Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η ρουφιανιά σήμερα λέγεται καριέρα.
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου

coming out

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #143502 από manlokou στις 14 Ιουλίου 2019, 3:45πμ

manlokou

Εικονίδιο
μέλος από: 13/11/2018
μηνύματα: 22 αποδεκτές 0
Γεια σας είμαι 17.5 χρόνων τελείωσα το λύκειο.Δεν έχω φίλους μόνο κάνω παρέα με ένα κορίτσι πολύ καλή κοπέλα αλλά δεν θεωρώ ότι είμαστε φίλοι επειδή δεν τα λέμε όλα μεταξύ μας. Είμαι γκέι αλλά δεν ξέρω πως να της το πω γιατί θέλω να της το πω να το βγάλω από μέσα μου γιατί έχω κλειστεί στον εαυτό μου γενικα. Δεν είναι ρατσιστρια σε αυτό το θέμα γιατί κάναμε συζητήσεις για αυτό το θέμα με έναν ηλίθιο καθηγητή στο σχολειο και η φίλη μου υποστήριζε τους ΛΟΑΤ (ενώ ο καθηγητής το αντίθετο)..αλλά δεν ξέρω αισθάνομαι ότι αν της το πω δεν ξέρω νομίζω θα θέλει να ξεκόψει.
Επίσης με αυτήν γνωριζόμαστε από το δημοτικό στο γυμνάσιο είχαμε ξεκόψει αλλά στο λύκειο και ιδιαίτερα 2 και 3 λυκείου κάναμε πολύ παρέα γιατί κάναμε και μαζί φροντιστήριο.Αλλα έχω την εντύπωση ότι της άρεσα στο δημοτικό. Δεν ξέρω αν της αρέσω και τώρα.Αυτο λοιπόν μου το κάνει ακόμη πιο δύσκολο και δεν ξέρω τι να κάνω.
Τι θα με συμβουλεύατε να της το πω η όχι και αν ναι με ποιον τρόπο?
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #143503 από Akis2000 στις 14 Ιουλίου 2019, 3:59πμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Καταρχάς όταν λες ότι είσαι γκέι, εννοείς ότι έχεις κάνει κάτι με αγόρι ή απλά έχεις καταλάβει ότι δεν σε ελκύουν οι γυναίκες όσο οι άντρες; Άποψή μου και αρκετών πιστεύω είναι ότι θα πρέπει να της μιλήσεις ακόμα και με κίνδυνο να την χάσεις. Γιατί εάν σε απορρίψει (πράγμα που εγώ δεν πιστεύω να συμβεί, ακόμα και αν στην αρχή μπορεί να της έρθει κάπως και εφόσον όπως λες μπορεί να τρέφει κάποια αισθήματα για σένα και μάλιστα από χρόνια), τότε μάλλον δεν θα ήταν η φίλη που θα ήθελες να έχεις δίπλα σου, μιας και λες ότι δεν έχεις και άλλη παρέα. Και σε αυτή την φάση της ζωής σου έχεις πάρα πολύ ανάγκη από έναν άνθρωπο που να μπορείς να του λες τα πάντα γιατί εάν τα κρατάς μέσα σου θα σου δημιουργεί πάρα πολλά κυρίως συναισθηματικά κενά. Συμβουλή μου λοιπόν και πάλι με την πρώτη ευκαιρία να της μιλήσεις και ή που θα σε δεχτεί και εσύ θα αποκτήσεις ίσως την πραγματικά καλύτερη φίλη/ο της ζωής σου ή που θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις και να προχωρήσεις μπροστά ανακαλύπτοντας έτσι και άλλα πρόσωπα. Θεωρώ λοιπόν πως ότι και αν συμβεί από τα δύο με την φίλη σου, είτε άμεσα, είτε στην πορεία μόνο καλό θα σου κάνει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #143504 από manlokou στις 14 Ιουλίου 2019, 6:56πμ

