Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
ΕΜΕΙΣ είμαστε ΕΚΕΙΝΟΙ
Παρασκευή, 3 Ιουλίου

Έχω μόλυνση ;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #144190 από randomguest στις 16 Νοεμβρίου 2019, 3:05πμ

randomguest

Εικονίδιο
μέλος από: 16/11/2019
μηνύματα: 3
αποδεκτές απ.: 0
Καλημέρα παιδιά !
Δυστυχώς (είναι κάτι που το μετάνιωσα) επισκεφτήκαμε με κάτι φίλους πριν μία εβδομάδα έναν οίκο ανοχής. Αρχικά δεν ήθελα να μπω, αλλά παρασύρθηκα για διάφορους λόγους που δεν θα αναφέρω εδώ. Απλά πριν αναφέρω τι συναίβει θα ήθελα να σας πω ότι πριν από αυτήν την εμπειρία δεν είχα κάνει ΚΑΜΙΑ σεξουαλική πράξη.

Λοιπόν, επειδή είμαι φοβητσιάρης μπήκα μέσα στο δωμάτιο με σκοπό να έχω μόνο στοματικό σεξ απο την κοπέλα και αυτό με προφύλαξη. Πριν ομως ξεκινησει η πράξη δεν φορουσα προφυλακτικό και αυτή τριβόταν πάνω μου, φορώντας όμως τα ελάχιστα ρούχα. Παρόλα αυτά ακόμα και αυτό με αγχώνει. Με λίγα λόγια δηλαδή, δεν έκανα σεξ. Το μόνο που συναίβει είναι να τριφτούν τα σωματά μας (όχι με τα γεννητικά της όργανα) ενώ δεν φορουσα προφυλακτικό και στην συνέχεια με προφυλακτικό να μου κάνει στοματικό. Επειδή όμως ήταν η πρώτη μου φορά γενικώς έχω πάθει μια μικρή παράνοια κατά πόσο είμαι υγιής αυτήν την στιγμή.

Έχω κάνει άπειρη μελέτη στο ιντερνετ αυτές τις μέρες και θα σας αναφέρω κάποιες ενοχλήσεις που έχω ώστε να σας βοηθήσει να με συμβουλεύσετε καλύτερα.

1) Νιώθω υπερκόπωση. Δεν έχω πυρετό, αλλά νιώθω πιο κουρασμένος από τις υπόλοιπες μέρες, χωρίς όμως αυτό να είναι αρκετό ώστε να απέχω από διάβασμα ή γυμναστική.
2) Στο γεννητικό μου όργανο, στην κεφαλή έχει κοκκινίσει και ειδικά τις πρώτες 2-3 μέρες με έτρωγε και με έτσουζε λίγο. Οσο περνάνε οι μέρες, βελτιώνεται νομίζω.
3) Στην αρχή έτσουζε λίγο και το κατούρημα, αλλά και αυτό έχει βελτιωθεί αρκετά.
4) Νιώθω τους ορχεις λίγο πιο βαρείς. Δεν με πονάνε, αλλά δεν είναι το σύνηθες αίσθημα.

Όπως καταλαβαίνετε, ίσως είμαι παρανοϊκός αλλά πραγματικά όταν εχει να κάνει με την υγεία σου είναι δύσκολο να το ελέγξεις. Στην αρχή αγχονώμουν για τις βαριές αρρώστιες, αλλά στην συνέχεια αγχώθηκα για τυχόν μικρο-λοιμώξεις ή αλλεργιες (π.χ στο προφυλακτικό). Το ότι πήγα με μία γυναίκα που έχει πάει με άπειρους ανθρώπους δημιουργεί έξτρα άγχος. Επίσης με αγχώνει το γεγονός να ξεχνάω κάτι, ή το γεγονός να έσπασε το προφυλακτικό ή να έγινε κάτι απρόοπτο.

Αυτό που θέλω εγώ να σας ρωτήσω είναι αν αξίζει να πάω για εξετάσεις. Δυστυχώς δεν είναι κάτι εύκολο, γιατί δεν μπορώ να το μοιραστώ με τα συγγενικά μου πρόσωπα και πρέπει να το κάνω στα κρυφά. Γενικά, θα ήθελα να μου πείτε οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα πρεπε να κάνω καθώς τις τελευταίες μέρες το σκέφτομαι ΟΛΗ μέρα.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας !
προφίλάλλα...˵quote˶
11
Μήνυμα #144191 από chronus στις 16 Νοεμβρίου 2019, 6:18μμ

chronus

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2016
μηνύματα: 43
αποδεκτές απ.: 2

Αποδεκτή απάντηση

Καταρχάς ψυχραιμία! Νομίζω ότι ξέρεις ήδη ότι δεν έχεις κολλήσει τίποτα, αλλά χρειάζεσαι να το ακούσεις και από άλλους. Από τη στιγμή που το πέος σου δεν ήρθε σε επαφή με το σώμα τής γυναίκας, είναι πρακτικά αδύνατον να κολλήσεις. Έχε υπόψιν σου επίσης ότι αυτές οι γυναίκες είναι αρκετά έμπειρες να μην κολλήσουν οι ίδιες κάτι, άρα ξέρουν και πώς να μην επιτρέπουν τη μεταφορά μικροβίων από τους πελάτες τους. Πριν αγγίξει το δικό σου πέος, είχε πλύνει τα χέρια της και μάλλον είχε κάνει και μπάνιο, για να καθαριστεί από τον προηγούμενο πελάτη.

