Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Τότε που έτρωγες ξύλο απ' τους γονείς και όχι από τις γκόμενες.
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου

Ανησυχίες για το πέος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #144810 από Manosp στις 04 Απριλίου 2020, 11:20πμ

Manosp

Εικονίδιο
μέλος από: 2/3/2020
μηνύματα: 12
αποδεκτές απ.: 1
Είμαι 17 χρόνων και το πέος μου είναι 18 εκατοστά το ξέρω ότι είναι καλό απλά δεν νιώθω άνετα με αυτό και σκεφτόμουν αν αξίζει όταν γίνω 18 να κάνω πλαστική στο πέος.Ποσα εκατοστά θα γίνει; Μεγαλώνει στην περίμετρο γιατί είναι λίγο λεπτό
προφίλάλλα...˵quote˶
12
Μήνυμα #144827 από Sky-Sargent στις 09 Απριλίου 2020, 3:15μμ

Sky-Sargent

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2020
μηνύματα: 7
αποδεκτές απ.: 2

Αποδεκτή απάντηση

Φίλε manosp, η Φύση σου ‘δωσε μια χαρά πούτσο. Δεν χρειάζεται να τον εγχειρήσεις με την καμία, άσε που μπορεί και να του κάνεις κακό και να μη σου σηκώνεται μετά!!
Αυτό που επείγει είναι:
Α) να πάψεις να βλέπεις τσόντες όπου όλες οι ψωλές ξεφεύγουν κατά πολύ του μέσου όρου, δημιουργώντας πρόβλημα σε παλικάρια σαν εσένα,
Β) να αρχίσεις να γυμνάζεσαι μπας και πέσει κι άλλο η κοιλιά, και μπορέσεις να βλέπεις πιο εύκολα τον πούτσο σου σ’ όλον του το μήκος,
Γ) να ξυρίσεις τ’ αρχίδια σου και να κοντοκουρέψεις τις τρίχες γύρω – γύρω ώστε να μην τον κρύβουν,
Δ) να αρχίσεις να τον χώνεις σε υγρά ζεστά μουνάκια το ταχύτερο δυνατόν.
Φιλική συμβουλή σαν άντρας προς άντρα:
Σταμάτα να μετράς εκατοστά και ξεκίνα να μετράς γαμήσια ανά …μέρα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144831 από Manosp στις 10 Απριλίου 2020, 6:46μμ

Manosp

Εικονίδιο
μέλος από: 2/3/2020
μηνύματα: 12
αποδεκτές απ.: 1
Καλά τσόντες δεν μπορώ να σταματήσω να βλέπω μετά πως θα ξεδίνω δυο φορές που δοκίμασα να το κάνω με την κοπέλα μου Την πρώτη φορά εκεί που τα είχα ετοιμάσει όλα έλειπαν οι γονείς μου κτλ. Μου λέει δεν είναι έτοιμη την δεύτερη πήγα να της βάλω δυο δάχτυλα και άρχισε να πονάει που να πήγε να και να της βάλω και πούτσο. Και κοιλιά να χαθεί δεν έχω από το 15 πάω γυμναστήριο και ξυρίζω και αρχιδία απλά νομίζω ότι είναι μικρό
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144837 από Sky-Sargent στις 11 Απριλίου 2020, 5:04μμ

Sky-Sargent

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2020
μηνύματα: 7
αποδεκτές απ.: 2
Φίλε manosp, μάλλον είσαι από τους ντροπαλούς που δεν κάνουν ντους στο γυμναστήριο μετά την προπόνηση. Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω πως το 18άρι σου σού φαίνεται μικρό. Αλλιώς, θα ‘πρεπε να ‘χες προσέξει πως είσαι από τους προικισμένους.
Φυσιολογικό, πολλοί στην ηλικία σου δεν νιώθουν άνετα να ξεβρακώνονται μπροστά σε άλλους. Όσοι κάνουν ομαδικά σπορ, είναι συνήθως πιο άνετοι με το σώμα τους και με λιγότερα προσόντα από εσένα.
Μη χολοσκάς: μετά τα πρώτα γαμήσια η αυτοπεποίθησή σου θα χτυπά ταβάνι και θα καταλάβεις πως το πρόβλημα δεν είναι στην πούτσα σου αλλά στην ιδέα που εσύ έχεις γι’ αυτήν.
Όσο για την κοπελιά σου, αν είναι παρθένα, ίσως το δαχτύλωμα να μην είναι ό,τι καλύτερο. Καλύτερα να προχωρούσατε στο ξεπαρθένιασμα με το καβλί σου.
Σε κάθε περίπτωση μην κάνεις κάτι ξεσκούφωτος κι αν δεν ξέρεις να κουμαντάρεις καπότα, ίσως να ‘ταν καλό σε κάποιες από τις επόμενες μαλακίες, να χρησιμοποιούσες από καμιά να πάρεις το κολάι.
Να ‘σαι καλά λεβέντη, και καλά γαμήσια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144838 από Manosp στις 12 Απριλίου 2020, 9:32πμ