manlokou

Εικονίδιο
μέλος από: 13/11/2018
μηνύματα: 22 αποδεκτές 0
Δεν έχω κάνει τίποτα απολύτως ούτε με αγόρι ούτε με κορίτσι απλώς βλέπω γκέι τσόντες. Προσπάθησα πολλές φορές να δω στρέιτ αλλά δεν με ερεθιζει καθόλου το γυναικείο σωμα. Επίσης όταν ήμουν μικρός νόμιζα ότι μου άρεσαν τα κορίτσια(πχ δημοτικό μέχρι γυμνάσιο) αλλά νομίζω απλώς δεν ήθελα να το παραδεχτω. Αλλά γενικά με ερεθιζει το αντρικό σώμα... και τα κορίτσι τα κοιτάω μόνο φιλικά.
Ας πάμε στο θέμα μας..Αυτό που με φοβιζει να της το πω είναι ότι δεν νομίζω να έχει ψηλιαστει κάτι γιατί δεν περπατάω ούτε μιλάω ούτε συμπεριφέρομαι γυναικεία,ασε που δεν μου αρέσει κιόλας. Με φοβίζει ακόμη περισσότερο ότι την στιγμή που θα το λέω ότι θα έχω τοσο άγχος θα έχω κοκκινίσει (κλασικά ) μπορεί να μπερδέψω και τα λόγια μου και φοβάμαι επίσης μην το πει σε κανέναν άλλον ή στη μητέρα της γιατί η μαμά μου με την μαμά της μιλάνε (όχι σε καθημερινή βάση αλλά μιλάνε )και καταλαβαίνεις...
Πάντως ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αν βρω την ευκαιρία και το θάρρος θα το κανω ,θα της το πω και ελπίζω να μην το πει σε κανεναν. Πάντως δεν μου έχει δείξει κάτι μέχρι τώρα ότι είναι καρφί.
Αν σου έρθει καμία ιδέα με ποιον τρόπο να της το πω (δηλαδή που να είμαστε και τα λόγια με τα οποία θα της το πω)ριξτην.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #143506 από Akis2000 στις 14 Ιουλίου 2019, 9:33πμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0
Διαβάζοντας την περίπτωσή σου διακρίνω κάποια κοινά και κάποια διαφορετικά στοιχεία που έχουν να κάνουν και μένα. Ξεκινώντας να τα επαριθμήσω θα μπορούσα να πω ότι
1ον, δεν έχω πάει με άτομο του ίδιου φίλου αλλά ωστόσο έχω πάει με άτομο διαφορετικού φίλου και εννοώ κανονικά (όπως καταλαβαίνεις είμαι κάπως μεγαλύτερός από εσένα).
2ον, Ερεθίζομαι και εγώ βλέποντας γκέι πορνό αλλά εξίσου με ερεθίζουν και οι στρέιτ
3ον, όπως και εσύ έτσι και μένα δεν μου φαίνεται ότι με ερεθίζουν και οι άντρες. Πάντως τα παραπάνω θα έλεγα ότι με κατατάσσω στους μπάι μυαλό τουλάχιστον μιας και δεν έχω κάνει όπως σου είπα ακόμα κάτι με άντρες, εννοώ ζωντανά γιατί διαδικτυακά όλο και κάτι έχω πειραματιστεί με άλλους,
Ένα κοινό μας σημείο ακόμα είναι το όπως και εσύ, έτσι και εγώ δεν το έχω πει σε κανέναν πέρα μίας φίλης που γνώρισα στο διαδίκτυο εδώ και χρόνια που και αυτή είναι μπάι μάλλον με περισσότερη κλήση προς το λεσβιακό (μόνο με γυναίκες έχει πάει). Αλλά σε μία κολλητή μου που ξέρω από μικρός και εγώ δεν βρίσκω το θάρρος να της μιλήσω. Η διαφορά μας είναι ότι σε σχέση βμε σένα εμένα δεν με πνηγει και τόσο. Σίγουρα λοιπόν δεν μπορώ να σου πω ότι θα ήμουν και ο πιο κατάλληλος για σχετικές συμβουλές. Ωστόσο όμως μία πρώτη άποψη θα ήταν ο προβληματισμός μου στην περίπτωση σου που κανονικά μέχρι τώρα βία έπρεπε να ήξερες αν και κατά πόσο θα μπορούσες να την εμπιστευτείς. Ένα τέτοιο μυστικό πάντως ή που θα σας χώριζε με ότι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει για το πόσο ασφαλές θα ήταν το μυστικό σου ή που θα αποδεικνύοταν πολύ καλή φίλη και θα σας έφερνε ακόμα πιο κοντά από όσο είστε σήμερα. Απλά, τον χαρακτήρα της μόνο εσύ τον ξέρεις και κανείς δεν μπορεί άλλος να προεξοφλήσει την συνέχεια σε μια τέτοια εξομολόγηση. Καλή τύχη όπως και να έχει φίλε και ότι άλλο θέλεις Ρώτα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login