Τα συμπτώματα που περιγράφεις, μπορεί σχετίζονται με μια τυχαία απλή ουρολοίμωξη, που όμως μπορεί να την κόλλησες από οτιδήποτε και όχι από επαφή, αλλά μπορεί να είναι και ψυχοσωματικά, από το υπερβολικό άγχος μην τυχόν έχεις κολλήσει σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Βέβαια δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς εννοείς λέγοντας ότι αισθάνεσαι τους όρχεις σου λίγο πιο "βαρείς". Ωστόσο, όλα τα άλλα, αν υποθέσουμε ότι οφείλονται σε πολύ ήπια, τυχαία, ουρολοίμωξη, δεν είναι τίποτα και θα περάσουν.

Θα σου πρότεινα, αν είσαι άνω των 14 χρονών, να δεις έναν παθολόγο ή καλύτερα ουρολόγο. Αυτός μπορεί να κρίνει τι έχεις, να σου γράψει τις εξετάσεις που πρέπει, αν χρειάζονται και τα φάρμακα για την ουρολοίμωξη, σε περίπτωση που είναι αυτό το πρόβλημα. Φυσικά ο γιατρός θα χρειαστεί να εξετάσει τα γεννητικά σου όργανα. Στην εξέταση θα δει προσεκτικά το πέος και τους όρχεις σου και θα τα πιάσει όλα με τα χέρια του. Καταλαβαίνω ότι αυτό μπορεί να φαντάζει άβολο, ειδικά αν είσαι μικρός και δεν το έχεις υποστεί ποτέ. Όμως προσπάθησε να το σκεφτείς λογικά και ψύχραιμα και να καταλάβεις ότι πρέπει να εμπιστευθείς έναν σοβαρό επιστήμονα, ο οποίος σου συμπεριφέρεται με ευγένεια, σεβασμό και επαγγελματισμό και είναι εκεί μόνο για να σε βοηθήσει. Αφέσου λοιπόν στα χέρια του, με υπομονή και άφησέ τον ελεύθερα να κάνει τη δουλειά του όπως ξέρει. Άλλωστε η όλη άβολη φάση και η επίσκεψη κρατάνε λίγα λεπτά μόνο. Μετά θα νιώθεις πολύ καλύτερα, ξέροντας ότι δεν είσαι μόνος σου στο πρόβλημα. Επίσης, ο ουρολόγος μπορεί να σου κάνει, αν του το ζητήσεις, μια πολύ ωραία και λεπτομερή συζήτηση για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και τους τρόπους να προστατεύεσαι. Μην ντραπείς να τον ρωτήσεις το οτιδήποτε με κάθε λεπτομέρεια, ακόμα και ερωτήσεις που νομίζεις ότι είναι "ανόητες". Ο γιατρός σου είναι σύμβουλός σου!

Όσον αφορά την ντροπή σου να το μάθουν οι δικοί σου, ο γιατρός τηρεί από το νόμο το ιατρικό απόρρητο. Αν είσαι ανήλικος, δυστυχώς, θα ζητήσει κατά πάσα πιθανότητα να έρθεις μαζί με έναν γονέα, για να δώσει τη συγκατάθεσή του για την επίσκεψη. Μπορείς να το διευκρινίσεις αυτό, όταν πάρεις να κλείσεις ραντεβού. Όμως εφόσον είσαι άνω των 14, ο γονέας μπορεί να μείνει απέξω στο σαλόνι και να μπεις μόνος σου στο γιατρό. Έτσι μπορείς να του πεις ό,τι θέλεις, ζητώντας του να μην μάθουν οι γονείς σου λεπτομέρειες που δεν χρειάζονται για το πρόβλημά σου, όπως ότι επισκέφθηκες οίκο ανοχής, εφόσον άλλωστε το πρόβλημά σου δεν οφείλεται σε αυτό. Αν είσαι άνω των 18, δεν χρειάζεσαι κανέναν γονέα μαζί σου. Είσαι ενήλικας. Τώρα βέβαια, αν είσαι κάτω των 14, ο γιατρός που μπορεί να σε αναλάβει είναι υποχρεωτικά παιδίατρος και εκεί οι κανόνες είναι διαφορετικοί, όσον αφορά την παρουσία και την ενημέρωση των γονέων.

