Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Παρακαλώ μην πυροβολείτε άσκοπα (πινακίδα στα Χανιά).
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου

Ανυσηχείες Πέους

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #144818 από Botoflegends στις 06 Απριλίου 2020, 6:12μμ

Botoflegends

Εικονίδιο
μέλος από: 6/4/2020
μηνύματα: 2
αποδεκτές απ.: 0
Είμαι καινουριο μέλος και έχω λίγες απορίες 1) σε ποια ηλικία αποκαλύπτεται η βαλάνος (κεφαλακι) και πρεπει να κάνω κάτι και εγώ η θα γίνει μόνο του και 2) έχετε ενδιαφέρον τρόπους αυνανισμού ; Σας παρακαλώ απαντήστε!
προφίλάλλα...˵quote˶
12
Μήνυμα #144845 από alliotika στις 13 Απριλίου 2020, 4:11πμ

alliotika

Εικονίδιο
μέλος από: 30/1/2020
μηνύματα: 5
αποδεκτές απ.: 2

Αποδεκτή απάντηση

Καλώς ήρθες στο ftou αγαπητέ Botoflegends!

Όσο αφορά την πρώτη απορία σου, τα περισσότερα αγόρια μπορούν να ανοίξουν το κεφαλάκι από την παιδική τους ηλικία ή την αρχή της εφηβείας τους. Παρ΄ όλα αυτά, μπορεί μέχρι και τα 18 το δέρμα που καλύπτει κεφαλάκι να μην είναι πλήρως ελαστικό. Πόσο χρονών είσαι; Δεν χρειάζεται να το πιέσεις ούτε να το πονέσεις και σίγουρα όχι να το τραυματίσεις. Κάτι που μπορείς να κάνεις είναι να το ανοίγεις λίγο περισσότερο στο μπάνιο με ζεστό νερό κάθε μέρα για να αποκτήσει ελαστικότητα, χωρίς όμως να πονάς. Σε περίπτωση που μετά τα 18 το κεφαλάκι δεν αποκαλύπτεται, τότε ενδέχεται να έχεις "φίμωση" και θα πρέπει να συμβουλευτείς κάποιο γιατρό. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ.

Για τη δεύτερη απορία σου, μπορείς να δοκιμάσεις να την παίξεις με το άλλο χέρι απ' ό,τι συνήθως (ας πούμε αριστερό αντί για δεξί). Άλλος τρόπος είναι να δοκιμάσεις να κρατήσεις το χέρι σου ανάποδα, όπως δηλαδή κρατάνε τη σημαία πολλοί σημαιοφόροι, με τον αντίχειρα προς τα κάτω και την παλάμη να βλέπει προς τα έξω. Μπορείς επίσης να σηκώσεις το ένα πόδι σου όσο κάθεσαι και να περάσεις το χέρι από κάτω για να τον παίξεις, πολλοί νιώθουν ότι είναι σαν να τους τον παίζει άλλος, αλλά προσωπικά το βρίσκω άβολο. Άλλες τεχνικές είναι να τον παίξεις με πιο σφιχτή ή πιο χαλαρή λαβή, για παράδειγμα δοκιμάζοντας να έχεις στενά κλειστά το δείκτη με τον αντίχειρα όταν περνούν πάνω από τον πουτσοκέφαλό σου.

Ένας άλλος τρόπος είναι, αφότου ανοίξει το κεφαλάκι σου, να τον παίζεις με το κεφαλάκι συνέχεια ανοιχτό και ουσιαστικά να ανεβοκατεβάζεις το δέρμα κοντά στην άκρη χωρίς να περνάς τα δάχτυλά σου ούτε το δέρμα σου πάνω από τον πουτσοκέφαλο. Αυτό οδηγεί στο να χύσεις πιο αργά, αλλά είναι πολύ ωραίο. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να τον παίξεις με το "τηλέφωνο" του μπάνιου στη μπανιέρα ρίχνοντας νερό στον πούτσο σου και αφήνοντάς το να σε ερεθίσει (και με ανοιχτό κεφαλάκι όταν μπορέσεις). Τέλος, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να δείτε τσόντα παρέα με κάποιο φίλο σου και να τραβήξετε ο ένας στον άλλον.

Παρακαλώ κάνε αποδεκτή αν σε κάλυψα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144911 από Botoflegends στις 23 Απριλίου 2020, 3:59μμ

Botoflegends

Εικονίδιο
μέλος από: 6/4/2020
μηνύματα: 2
αποδεκτές απ.: 0
Ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον σου alliotika
Θα μπορουσες να μου απαντήσεις σε αυτές τι ερωτήσεις ακόμα ;

Όταν προσπαθήσω να ανοίξω το κεφαλακι πρεπει να είμαι γκαβλομένος ή όχι και επίσης να το τραβήξω όσο παει ; θα πονάει ;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144918 από alliotika στις 26 Απριλίου 2020, 10:19πμ

alliotika

Εικονίδιο
μέλος από: 30/1/2020
μηνύματα: 5
αποδεκτές απ.: 2
Το κεφαλάκι μπορείς να το ανοίξεις είτε καβλωμένος είτε ξεκάβλωτος. Μπορείς να το τραβήξεις όσο πάει αρκεί να μην πονάς. Αν δεις ότι είναι επίπονο, δεν χρειάζεται να το πιέσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login