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να είναι μία φάση που περνάτε πάνω στη τρέλα σας στη δεδομένη χρονική περίοδο της ζωής σας, ωστόσο όμως το γεγονός ότι δεν έχετε πρόβλημα να το επαναλάβετε (έστω με τους περιοριστικούς όρους τους οποίους βάζεις εσύ σε σχέση με τις επιθυμίες τις δικές του) τότε ίσως θα έπρεπε και αυτό δεν θα ήθελα να σε κάνει να τρομάξεις είναι το ενδεχόμενο να είστε μπάϊ. Επαναλαμβάνω, αυτό δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά καθώς είπαμε ότι μπορεί να είναι μία φάση που κάποια στιγμή θα σας περάσει και που ή δεν θα θέλετε να ξανά συζητήσετε, ή που θα σας κάνει να την θυμάστε και να γελάτε (αν όχι να την αναπολείτε). Πάντως στην παρούσα φάση και με τα σημερινά σας θέλω, η έκφραση «κάνω πίπα στον φίλο μου, αλλά δεν θέλω να τελειώσει μέσα στο στόμα μου γιατί αυτό δεν το κάνουν στρ8 άτομα» όπως καταλαβαίνεις δεν δένει και στο 100%. Ωστόσο δεν διαφωνώ ότι θα πρέπει να του ξεκαθαρίσεις τι σου αρέσει και τι όχι και αυτός οφείλει να το σεβαστεί. Γιατί σε μία ερωτική πράξη το ζητούμενο είναι να το απολαμβάνουν εξίσου και τα δύο μέρη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login