Ελπίζω να βοήθησα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144192 από NebulaSpirit στις 16 Νοεμβρίου 2019, 7:08μμ

NebulaSpirit

Εικονίδιο
μέλος από: 10/2/2016
μηνύματα: 65
αποδεκτές απ.: 2
Καταρχάς θα διαφωνήσω με το ότι οι κοπέλες αυτές γνωρίζουν να προστατεύουν και να προστατεύονται. Μια τεράστια μερίδα αυτών των γυναικών είναι θύματα trafficing και απλά προσπαθούν να βγάζουν δεκάδες πελάτες καθημερινά υπό το καθεστώς φόβου με ελάχιστη υγιεινή.
Καλά κάνεις και φοβάσαι λοιπόν διότι αυτό θα έπρεπε να κάνουν όλοι όσοι πάνε σε μπουρδέλα. Αυτά που νιώθεις το πιθανότερο είναι να μην είναι κάτι, αλλά αυτό δεν θα στο πούμε εμείς από ένα φόρουμ. Να πας σε έναν ουρολόγο και να ζητήσεις να εξεταστείς.
Ο ερεθισμός στο πέος σου είναι πιθανό να προήλθε από την χρήση του προφυλακτικού βέβαια.
Σε γενικές γραμμές καλό είναι να μην περνάς ούτε από έξω από τέτοια μέρη. Προσωπικά στην ζωή μου δεν πήγα ούτε μια φορά και δεν το μετάνιωσα.
Αν είσαι νορμάλ στα μυαλά σου τότε δεν θα σου λείψει το σεξ στην ζωή σου, δεν χρειάζεται να πληρώνεις για αυτό, πόσο μάλλον όταν στην σημερινή εποχή όλοι γνωρίζουν ότι οι ιερόδουλες είναι στην πλειοψηφία τους θύματα με πολύ άσχημο background από πίσω.
Στο θέμα του φόβου που έχεις μόνο οι εξετάσεις θα σε ηρεμήσουν. Εγώ όταν έκανα πρωκτικό για πρώτη φορά σε μια κοπέλα που ήμουν μαζί τότε, μετά είχα τις ίδιες τρελές φοβίες με εσένα. Η άγνοια της νεαρής ηλικίας τότε με είχε κάνει να πιστεύω ότι κόλλησα κάτι. Πήγα σε ουρολόγο, του είπα τι και πως και επέμενα για εξετάσεις. Τελικά έκανα για όλα τα αφροδίσια τότε και όταν βγήκαν τα αποτελέσματα και είδα ότι είμαι καθαρός, ησύχασα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144195 από randomguest στις 17 Νοεμβρίου 2019, 1:36πμ

randomguest

Εικονίδιο
μέλος από: 16/11/2019
μηνύματα: 3
αποδεκτές απ.: 0
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας να μου απαντήσετε.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά ! Καλή συνέχεια παιδιά !
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144212 από randomguest στις 23 Νοεμβρίου 2019, 2:13πμ

randomguest

Εικονίδιο
μέλος από: 16/11/2019
μηνύματα: 3
αποδεκτές απ.: 0
Γεια σας ξανά παιδιά !
Δεν νιώθω πια κάτι στα γεννητικά μου όργανα. Βέβαια αυτή η κοκκινίλα που σας έλεγα τελικά βλέπω ότι ειναι ένα σκίσιμο με μικρο βαθούλωμα. Σαν να με τρυπησε κάποιος με βελώνα στο κεφάλι του πέους. Ελπίζω ότι αυτό προκλήθηκε από την τριβή. Τι λέτε εσείς;
Επίσης αυτό που με έχει τρελάνει είναι το ότι ακόμα είμαι αδύναμος και δεν έχω τρομερή ενέργεια. Πυρετό δεν έχω ανεβάσει 2 βδομάδες τώρα, αλλά 2 βδομάδες νιώθω αδυναμία παρόλο που διαβάζω καθημερινά και χτες έκανα και γυμναστική. Επίσης νιώθω λίγο πόνο στην μέση και φτερνιζομαι/βήχω οπότε δεν νομίζω ότι ειναι υπερκόπωση και αυτό είναι που με αγχώνει παραπάνο. Σκέφτομαι συνέχεια το ενδεχόμενο να έχω κάποια σοβαρή αρρώστια (π.χ aids). Το ξέρω ότι αυτό είναι λίγο έως πολύ παρανοϊκό, καθώς δεν έκανα καν sex!!!! αλλά το μυαλό σου παίζει παιχνίδια.
Αν έχετε κάποια extra συμβουλή ή κάτι να σχολιάσετε ώστε να ηρεμούσα πνευματικά, θα με βοηθούσατε πολύ !

Ευχαριστώ και πάλι !
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login