Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που ξέρναγες και χεζόσουνα και κατουριόσουνα, μα μόνο και μόνο επειδή ήσουν μωρό όλοι παίρνανε φωτογραφίες και το θεωρούσαν χαριτωμένο
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου

Βαρέθηκα να τρομπάρω...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #144685 από Stauris στις 04 Μαρτίου 2020, 3:15μμ

Stauris

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/3/2020
μηνύματα: 16
αποδεκτές απ.: 0
Πείτε καμιά εναλλακτική
προφίλάλλα...˵quote˶
14
Μήνυμα #144688 από Terminator16000 στις 05 Μαρτίου 2020, 4:09πμ

Terminator16000

Εικονίδιο
μέλος από: 16/2/2020
μηνύματα: 7
αποδεκτές απ.: 1

Αποδεκτή απάντηση

Γειά σου φίλε!!!!
Αν θες να κάνεις τον κλασικό τρόπο αυνανισμού πιο ενδιαφέρον μπορείς να χρησιμοποιήσεις Τζόνσον λάδι. Εγώ αυτό κάνω γιατί είναι γαμάτο, προσωπικά μου αρέσει πολύ. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις βιξ. Σου δίνει μια αίσθηση καψίματος και μαζί με την κάβλα της στιγμής είναι άλλο πράγμα.
Τώρα αν θες να δοκιμάσεις κάτι άλλο μπορείς να αγοράσεις αυνανιστήρια. Δεν το έχω δοκιμάσει άρα δεν μπορώ να σου πω από προσωπικής άποψης αλλά φίλοι μου λένε είναι ωραίο. Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή 😉.
Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαξιλάρι. Να το διπλώσεις έτσι ώστε να σχηματίσει τρύπα. Η αίσθηση είναι σαν να κάνεις σεξ. Εγώ έχω αυνανιστεί με κάλτσα. Έτσι όπως έχεις βάλει την κάλτσα για να καλύψεις το πέος απλά τον παίζεις. Καλό είναι αν έχεις ξεμείνει από ιδέες 😂. Δοκίμασε επίσης να παίζεις μόνο την βαλανο. Να μην κάνεις όλη την κίνηση της ράβδου αν καταλαβαίνεις τι λέω. Εμένα με ερεθίζει πιο πολύ.
Για τέλος εγώ έχω να πω ερεθισμό του προστάτη. Αν δεν έχεις κολλήματα δοκίμασε να βάλεις δάχτυλο στον εαυτό σου 🖕. Αυτό βέβαια προτρέπει έναν καθαρισμό και κάποιο γάντι αν θες αλλά εγώ το κάνω. Βέβαια με κάνει να χύνω πιο γρήγορα γι αυτό το κάνω με αργούς ρυθμούς.
Σορρυ για το μεγάλο κείμενο αλλά ήθελα να σε καλύψω όσο καλύτερα γινόταν. Πάτα αποδεκτή αν καλύφθηκες👍!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144693 από Black.Spider στις 05 Μαρτίου 2020, 4:55μμ

Black.Spider

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 7/2/2020
μηνύματα: 10
αποδεκτές απ.: 2
Terminator16000 χαίρομαι που αντέγραψες την απάντηση που σου είχα δώσει εγώ οατν ρώτησες για τρόπους αυνανισμου. Ελπίζω να βοήθησες ( εγω δηλαδή ).
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login