Manosp

Εικονίδιο
μέλος από: 2/3/2020
μηνύματα: 12
αποδεκτές απ.: 1
Και βασικά με την προηγούμενη γκομενα μου το είχα κάνει δεν είναι η θα είναι η πρώτη μου φορά και είχα σχεδόν κόψει και την μαλακια τότε απλά τώρα με αυτήν δεν έχουμε κάνει κάτι.Και για το μεγεθος αν μπορω να το κάνω λίγο μεγαλύτερο να περάσει τα 20 γιατί όχι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144847 από Sky-Sargent στις 13 Απριλίου 2020, 6:25πμ

Sky-Sargent

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2020
μηνύματα: 7
αποδεκτές απ.: 2
Φίλε manosp, ειλικρινά μετά την τελευταία σου απάντηση πιστεύω προς πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη τα παρακάτω που βρήκα στα links που παραθέτω:

«Όσo αφορά τη χειρουργική επέμβαση για μεγέθυνση πέους, στην καλύτερη περίπτωση θα υπάρξει μεγέθυνση 1-2 εκατοστά κάτι το οποίο είναι αμελητέο εάν λάβουμε υπόψιν τις πιθανές χειρουργικές επιπλοκές, με την πιο κύρια επιπλοκή την απώλεια αίσθησης στο πέος κάνοντας οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή μη απολαυστική.» Από εδώ

«μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στύσης και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που πρέπει να προσέξει κανείς πριν προχωρήσει σε μία τέτοια επέμβαση» Από εδώ

Αλλά τα πιο αποτρεπτικά είναι αυτό εδώ κι αυτό εδώ.

Αν αφού τα διαβάσεις όλα αυτά, εξακολουθείς να πιστεύεις πως η 18άρα ψωλή σου χρειάζεται χειρουργείο, εγώ δεν μπορώ να συστήσω κάτι πέρα από το να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό για να ξεπεράσεις την λαθεμένη άποψη που έχεις για το μέγεθός της.
Στο κάτω- κάτω δική σου είναι, ό,τι θες την κάνεις, ακόμη κι αν αυτό σε οδηγήσει αύριο μεθαύριο να μπορείς να χύσεις μόνο με δονητή στον κώλο.
Να ‘σαι καλά λεβέντη, και καλά γαμήσια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144860 από Manosp στις 13 Απριλίου 2020, 4:06μμ

Manosp

Εικονίδιο
μέλος από: 2/3/2020
μηνύματα: 12
αποδεκτές απ.: 1
Κάτι άσχετο με το θέμα άμα ξανα δοκιμάσω με την κοπέλα μου ,άμα ξαναβρεθούμε με όλα αυτά που γίνονται ,πως μπορώ να μπω πιο εύκολα μέσα χωρίς να πονάει ,να πω ότι λιπαντικό δεν μπορώ να πάρω μένω έξω από την Θεσσαλονίκη όποτε τώρα με τον κοροναϊο μπορώ να πάω καμία άλλη λύση υπάρχει . Ας πούμε να της κάνω πριν γλυφομούνι ή κάτι τέτοιο και επειδή δεν έχω ξανακάνει μπορείς να δόσεις καμία συμβουλή
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144870 από Sky-Sargent στις 14 Απριλίου 2020, 6:39πμ

Sky-Sargent

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2020
μηνύματα: 7
αποδεκτές απ.: 2
Φίλε manosp, αν είσαι μάστορας στο χαμούρεμα, θα της κατέβουν μπόλικα υγρά και, φυσιολογικά, στην ηλικία που είστε, λιπαντικό, πέρα από το all time classic σάλιο σου, δεν θα χρειαστεί.
Αν το θεωρείς τόσο πια απαραίτητο, μπορείς να προμηθευτείς κι από το internet, όπως και καπότες, εξάλλου, κάποιο λιπαντικό έχουν κι αυτές, αλλά νταξ…

Το βασικό στο χαμούρεμα είναι να το πας σιγά – σιγά κι αυτό σημαίνει πως δεν έχεις το μάτι στο ρολόι, αλλά στο αν άναψε η γκόμενα (αν κατέβηκαν υγρά, αν σκλήρυναν οι ρώγες, αν φούσκωσε το μουνάκι, αν πετάχτηκε η κλειτορίδα κ.λπ.).
Κάθε γυναίκα ερεθίζεται διαφορετικά και θα πρέπει να ‘χεις την υπομονή να βρεις τα «κουμπιά» της: π.χ., είχα μια που άναβε πολύ με το γλείψιμο του αυτιού της, άλλη μια γούσταρε να τη γλείφω ψηλά στην πλάτη κ.λπ.. Τα κλασικά (παιχνίδι με τις ρώγες, γλωσσόφιλα, χαϊδέματα, ζουλήγματα, ρουφηγματάκια παντού κ.λπ.), είναι βασικό ένστικτο σε κάθε αρσενικό και πρέπει να χαλαρώσεις και ν’ αφήσεις το κορμί σου ελεύθερο να κάνει ό,τι απ’ τη Φύση είναι φτιαγμένο να κάνει.

Γυναίκα που να μη γουστάρει γλειφομούνι, δε μου ‘χει τύχει, αλλά οι παρθένες, ένα κόλλημα το έχουν.
Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, η δικιά σου είναι παρθένα, οπότε θα πρέπει να γλείφεις μόνο στην κλειτορίδα και τα μουνόχειλα δίχως να χώνεις γλώσσα, προσέχοντας μην χώσεις και κάνα δάχτυλο -αφού λες πως την πονάει. Στο κρεβάτι, μ’ ανοιχτά τα πόδια της και τον κώλο καβάλα σε κάνα μαξιλάρι, θα ‘ναι ίσως πιο άνετα για τον αυχένα σου.
Ξεκινάς με το μαλακό (ίσα που ακουμπάς με την άκρη της γλώσσας στη φουσκωμένη κλειτορίδα, και γύρω – γύρω) κι όσο ανάβει –δηλ. μεγαλώνει και σκουραίνει-, αρχίζεις το γλείψιμο, αρχικά με μπόλικο σάλιο, πιο έντονα μετά, κι αν καραγουστάρει, ρούφα της την μαλακά – μαλακά. Σε πολλές, μια μεριά είναι πιο ευαίσθητη και καβλώνουν περισσότερο αν γλείφεις από ‘κεί. Αν σου μένει ελεύθερο χέρι, ζούλα κάνα βυζί, κάνα κωλομέρι, τρίβε καμιά ρώγα, γενικά, κάνε παιχνίδι, αλλά κωλοδάχτυλο μπορεί να τη φρικάρει.
Πριν ξεκινήσεις, καλύτερα να έχεις ερεθίσει το μουνάκι της καπακώνοντάς το μ’ όλη την παλάμη, τρίβοντάς το μαλακά με κυκλικές κινήσεις ζουλώντας κάθε λίγο τα δάχτυλα στο περίνεο (μεταξύ μουνιού και κωλοτρυπίδας) και την παλάμη πάνω από την κλειτορίδα. Αν, όπως λες, γυμνάζεσαι, οι κάλοι στα χέρια είναι πλεονέκτημα.

Με το που θα ανάψει, πάρ’ της και την παρθενιά να ξεμπερδεύετε, να χαίρεστε το γαμήσι από ‘κει και πέρα δίχως εμπόδια. Μην ξεχνάς την καπότα.
Να θυμάσαι πως συνταγές στο γαμήσι δεν υπάρχουν. Με τον καιρό θα βρείτε μαζί τι γουστάρει το κορμί σας και πώς να το ευχαριστιέστε περισσότερο. Επίσης, τα πρώτα γαμήσια όσο κι αξέχαστα και να ‘ναι, κανένας δεν τα βάζει στο προσωπικό του …hall of fame. Όσο καλός γαμιάς και να ‘σαι, θα γίνεις καλύτερος με τον καιρό.
Ελπίζω να βοήθησα.
Να ‘σαι καλά λεβέντη, και καλά γαμήσια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144881 από Manosp στις 15 Απριλίου 2020, 10:19πμ

Manosp

Εικονίδιο
μέλος από: 2/3/2020
μηνύματα: 12
αποδεκτές απ.: 1
Θα προσπαθήσω να βρεθω μαζί της και να το εφαρμόσω ελπιζω μέχρι την άλλη εβδομάδα να τα καταφέρω
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login